Have Fun Events Blog

Ben je opzoek naar een leuke en goed beoordeelde Bed & Breakfast in de Bollenstreek? Wij hebben hier speciaal voor jullie een overzicht gemaakt van de beste en leukste Bed & Breakfast in en rondom de Bollenstreek!
De Bollenvelden in Holland zijn beroemd om de tulpenvelden. Jaarlijks brengen meer dan een miljoen mensen een bezoek aan Keukenhof. Have Fun Events is de ambassadeur van de Bollenstreek en bezorgt vele duizenden mensen een leuk dagje uit op de E-scooter, Solex en Elektrische TukTuk in de Bollenstreek. De medewerkers van Have Fun Events weten waar de mooiste bloemenvelden in bloei staan, waar de leukste attracties zijn en kennen de leukste hotels, B&B en restaurants in de streek.
De datum van het Bloemencorso Bollenstreek is zaterdag 23 april 2022. Het Bloemencorso van de Bollenstreek is het grootste lentefeest van Nederland. Het bloemencorso is een geurig en kleurig spektakel een wordt in één week tijd door meer dan een miljoen mensen meebeleefd. Het hoogtepunt van het Bloemencorso Bollenstreek is wanneer de rijk met bloemen versierde praalwagens en luxe wagens die van Noordwijk naar Haarlem rijden. Tijdens de Corsoweek kun je bij Have Fun Events Solexen, E-scooters en een TukTuk huren waarmee je naast de Corso evenementen langs de tulpenvelden en bloemenattracties in de Bollenvelden kunt rijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Keukenhof in Lisse.
Wil je heerlijk genieten op een terras met een hapje en een drankje? Culinair genieten van een diner met bijpassende wijnen? Ongedwongen uit eten gaan bij een eetcafé of pizzeria? Het Vierkant in Lisse biedt een grote diversiteit aan restaurants en zonnige terrassen. Breng gelijk een bezoek aan het Zwarte Tulp Museum en ga lekker shoppen bij de leuke winkels.
Noordwijk, de luxe badplaats aan zee, heeft alles om lekker bij te komen en leuke activiteiten te ondernemen! Geniet van een heerlijke stranddag bij een van de strandpaviljoens. Huur een E-scooter en toer geruisloos langs herten in de prachtige duinen, bewonder in het voorjaar de bloemenvelden en bezoek Keukenhof. Of wat denkt u van en bezoek aan Space Expo in Noordwijk?
Wil je weten wat er te doen is in het Keukenhofseizoen in de Bollenstreek? Bezoek in het voorjaar de leukste tulpenattracties en bewonder de prachtige bloemenvelden. We geven je 10 tips om jouw bezoek aan de Bollenstreek nog leuker te maken! Ontdek zelf de bezienswaardigheden en de leukste uitjes.
Helaas gaat de Keukenhof niet open in 2021!. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit in de mooiste lentetuin van de wereld. Huur een E-scooter, Solex of elektrische TukTuk bij Have Fun Events en rij langs de Bollenvelden met Hyacinten en tulpen naar Keukenhof. Onderweg nog een bezoek aan Museum de Zwarte Tulp, De Tulperij of Tulp Experience? Hoe ziet jouw ideale dagje Bollenstreek met een bezoek aan Keukenhof eruit?
Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een elektrische scooter? Uiteraard is het uiterlijk belangrijk maar let bij de aankoop van jouw elektrische scooter ook op het rijgedrag, zitcomfort, bagageruimte, en actieradius. Bekijk voordat je een scooter gaat kopen de volgende tips.
Genieten van een boottocht op de Hollandse Plassen van de Bollenstreek, rondom De Kaag en de Kagerplassen? Bekijk de verschillende passantenhavens en jachthavens.
Keukenhof gaat helaas nog niet open in 2021! We houden u op de hoogte op de site van Have Fun Events als de situatie verandert. Leuke weetjes over Keukenhof, de mooiste lentetuin van de wereld. Weet je bijvoorbeeld dat 40 Keukenhof medewerkers, met de hand, zeven miljoen bloembollen planten!
