Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Scooterverhuur Formule1 Zandvoort

Huur een elektrische scooter tijdens het Formule1 weekend in Zandvoort van vrijdag 23 augustus t/m 25 augustus 2024. Zoek je vervoer vanaf Leiden, Katwijk, Noordwijk of de Bollenstreek naar de Formule1 in Zandvoort? Have Fun Events verhuurt e-choppers, elektrische steps en elektrische fietsen waarmee je gemakkelijk door de duinen van Noordwijk naar Zandvoort rijdt. Je kunt je auto gratis bij Have Fun Events parkeren tijden de GP Zandvoort!

Vervoer naar de Formule1 van Zandvoort

Parkeer je auto gratis bij Have Fun Events tijdens de GP van Zandvoort 2024! Kom je uit de richting Leiden, Katwijk, Noordwijk of de andere plaatsen van de Bollenstreek? Huur een E-scooter, E-chopper, Elektrische step of Elektrische fiets bij Have Fun Events en rijd relaxed via de duinen van Noordwijk naar de Formule1 in Zandvoort. Op de E-chopper en E-scooter dien je een helm te dragen. Op de Elektrische fiets en op de Elektrische step hoef je geen helm op. Op de step hoef je niet te steppen en bij de fiets hoef je maar een beetje je trapper te bewegen en je schiet naar de 25 kilometer per uur. Alle voertuigen rijden 25 kilometer per uur.

In Zandvoort aangekomen word je door behulpzame verkeersregelaars naar een parkeerplaats geleid in de buurt van het Circuit van Zandvoort. Hier kun je je scooter, fiets, step of E-chopper veilig parkeren en gaan genieten van Max Verstappen, het formule1 feest en de fantastische sfeer!

Scooterrijden in de duinen van Noordwijk en Zandvoort

De E-scooters hebben een blauw kenteken. Snorfietsen zijn niet toegestaan in de duinen maar omdat ze stil zijn en geen uitstoot hebben wordt er een uitzondering gemaakt. Je mag dus met je elektrische scooter over het fietspad door de duinen van Noordwijk naar Zandvoort rijden. De weg naar de Formule1 in Zandvoort is al een uitje op zich! Je rijdt op het fietspad door de prachtige Amsterdamse waterleidingduinen tussen Noordwijk en Zandvoort.

Kosten scooter huren Zandvoort

Tijdens het Formule1 weekend van vrijdag 25 t/m zondag 27 augustus kunt je bij Have Fun Events in Voorhout voor € 75,- per dag een E-chopper, E-scooter, elektrische fiets of elektrische step huren. Wanneer je de Fun-voertuigen voor meerdere dagen huurt dan krijg je een oplader mee zodat je 's nachts de accu's op kunt laden. Als u het voertuig op dezelfde dag wilt inleveren kunt u dit doen tot en met half 10 's avonds.

Gratis Parkeren Formule1 in Zandvoort

Je kunt bij Have Fun Events in Voorhout gratis je auto parkeren en op de E-chopper, E-scooter, Elektrische fiets of Elektrische step door de duinen naar de GP 2024 in Zandvoort rijden.

Formule 1 Zandvoort 2024

De formule 1 in Zandvoort vindt volgend jaar in 2024 plaats van 23 tot en met 25 augustus.

Vraag & Antwoord

Hoe kom je vanaf Noordwijk gemakkelijk bij de Formule1 in Zandvoort?

Huur een e-chopper, e-scooter, tandem, elektrische fiets of elektrische step en rij over het fietspad door de duinen naar het circuit van de Formule1 in Zandvoort.

Wanneer vindt het Formule1 in Zandvoort plaats?

De wedstrijd is op zondag 25 augustus 2024 en het evenement start op vrijdag 23 augustus 2024.

Mag je met een scooter door de duinen van Noordwijk naar Zandvoort rijden?

Je mag alleen met een elektrische scooter door de duinen van Noordwijk naar Zandvoort rijden. Gewone scooters zijn niet toegestaan.

Wat kost het tijdens het Formule1 weekend in Zandvoort om een scooter te huren?

Het huren van een elektrische scooter of elektrische chopper kost € 75,- per dag.

Kun je bij Have Fun Events ook andere voertuigen huren?

Ja, naast scooters kun je ook een elektrische FunBike (elektrische fiets maar dan veel stoerder), een elektrische FunStep (je hoeft niet te steppen) en een tandem huren.

Krijg ik een slot mee zodat ik de scooter of fiets op slot kan zetten?

Ja, je krijgt een slot mee om de scooters en fietsen goed op slot te kunnen zetten tijden de Formule1 in Zandvoort.

Kan ik de voertuigen voor meerdere dagen huren?

Ja, je kunt de voertuigen voor meerdere dagen huren. Je krijgt een oplader mee zodat de Fun-voertuigen de volgende dag weer 100% zijn opgeladen.

Zijn er bewaakte fietsenstallingen in Zandvoort tijdens de Formule1?

Ja, je kunt je kenteken doorgeven van de scooter of ander vervoermiddel en vooraf een plekje in een bewaakte parkeerplaats reserveren.

Is een helm verplicht op een scooter met blauw kenteken?

Ja, sinds 1 januari 2023 geldt er ook een helmplicht voor voertuigen met een blauw kenteken. Bij Have Fun Events krijg je een fietshelm mee. Die voel je bijna niet op je hoofd en heeft luchtgaten voor de ventilatie. Wil je geen helm op? Huur dan een tandem of een elektrische Step of E-Bike bij Have Fun Events.

Wanneer vindt de Formule 1 in Zandvoort in 2024 plaats?

De F1 in Zandvoort 2024 is van 23 t/m 25 augustus.