Informatie en tickets Keukenhof 2023

Keukenhof, de mooiste lentetuin van de wereld, is in 2023 van donderdag 23 maart t/m zondag 14 mei geopend. Keukenhof is dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur te bezoeken. Ontdek de mooiste tulpen en andere prachtige bloemen bij Keukenhof in Lisse in de kleurrijke Bollenstreek. Vind hier alle informatie over Keukenhof! Toegangsprijzen, openingstijden, bloemenshows, waar je kunt parkeren en nog veel meer handige tips. Toegangskaarten voor Keukenhof reserveren? Boek hier gemakkelijk en veilig je 'skip-the-line Keukenhof tickets'.

Keukenhof, de mooiste lentetuin in de wereld!

Mensen komen uit de hele wereld om de prachtige lentetuin van Keukenhof te bewonderen. Naast de bijzondere tulpentuinen vind je nog veel meer prachtige bloemensoorten.

Openingstijden Keukenhof 2023

Keukenhof is van donderdag 23 maart t/m zondag 14 mei 2023 dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur geopend.

Hoe kan ik tickets kopen voor Keukenhof?

Je kunt gemakkelijk en snel online tickets kopen. Als je je tickets online koopt, hoef je niet in de rij te staan en kun je direct doorlopen met je entreekaarten voor Keukenhof. Bestel hier uw skip the line Keukenhof tickets!

Wat is de beste periode om Keukenhof te bezoeken?

Het is moeilijk om van tevoren te zeggen. De bloei van de bloemen in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Eind maart en begin april, aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende. Krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen komen in bloei. Later in het seizoen vanaf de eerste week van april bloeien de latere bloeiers. De grotere tulpen komen nu in bloei.

Keukenhof staat altijd in bloei. In de paviljoenen kun je vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen genieten van schitterende bloemenshows. 

Wil je Keukenhof in alle rust bezoeken? Kom dan voor 10:30 of na 16:00 uur. Dan is het minder druk in Keukenhof. De mooiste foto's maak je met de ochtend- en avondzon. Op maandag, dinsdag en woensdag is het ook rustiger in Keukenhof.

Ik wil met het openbaar vervoer naar Keukenhof.

Met het openbaar vervoer reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Koop een combiticket om zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV (op die dag) te kopen. Boek hier gemakkelijk, snel en veilig de combi tickets voor uw bezoek aan Keukenhof 2023.

Bekijk hier hoe u het makkelijkst met het openbaar vervoer of met de auto naar Keukenhof komt.

Wat kosten tickets voor Keukenhof

De entreeprijzen voor Keukenhof in 2023 zijn €19,- voor volwassenen en €9,- voor kinderen. Wij raden je aan om er snel bij te zijn, aangezien de toegangskaarten voor deze editie van Keukenhof erg hard gaan! Je koopt namelijk een ticket voor een tijdslot. En het is ook echt: op = op voor dat tijdslot. Koop hier je Tickets voor Keukenhof 2023.

Parkeren bij Keukenhof

Kom je met de auto naar Keukenhof? Parkeren bij Keukenhof kost € 6,- per bezoek per auto. Bij de toegangswegen naar de parkeerplaatsen van Keukenhof staan parkeerwachters die instructie geven waar je kunt parkeren.

Tulpenvelden rondom Keukenhof bewonderen?

Tip! Parkeer je auto gratis bij Have Fun Events in Voorhout en rijd op de E-chopper, E-scooter, tandem, Solex, E-TukTuk, Elektrische steps of met een oldtimer DAF 33 langs de tulpenvelden door de Bollenstreek naar Keukenhof. Zo combineer je twee leuke uitjes in de Bollenstreek!

Je kunt bij Have Fun Events gratis parkeren en uw gekozen fun-voertuig gratis parkeren bij Keukenhof. Have Fun Events is al 25 jaar het evenementenbureau van de Bollenstreek en ligt op 10 minuten rijden vanaf Keukenhof.

