Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Scooter en Solex verhuur Leiden

FunScooter huren Leiden

Ontdek de prachtige omgeving van Leiden op de E-scooter! Cruise geruisloos Door de singels van Leiden. In het voorjaar is het extra mooi om door de Bollenstreek te toeren als de velden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei staan. Vanaf Noordwijk rij je zo naar Leiden voor een leuke city trip! Met wie kom jij genieten van een ritje op de E-scooter?

Adres FunScooter huren Leiden

Bij scooter huren Leiden kunt u alleen op afspraak FunScooters huren. Wilt u last minute FunScooters huren? Neem dan contact om met de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout via info@havefunevents.nl of +31(0)854874400. Voorhout ligt op 10 minuten rijden van Leiden.

Solex huren Leiden

Beleef de nostalgie van het Solexrijden op een Solex uit 1964! Geniet onderweg van de prachtige omgeving van Leiden, de zwaaiende mensen onderweg en het heerlijk pruttelende Solexgeluid.

Adres Solexverhuur Leiden

Solexen huren op onze locatie in Leiden kan alleen op afspraak en voor groepen vanaf 15 personen. Wilt u last minute Solex huren met een kleiner gezelschap? Dan kan dat vanaf de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout op 10 minuten afstand rijden van Leiden. Je kunt bij Have Fun Events 1 tot 80 Solexen huren.

Neem voor reserveringen contact op met Have Fun Events via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400.

E-TukTuk verhuur Leiden

TukTuk huren? wat denk je van een leuke sightseeing tour door Leiden? De TukTuk is 100% elektrisch waardoor je in alle stilte kunt genieten. In totaal kunnen er 6 personen achterin en 1 chauffeur in de TukTuk. We halen je graag op bij je logeeradres of locatie in Leiden.

Adres TukTuk verhuur Leiden

U kunt de TukTuk vanaf uw eigen adres in Noordwijk voor laten rijden voor een TukTuk tour door de Bollenstreek. Neem voor reserveringen van de TukTuk contact op met Have Fun Events via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400.

Let op! De FunScooters en Solexen kunnen alleen op reservering worden afgehaald bij het Have Fun Events FunScooter en solex afhaalpunt in Leiden. Bij Have Fun Events in Voorhout kunt u last minute een FunScooter of Solex huren. Voorhout ligt op circa 10 minuten rijden van Leiden.

Dependance
Have Fun Events FunScooter verhuur Leiden
Beestenmarkt 3
2312CC, Leiden

Have Fun Events
https://havefunevents.nl/
Jacoba van Beierenweg 97A
2202 GR, Voorhout
085 4874400 (kantoor)
0622415732 (noodnummer)

Vraag & Antwoord

Kan ik in Leiden E-scooters en Solexen huren?

Je kunt in Leiden alleen op afspraak E-scooters huren. Wil je last minute een Solex huren dan kan dat vanaf onze locatie in Voorhout. Dat ligt op 10 minuten rijden vanaf Leiden.

Kan ik in Leiden Solexen huren?

Je kunt in Leiden alleen op afspraak Solexen huren. Wil je last minute een Solex huren dan kan dat vanaf onze locatie in Voorhout.

Heb je voor het huren van een Solex of E-scooter een rijbewijs nodig?

Ja, je hebt een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen achterop een scooter meerijden als duo passagier. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje. Op de Solex kunnen geen deelnemers achterop.