Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bedrijfsuitje Noordwijk

Noordwijk is de perfecte locatie om met elkaar te genieten van het welverdiende bedrijfsuitje. De gevarieerde omgeving met strand, duinen, bos, meertjes en de omliggende bollenvelden zijn ideale locaties voor een geslaagd personeelsuitje. Na afloop gezellig bijpraten onder het genot van lekker eten met uitzicht op zee.

Bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren? In Noordwijk vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd bedrijfs event. Noordwijk heeft prachtige congreslocaties, sfeervolle strandpaviljoens voor een afsluitend diner en ruime keuze aan hotels voor een meerdaags verblijf in Noordwijk aan Zee.

Evenementenbureau Noordwijk

Have Fun Events is het evenementenbureau van Noordwijk. Jaarlijks vermaakt Have Fun Events meer dan 500 gezelschappen met leuke activiteiten. De groepsuitjes vinden veelal plaats op het strand en in de duinen van Noordwijk en Katwijk. Daarnaast bij de verschillende kastelen en meren in de bollenstreek en Leiden.

In het voorjaar genieten vele groepen op de Solex, FunScooters en elektrische TukTuk van een fleurige rit langs de bollenvelden met hyacinten, narcissen en tulpen. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende routes door de Bollenstreek.

Ook de rest van het jaar is het een feest om met de TukTuk, FunScooter, Solex en tandem door de streek te rijden. Bij de molentour rijd je door het waterrijke gebied rond De Kaag. Tijdens de citytour ontdek je de mooiste plekjes van Leiden. Of wil je liever herten spotten in de prachtige duinen van Noordwijk tijdens de beachtour?

Stranduitjes Noordwijk

Hoe lekker is dat? Op een mooie zomerdag met elkaar genieten van een stranduitje. Samen leuke dingen doen met het geluid van de neerslaande golven. Na afloop met elkaar bijkletsen tijdens de borrel en het diner met uitzicht op de ondergaande zon.

Groepsuitjes aan het water

Naast de Noordzee vind je in de omgeving van Noordwijk een aantal meren met grote grasvelden. Ideaal om met elkaar te genieten van groepsactiviteiten en teambuilding.

Het Oosterduinsemeer - Comomeer Noordwijkerhout

Het Oosterduinse meer wordt in de volksmond Comomeer genoemd. Het is een zandgat en recreatieplas in Noordwijkerhout in het midden van de Bollenstreek. Bij het Comomeer in Noordwijkerhout vind je de restaurants Como & Co en Mama. Have Fun Events organiseert hier groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

Restaurant Como & Co
Boekhorsterweg 18
2211 AL Noordwijkerhout

https://como-co.nl
info@como-co.nl
06 40 92 05 82

Restaurant Mama
Duinschooten 12
2211 ZC Noordwijkerhout

https://mamarestaurant.nl
info@mamarestaurant.nl
06 14 71 79 76

Valkenburgse Meer Leiden

Het Valkenburgse Meer is een recreatieplas aan de rand van Leiden. Bij het meer ligt Brasserie Buitenhuis. Brasserie Buitenhuis is een sfeervol restaurant en vergaderlocatie in botanische sfeer. Have Fun Events organiseert groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes op het terrein rondom Brasserie Buitenhuis.

Brasserie Buitenhuis
J. Pellenbargweg 2
2235 SP Valkenburg

https://www.brasseriebuitenhuis.nl
info@brasseriebuitenhuis.nl
071 572 1805