De route die u mee krijgt duurt drie uur. De route gaat via de prachtige duinen van Noordwijk langs de bollenvelden langs Keukenhof. Onderweg kunt u ook een bezoek brengen aan Het Zwarte Tulp Museum, Lisser Art Museum LAM, De Tulperij, The Tulp Barn, Tulip Experience Amsterdam of Kasteel Keukenhof.

15 leuke weetjes over Keukenhof

Klik hier voor om 15 leuke weetjes over Keukenhof te bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat 40 tuinmedewerkers 7 miljoen bollen planten?

Agenda bloemenshows Keukenhof

23 maart - 28 maart 2023 - Tulpen en Hyacinthenshow
Bezoek de bloemenshow in het Oranje Nassaupaviljoen

25 maart - 26 maart 2023 - Hollandse Klanken
Dweilorkesten spelen Hollandse muziek in Keukenhof

30 maart - 4 april 2023 - Freesia- en Chrysantenshow
Bloemenshow in het Oranje Nassaupaviljoen in Keukenhof

31 maart - 2 april 2023 - Oud-Hollands weekend
Waan je in het Holland van de 19e eeuw

Rondleiding door Keukenhof boeken

Ontdek in een uur de highlights van Keukenhof. Een professionele gids geeft uitleg over de historie, de planttechnieken, de inspiratietuinen, de Keukenhof molen en over de bloemenshows. Je krijgt zo een goede basis voor de rest van je bezoek aan Keukenhof.

De rondleidingen kunnen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans gegeven worden. Maximaal 25 personen per gids. De rondleiding kost € 150,- exclusief entreekaarten voor Keukenhof. De beschikbaarheid van de rondleider is onder voorbehoud.

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof ligt naast bloemenpark Keukenhof en is gratis te bezoeken. Op landgoed Keukenhof kun je wandelen in de kasteeltuin. Het Lisser Art museum (LAM) ligt ook op het terrein van Kasteel Keukenhof en is tegen betaling te bezoeken. Wil je gezellig bijkletsen tijdens een kopje koffie of lunch? U bent van harte welkom bij restaurant De Hofboerderij. Voor de kinderen is er een kinderboerderij naast het restaurant.

Adres Keukenhof

Hieronder vindt u het adres van Keukenhof.
Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

Contact Keukenhof

Keukenhof is bereikbaar via info@keukenhof.nl. Kijk voordat je mailt eerst op de pagina met veelgestelde vragen van Keukenhof!

Vraag & Antwoord

Waar kan ik tickets kopen voor Keukenhof 2023?

U kunt op deze pagina gemakkelijk, veilig en snel uw online tickets kopen voor Keukenhof.

Wat kost een ticket voor Keukenhof 2023?

Entreekaarten voor Keukenhof kosten voor volwassenen €19,00 en voor kinderen €9,00.

Wat kost het parkeren bij Keukenhof?

Een parkeerticket kost €6,00.

Wat zijn de openingstijden van Keukenhof 2023?

Keukenhof is dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur geopend.

In welke periode is Keukenhof open?

Keukenhof is van donderdag 24 maart t/m zondag 14 mei 2023 geopend.

Dien je vooraf online te reserveren voor Keukenhof?

Ja, Keukenhof werkt met tijdsloten. Per tijdslot kan er een beperkt aantal mensen naar binnen. Wees er dan ook op tijd bij!

Mogen honden mee naar Keukenhof?

Honden zijn toegestaan in Keukenhof. Wel aangelijnd en maximaal 1 hond per persoon. Met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden worden honden niet toegelaten in de paviljoens en restaurants. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij de toegangscontroleurs.

Mag ik een drone gebruiken in Keukenhof?

Nee, het is niet toegestaan met een drone rond en boven Keukenhof te vliegen.

Mag ik door bloembollenvelden lopen?

Nee, het is niet toegestaan om door de bloembollenvelden te lopen. Dit veroorzaakt schade aan de bloembollen. De velden zijn eigen terrein van de bollenkwekers. Het is wel toegestaan om foto’s vanaf de weg te maken.