Heerlijk wandelen door de prachtige tuinen met dahlia's. Het kan van half augustus tot en met half oktober 2022. In deze periode vind je op verschillende dorpen in Bollenstreek prachtige Dahlia showtuinen.
De beroemde tulpenvelden van de Bollenstreek, bloemenpark Keukenhof en het Bloemencorso Bollenstreek lokken jaarlijks vele mensen uit alle uithoeken van de wereld naar Nederland.
Vier dagen gezellig bijkletsen en genieten van de prachtige Bollenstreek. De 1e editie van Duin en Bollen Vier Daagse wordt van 6 t/m 9 oktober 2022 georganiseerd. Tijdens het wandelen loop je door de verschillende dorpen van de Bollenstreek, het prachtige duingebied van Noordwijk en langs de Dahlia tuinen.
Ga je een weekendje weg naar Noordwijk of een andere plaats in de Bollenstreek? Ben je benieuwd wat er allemaal valt te beleven? Wat de uitagenda is om jouw verblijf nog leuker te maken? Bekijk de volgende 10 tips!
Ga je een weekendje weg in Leiden? Wil je jouw eigen uitagenda samenstellen voor een te gekke Leiden experience? Bekijk hier de top 10 sightseeing en attracties in Leiden!
Ga jij binnenkort Haarlem Ontdekken? Bekijk dan deze must do top 10 uitjes in Haarlem. Wat is jouw ideale uitagenda om Haarlem te ontdekken?
De Bollenstreek is een museum rijker. In Museum of Comic Art in Noordwijk vind je 77 originele covers en pagina's van Europese striptekenaars, de kleinste museum bioscoop van Nederland, een stripboekenwinkel en een fantastische selfie hoek met Astrix en Obelix met de vuurtoren van Noordwijk op de achtergrond. Wie was jouw favoriete stripheld?
De Keukenhof is in 2022 weer geopend van 24 maart t/m zondag 15 mei van 08.00 tot 19.30 uur. Het thema van Keukenhof 2022 is Flower Classics. Ontdek de mooiste bloemen en tulpen bij dé plek: Keukenhof.
Een bezoek aan Kaageiland en het gebied rondom de Kagerplassen zijn zeker de moeite waard. Je vindt er prachtige monumentale molens, knusse eilandjes, dotterbloemen en heel veel water. In de zomermaanden varen er vele bootjes op de veenplassen en rijden er vele fietsers over de fietspaden. We geven je graag een aantal wetenswaardigheden en tips om te beleven rondom de Kaag eiland en de Kagerplassen!
Zoek je een hotel, vakantiehuis of B&B in de buurt van Keukenhof? Keukenhof ligt in Lisse in de Bollenstreek en is tijdens de Keukenhofperiode omgeven door prachte bloemenvelden met crocussen, narcissen, hyacinten en tulpen. Bekijk de verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Keukenhof!
De Solex! Wat een fantastische uitvinding van Maurice Goudard en Marcel Mennesson uit Frankrijk. Vooral in het begin van de jaren 60 waren Solexen erg populair bij meisjes. Brommers zoals de Puch en Kreidler Florett waren meer in trek bij de jongens. Wil je zelf ervaren hoe het is om op een originele Solex uit 1964 te rijden? Bij Have Fun Events in Voorhout in de Bollenstreek kun je originele Solexen van het model Oto, 3800 en 5000 huren.
Bezoek in de zomer de prachtige zomertuin van Kasteel Keukenhof. In de kasteeltuin staan tot eind oktober 2021 meer dan 150 soorten Dahlia's.
Noordwijk is de perfecte locatie om met elkaar te genieten van het welverdiende bedrijfsuitje. De gevarieerde omgeving met strand, duinen, bos, meertjes en de omliggende bollenvelden zijn ideale locaties voor een geslaagd personeelsuitje. Na afloop gezellig bijpraten onder het genot van lekker eten met uitzicht op zee.
De Dahlia Mozaïek Expositie Bollenstreek 2021 vindt plaats van zaterdag 28 t/m maandag 30 augustus 2021.