Keukenhof 2022 Thema Flower Classics

De Keukenhof is in 2022 geopend van 24 maart t/m zondag 15 mei van 08.00 tot 19.30 uur. Het thema van Keukenhof 2022 is Flower Classics. Ontdek de mooiste tulpen en andere prachtige bloemen bij Keukenhof in Lisse in de kleurrijke Bollenstreek.

Flower Classics is het thema van Keukenhof in 2022.

Bloemen horen al eeuwenlang bij het leven van mensen. Bloemen worden als klassieke symbolen in kunst, architectuur en design gebruikt. De tulp voor de start van de lente en de roos als symbool voor de liefde! Keukenhof brengt deze klassiekers samen. Dit met de tulp als stralend middelpunt! In 2022 gaat Keukenhof van donderdag 24 maart t/m zondag 15 mei 2022 open. Wilt u tickets kopen voor Keukenhof. Wees er op tijd! Bestel hier uw tickets!

Tickets kopen Keukenhof 2022

U kunt hier gemakkelijk, snel en veilig de officiële tickets voor uw bezoek aan Keukenhof 2022 kopen. Wij raden u aan om er snel bij te zijn, aangezien de toegangskaarten voor deze editie van Keukenhof erg hard gaan! Je koopt namelijk een ticket voor een tijdsslot. En het is ook echt: op = op voor dat tijdsslot. Entreerijzen voor Keukenhof in 2022 zijn € 19,- voor volwassenen en € 9,- voor kinderen.

Informatie Keukenhof 2022

Openingstijden Keukenhof
De Keukenhof is van 24 maart t/m 15 mei 2022 dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur geopend .

Tijdslot Keukenhof
Per dag is een beperkt aantal Keukenhof tickets per tijdslot beschikbaar. Op deze manier zorgt de Keukenhof voor een goede spreiding van de bezoekers. Als een tijdslot vol is, betekent dit ook echt: vol. Extra Keukenhof tickets zijn dan niet meer beschikbaar voor dat tijdslot. Onderstaande tijdsloten zijn uitstuitend geldig voor uw geboekte aankomsttijd. U mag als bezoekers zo lang in het park blijven als u wilt.

Kosten entree tickets Keukenhof
Entree Tickets voor Keukenhof kosten € 19,- voor volwassenen en € 9,- voor kinderen.
Bestel hier uw Entree tickets voor Keukenhof.

Parkeren Keukenhof
Parkeren bij Keukenhof kost € 6,- per bezoek.

Dagje uit in de Bollenstreek met bezoek aan Keukenhof
Tip! Parkeer uw gratis bij Have Fun Events in Voorhout en rij op de, tandem, Solex, E-TukTuk, elektrische scooter of met de elektrische KickBike FunStep langs de bollenvelden door de Bollenstreek naar Keukenhof. Zo combineert u twee leuke uitjes en kunt u er een leuk dagje uit in de Bollenstreek van maken. U kunt bij Have Fun Events gratis parkeren en uw gekozen fun-voertuig gratis parkeren bij Keukenhof. Have Fun Events is al bijna 25 jaar het evenementenbureau van de Bollenstreek en ligt op 10 minuten rijden vanaf Keukenhof. De route die u mee krijgt duurt drie uur. De route gaat via de prachtige duinen van Noordwijk langs de Bollenvelden langs Keukenhof. Onderweg kunt u ook een bezoek brengen aan De Tulperij, The Tulp Barn en Kasteel Keukenhof.

15 leuke weetjes over Keukenhof
Klik hier voor om 15 leuke weetjes over Keukenhof te bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat 40 tuinmedewerkers 7 miljoen bollen planten?

Vraag & Antwoord

Waar kan ik tickets kopen voor Keukenhof 2022?

U kunt op deze pagina gemakkelijk, veilig en snel uw online tickets kopen voor de Keukenhof.

Wat kost een ticket voor de Keukenhof 2022?

Entreekaarten voor Keukenhof kosten voor volwassenen € 19,00 en voor kinderen €9,00.

Wat kost het parkeren bij de Keukenhof?

Een parkeerticket kost € 6,00.

Wat zijn de openingstijden van Keukenhof 2022?

De Keukenhof is dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur geopend.

In welke periode is Keukenhof open?

Keukenhof is van 24 maart t/m 15 mei 2022 geopend.

Dien je vooraf online te reserveren voor Keukenhof?

Ja, Keukenhof werkt met tijdssloten. Per tijdsslot kunnen er een beperkt aantal mensen naar binnen. Wees er dan ook op tijd bij!