Klein Duimpje Motorrit Hillegom 2022

Kom genieten van een motortoertocht van 180 km vanaf Bierbrouwerij Kleinduimpje in Hillegom. De motorrit wordt gereden op zaterdag 9 juli 2022.

Rij jij ook mee met de jaarlijkse motorrit van Bierbrouwerij Kleinduimpje in Hillegom? De motortoertocht vindt plaats op zaterdag 9 juli 2022. Bij aanvang krijg je Koffie/thee en cake en na afloop een glas bier van Klein Duimpje. Het is ook mogelijk om na de motortoer een broodje hamburger bij te bestellen.

De kosten voor de motorrit zijn € 11,- per persoon. De motorroute gaat door de groene polders van Zuid-Holland en Utrecht. Je kunt individueel of in groepjes vertrekken.

Na afloop kun je gezellig bijkletsen en lekker dingen van de barbecue bestellen.

Programma motorrit Klein Duimpje in Hillegom

09.30 uur - ontvangst bij Bierbrouwerij Klein Duimpje
10.00 uur - Vertrek tussen 10.00 en 11.00 uur

Route Motortoertocht Kleinduimpje

De Route wordt een paar dagen voor vertrek naar de deelnemers verzonden. De motorroute is geschikt voor TomTom en Garmin systemen. Er is op verzoek ook een papieren versie te verkrijgen.

Contact Motorrit Klein Duimpje

motorritkleinduimpje@gmail.com

Adres Motorrit Kleinduimpje Hillegom

Hyacintenlaan 2A, 2182 DE in Hillegom. Voer voor je navigatie om bij Klein Duimpje te komen Leidsevaart 170 in.

Kosten Motorrit Klein Duimpje

De motorrit van Bierbrouwerij Kleinduimpje kost € 11,00 per persoon inclusief Koffie/thee en cake bij aanvang en na afloop een glas bier van Klein Duimpje. Ter plaatse kun je nog lekkere dingen van de barbecue bij bestellen.