Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Informatie en tickets Keukenhof 2024

Keukenhof, de mooiste lentetuin van de wereld, is in 2024 van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei geopend. Keukenhof is dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur te bezoeken. Ontdek de mooiste tulpen en andere prachtige bloemen bij Keukenhof in Lisse in de kleurrijke Bollenstreek. Vind hier alle informatie over Keukenhof! Toegangsprijzen, openingstijden, bloemenshows, waar je kunt parkeren en nog veel meer handige tips. Toegangskaarten voor Keukenhof reserveren? Boek hier gemakkelijk en veilig jouw Keukenhof tickets.

Keukenhof, de mooiste lentetuin in de wereld!

Mensen komen uit de hele wereld om de prachtige lentetuin van Keukenhof te bewonderen. Naast de bijzondere tulpentuinen vind je nog veel meer prachtige bloemensoorten.

Openingstijden Keukenhof 2024

Keukenhof is van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024 dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur geopend.

Hoe kan ik tickets kopen voor Keukenhof?

Je kunt gemakkelijk en snel online tickets kopen. Als je je tickets online koopt, hoef je niet in de rij te staan en kun je direct doorlopen met je entreekaarten voor Keukenhof.
Bestel hier uw skip the line Keukenhof tickets!

Wat is de beste periode om Keukenhof te bezoeken?

Het is moeilijk om van tevoren te zeggen. De bloei van de bloemen in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Eind maart en begin april, aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende. Krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen komen in bloei. Later in het seizoen vanaf de eerste week van april bloeien de latere bloeiers. De grotere tulpen komen nu in bloei.

Keukenhof staat altijd in bloei. In de paviljoenen kun je vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen genieten van schitterende bloemenshows. 

Wil je Keukenhof in alle rust bezoeken? Kom dan voor 10:30 of na 16:00 uur. Dan is het minder druk in Keukenhof. De mooiste foto's maak je met de ochtend- en avondzon. Op maandag, dinsdag en woensdag is het ook rustiger in Keukenhof.

Ik wil met het openbaar vervoer naar Keukenhof.

Met het openbaar vervoer reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Koop een combiticket om zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV (op die dag) te kopen.
Boek hier gemakkelijk, snel en veilig uw Combi Tickets Keukenhof 2024.

Bekijk hier hoe u het makkelijkst met het openbaar vervoer of met de auto naar Keukenhof komt.

Wat kosten tickets voor Keukenhof?

De entreeprijzen voor Keukenhof in 2024 zijn €19,50 voor volwassenen en €9,- voor kinderen van 4-17 jaar. Kinderen van 0-3 jaar gratis. Wij raden je aan om er snel bij te zijn, aangezien de toegangskaarten voor deze editie van Keukenhof erg hard gaan! Je koopt namelijk een ticket voor een tijdslot. En het is ook echt: op = op voor dat tijdslot. Koop hier je Tickets voor Keukenhof 2024.

Parkeren bij Keukenhof

Kom je met de auto naar Keukenhof? Parkeren bij Keukenhof kost € 8,- per bezoek per auto. Bij de toegangswegen naar de parkeerplaatsen van Keukenhof staan parkeerwachters die instructie geven waar je kunt parkeren. Niet in de file staan? Parkeer uw auto gratis bij Have Fun Events, huur een E-chopper, Escooter, tandem of Elektrische steps en rij via de tulpenvelden door de Bollenstreek naar Keukenhof.

Tulpenvelden rondom Keukenhof bewonderen?

Tip! Parkeer je auto gratis bij Have Fun Events in Voorhout en rijd op de E-chopper, E-scooter, tandem, E-TukTuk, Elektrische steps langs de tulpenvelden door de Bollenstreek naar Keukenhof. Zo combineer je twee leuke uitjes in de Bollenstreek en hoef je niet in de file te staan voor Keukenhof!

Je kunt bij Have Fun Events gratis parkeren en uw gekozen FUN-voertuig gratis parkeren bij Keukenhof. Have Fun Events is al 25 jaar het evenementenbureau van de Bollenstreek en ligt op 10 minuten rijden van Keukenhof.

De route die u mee krijgt duurt drie uur. De route gaat via de prachtige duinen van Noordwijk langs de bollenvelden naar Keukenhof. Boek jouw E-chopper, E-scooter, tandem, E-TukTuk, Elektrische steps voor een hele dag! Dan heb je genoeg tijd om naast je bezoek aan Keukenhof onderweg een bezoek brengen aan het Zwarte Tulp Museum, Lisser Art Museum LAM, De Tulperij, The Tulp Barn, Tulip Experience Amsterdam of Kasteel Keukenhof.

