Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Oldtimerdag Katwijk aan Zee

Kom de mooiste classic cars bewonderen op de Oldtimerdag in Katwijk aan Zee. Op dit oldtimerfestival kunt u vele verschillende soorten oldtimers bewonderen. Je vindt de oldtimers in de Voorstraat, Badstraat, Princestraat en het Emmaplein in Katwijk aan Zee. Leuk in combinatie met een bezoek aan het strand.

Genieten van de prachtige oldtimers op de Oldtimerdag in Katwijk. Geniet van de verscheidenheid aan classic cars en de verhalen van de eigenaren. De oldtimerdag vindt plaats in het centrum van Katwijk aan Zee en is daardoor leuk te combineren met een bezoek aan het strand. Je kunt meteen even winkelen en een lekker visje eten!

Datum en tijd oldtimerdag Katwijk

De oldtimerdag in Katwijk vindt plaats op zaterdag 23 september 2023 van 12.00 tot 16.30 uur.

Adres Oldtimerdag Katwijk

De oldtimers staan tentoongesteld in het centrum van Katwijk aan Zee op de Voorstraat, Badstraat, Princestraat en het Emmaplein.

Deelnemen aan de Oldtimerfestival in Katwijk?

Heb je een mooie oldtimer en wil je ook je auto komen showen aan de vele liefhebbers? Meld je aan via katwijkevents@gmail.com. Deelname is gratis en je ontvangt een gratis lunch.

Parkeren Oldtimerdag Katwijk

Er zijn voldoende parkeerplekken in de parkeergarage onder de duinen bij het strand van Katwijk. Hiervandaan loop je gemakkelijk naar de Oldtimerdag. Het tarief in de parkeergarages is € 1,80 per uur. Een dagkaart van 24 uur kost € 10,-. Parkeren op straat kost € 3,- per uur.

Vraag & Antwoord

Wat is de datum van de Oldtimerdag in Katwijk aan Zee?

De Oldtimerdag in Katwijk aan Zee vindt plaats op zaterdag 23 september 2023.

Hoe laat start het Oldtimerfestival in Katwijk?

Het Oldtimerfestival start om 12.00 en eindigt om 16.30 uur.

Kan ik met mijn oldtimer op de Oldtimerdag staan?

Ja, je kunt gratis deelnemen aan het Oldtimerfestival en je krijgt een gratis lunch.