Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Ibiza Festival Noordwijk 2024

Kom lekker shoppen op de Ibizamarkt in Noordwijk. Op het Ibiza Festival op de Koningin Wilhelmina Boulevard vind je 175 kramen gevuld met onder andere sieraden, tassen, woonaccessoires, mode en handgemaakte producten. Tijdens het Ibiza Festival wordt de hele boulevard afgezet! Voor meer informatie over het boeken van een eigen kraam kunt u terecht bij Stichting Fein in Noordwijk.

Informatie Ibiza markt Noordwijk 2024

Kom naar het Ibiza Festival in Noordwijk en geniet van het shoppen bij 175 kramen met tassen, sieraden, woonaccessoires, mode en leuke handgemaakte producten.

Datum Ibiza Festivals Noordwijk 2024

De Ibiza festivals vinden plaats op de onderstaande data.

donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024
zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024
zaterdag 27 en zondag 28 juli 2024

Openingstijden Ibiza Festivals Noordwijk

Het Ibiza Festival in Noordwijk is van 12.00 tot 19.00 uur geopend.

Locatie Ibiza Festival Noordwijk

Het Ibiza Festival vindt plaats op de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Oranje Promenade in Noordwijk aan Zee. De gehele boulevard wordt afgesloten zodat u lekker de ruimte heeft om alle Ibiza-artikelen te bewonderen.

Kosten Ibiza markt

De Ibizamarkt in Noordwijk is gratis toegankelijk.

Parkeren Ibiza markt Noordwijk

Je kunt de auto parkeren op het parkeerterrein van Parkeerveld Wantveld. Van maandag t/m zondag van 9:00 tot 21:00 uur geldt op Parkeerveld Wantveld in Noordwijk betaald parkeren. Je kunt er zo lang parkeren als je wilt. De eerste twee uur kost je € 1,00 per uur. Daarna € 2,00 per uur. Een dagkaart voor het parkeren op Pakeerplaats Wantveld kost tussen 1 april en 30 september € 15. Vanaf 1 oktober tot en met 31 maart kost het € 10 per dag.

Contact organisatie Ibiza markt Noordwijk

Wilt u een kraam huren op de Ibiza markt in Noordwijk of heeft u een andere vraag? Mail naar info@feinnoordwijk.nl.

Uitagenda Noordwijk - Bollenstreek

Wil je weten wat er nog meer te doen is in de omgeving van Noordwijk? Bekijk de leukste activiteiten, evenementen, markten en feesten in de Uitagenda van Noordwijk, Katwijk, De Bollenstreek en omstreken.