15 leuke weetjes over Keukenhof

Klik hier voor om 15 leuke weetjes over Keukenhof te bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat 40 tuinmedewerkers 7 miljoen bollen planten?

Agenda bloemenshows Keukenhof 2024

Bekijk hier de evenementenkalender van Keukenhof!
Boek hier jouw tickets voor Keukenhof en leuke arrangementen in combinatie met Keukenhof!

21 maart - 26 maart 2024 - Tulpen en Hyacinthenshow
Bezoek de bloemenshow in het Oranje Nassaupaviljoen.

21 maart - 12 mei 2024 - Anthurium en orchideeënshow
Genieten van orchideeën en anthuriums in het Beatrix Paviljoen.

21 maart - 12 mei 2024 - Diverse bloemen- en plantenshows
Bewonder de kleurrijke bloemen- en plantenshow in het Willem-Alexander paviljoen.

23 maart - 24 maart 2024 - Hollandse Klanken
Verschillende dweilorkesten spelen Hollandse muziek in Keukenhof.

28 maart - 2 april 2024 - Freesia- en Chrysantenshow
Bezoek de bloemenshow in het Oranje Nassaupaviljoen in Keukenhof.

29 maart - 30 maart 2024 - Oud-Hollands dagen
Waan je in het Holland van de 19e eeuw!

4 april - 9 april 2024 - Rozenshow
Bloemenshow met prachtige rozen in het Oranje Nassau paviljoen.

11 april - 16 april 2024 - Rozenshow
Bloemenshow in het Oranje Nassau paviljoen in Keukenhof.

Enthousiast geworden? Boek hier jouw tickets voor Keukenhof!

Rondleiding door Keukenhof boeken

Ontdek in een uur de highlights van Keukenhof. Een professionele gids geeft uitleg over de historie, de planttechnieken, de inspiratietuinen, de Keukenhof molen en over de bloemenshows. Je krijgt zo een goede basis voor de rest van je bezoek aan Keukenhof.

De rondleidingen kunnen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans gegeven worden. Maximaal 25 personen per gids. De rondleiding kost € 150,- exclusief entreekaarten voor Keukenhof. De beschikbaarheid van de rondleider is onder voorbehoud.

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof ligt naast bloemenpark Keukenhof en is gratis te bezoeken. Op landgoed Keukenhof kun je wandelen in de kasteeltuin. Het Lisser Art museum (LAM) ligt ook op het terrein van Kasteel Keukenhof en is tegen betaling te bezoeken. Wil je gezellig bijkletsen tijdens een kopje koffie of lunch? U bent van harte welkom bij restaurant De Hofboerderij. Voor de kinderen is er een kinderboerderij naast het restaurant.

Adres Keukenhof

Hieronder vindt u het adres van Keukenhof.
Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

Contact Keukenhof

Keukenhof is bereikbaar via info@keukenhof.nl. Kijk voordat je mailt eerst op de pagina met veelgestelde vragen van Keukenhof!

Vraag & Antwoord

Waar kan ik tickets kopen voor Keukenhof 2024?

U kunt op deze pagina gemakkelijk, veilig en snel uw online tickets kopen voor Keukenhof. De verkoop start medio oktober.

Wat kost een ticket voor Keukenhof 2024?

Entreekaarten voor Keukenhof kosten voor volwassenen € 19,50 en voor kinderen € 9,00. Kinderen van 0-3 jaar gratis.

Wat kost het parkeren bij Keukenhof?

Een parkeerticket kost € 8,- per bezoek per auto.

Wat zijn de openingstijden van Keukenhof 2024?

Keukenhof is dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur geopend.

In welke periode is Keukenhof open?

Keukenhof is van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024 geopend.

Dien je vooraf online te reserveren voor Keukenhof?

Ja, Keukenhof werkt met tijdsloten. Per tijdslot kan er een beperkt aantal mensen naar binnen. Wees er dan ook op tijd bij!

Mogen honden mee naar Keukenhof?

Honden zijn toegestaan in Keukenhof. Wel aangelijnd en maximaal 1 hond per persoon. Met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden worden honden niet toegelaten in de paviljoens en restaurants. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij de toegangscontroleurs.

Mag ik een drone gebruiken in Keukenhof?

Nee, het is niet toegestaan met een drone rond en boven Keukenhof te vliegen.

Mag ik door bloembollenvelden lopen?

Nee, het is niet toegestaan om door de bloembollenvelden te lopen. Dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan om foto’s vanaf de weg te maken.