Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Harddraverij Warmond - kortebaanwedstrijden 2024

Zaterdag 6 juli 2024 kun je weer genieten van de kortebaanwedstrijden van de Harddraverij in Warmond. Het deelnemersveld bestaat dit jaar uit 15 paarden. De grootste kanshebber is Rick Wester met Happy New Day maar ook de ander uitdagers doen hun uiterste best om als 1e te eindigen.

Tijdens de Kortebaanwedstrijden in Warmond staan er in 2024 weer 15 paarden aan de start. Er wordt gereden met het 'grand 16' systeem zodat er een spannend en middagvullend programma wordt geboden. Happy New Day met pikeur Rick Wester is de favoriet maar ook de andere deelnemers gaan hun uiterste best doen om Happy New Day te verslaan.

Datum en tijd Harddraverij Warmond

De kortebaanwedstrijden in Warmond worden op zaterdag 6 juli 2024 om 13.30 uur gehouden.

Locatie Kortebaanwedstrijden Warmond

De kortebaanwedstrijden vinden plaats op de Herenweg in Warmond.

Deelnemers Harddraverij Warmond

Bekijk hier het deelnemersveld 2024 van de kortebaanwedstrijden in Warmond

Uitslagen Kortebaanwedstrijden 2024

Bekijk hier de uitslagen van de kortebaanwedstrijden in onder andere Assendelft, Wognum, Venhuizen, Sassenheim, Beverwijk en Zwanenburg.

Hoe werken de Kortebaanwedstrijden

Kom je net kijken bij de kortebaanwedstrijden van de Harddraverij en wil je weten hoe de straatraces met paarden op het 300 meter lange parcours werkt. Klik dan hier voor meer informatie!

Kalender Harddraverij 2024

Bekijk hier de Harddraverij-kalender van 2024. De Harddraverij vindt dit jaar in de Bollenstreek plaats in Sassenheim, Warmond, Hillegom en Lisse.

Meer informatie over de Harddraverij

Kijk voor meer informatie over de Harddraverij in Warmond, Sassenheim, Hillegom en Lisse via https://kortebaandraverijen.nl/.