E-chopper en E-scooter huren Noordwijk

E-scooter of E-chopper huren in Noordwijk?

Wil je een elektrische scooter huren in Noordwijk? Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk op de E-chopper of op de E-scooter.

De E-chopper is een elektrische scooter met stoere brede banden! De E-scooter lijkt meer op een Vespa model scooter. Liever een elektrische step huren? Kies zelf het voertuig wat het beste bij jou past! Mixen van de FUN-voertuigen kan natuurlijk ook!

E-chopper verhuur Noordwijk

De E-chopper rijdt 25 kilometer per uur en heeft met zijn brede banden een stoer uiterlijk. Voor het rijden op de E-chopper heb je een (brommer)rijbewijs nodig.

Sinds 1 januari is het verplicht om een helm te dragen. Als je de E-chopper huurt krijg je er een lichtgewicht ABUS speed pedelec helm bij te leen. Wil je geen helm op? Boek dan de Elektrische step. Mixen van voertuigen kan natuurlijk ook.

Huur hier jouw E-chopper en ontdek Noordwijk en de prachtige omgeving.

E-Scooter verhuur Noordwijk

Heerlijk toeren en genieten van de omgeving van Noordwijk. De E-scooter lijkt op een Vespa scooter en rijdt 25 kilometer per uur.

Op het rijden van de E-scooter is het dragen van een helm verplicht. De huur van de E-scooter is dan ook inclusief de huur van de speed pedelec helm, een lichtgewicht helm van ABUS die je amper op je hoofd voelt zitten.

Klik hier om gemakkelijk jouw E-scooter te huren voor een mooie rit door Noordwijk en omgeving!

Elektrische step verhuur Noordwijk

Heerlijk steppen door de omgeving van Noordwijk. Nou ja, steppen. Je hoeft alleen maar een knopje in te drukken en je kunt tot 25 kilometer per uur rijden. Op de step zie je extra veel omdat je staat en je hoeft geen helm op! Is het zwaar om de hele rit te staan? Nee, we krijgen alleen maar leuke reacties en dat het helemaal niet zwaar is.

Wil jij ook op de step door Noordwijk en de mooie omgeving toeren? Klik hier om jouw step te reserveren. Mixen met een scooters kan natuurlijk ook!

Ontdek Noordwijk en omgeving!

Kies jij voor de elektrische step, E-scooter of E-chopper?
Cruise geruisloos, op de E-scooter, E-chopper of elektrische step, over de boulevard van Noordwijk. Vanaf de boulevard rijd je zo de duinen van Noordwijk in. De kans is groot dat je onderweg herten spot! 

Routebeschrijving met knooppunten
Je krijgt een routebeschrijving met knooppunten mee! De routebeschrijving is handig op het stuur gemonteerd!

Scootertoer langs de tulpenvelden en bloemenattracties
Noordwijk ligt in de Bollenstreek. In het voorjaar is het extra mooi om met de scooter door de Bollenstreek te toeren. De bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen staan dan prachtig in bloei. Je rijdt ook zo via een mooie route door de duinen en langs de gekleurde bloemenvelden naar Keukenhof of een van de andere tulpenattracties.

Scooterrijden rondom de Kagerplassen
In de zomermaanden is het fantastisch om de Molen & Pontjestocht te rijden. Een landelijke route rondom de Kagerplassen. Onderweg geniet je van de bootjes op het water, de molens en de koeien in het wijdse landschap en vaar je met pontjes mee.

Bezoek de Dahliatuinen op de scooter
Aan het einde van de zomer staan de prachtige Dahliatuinen in bloei. Prachtige bloementuinen met meer dan 500 verschillende soorten.

Boek jouw elektrische scooter simpel online

Huur jouw E-chopper, E-scooter of elektrische step en geniet met elkaar van de prachtige omgeving van Noordwijk aan Zee! Boek gemakkelijk online via het handige boekingssysteem.

Adres en contact scooterverhuur Noordwijk

Bij Scooterverhuur Noordwijk kun je op afspraak scooters huren. Wilt u last minute scooters huren? Neem dan contact op met de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout.

Let op! De E-scooters, E-choppers en elektrische steps kunnen alleen op reservering worden afgehaald bij het Have Fun Events scooterverhuur afhaalpunt in Noordwijk. Bij Have Fun Events in Voorhout kunt u last minute een elektrische scooter of ander FUN-voertuig huren.

Voorhout ligt op circa 10 minuten rijden van Noordwijk. Je kunt gratis parkeren bij Have Fun Events.

Adres 'dependance' Have Fun Events Scooterverhuur Noordwijk
Koningin Wilhelmina Boulevard 4,
2202 GR Noordwijk

Adres Have Fun Events Voorhout
https://havefunevents.nl/
Jacoba van Beierenweg 97A
2215 KW, Voorhout
+31(0)85 4874400 (kantoor)
+31(0)6 22415732 (noodnummer)

Ook te huur bij Have Fun Events!

Solex verhuur Noordwijk
Beleef de nostalgie van het Solexrijden op een Solex uit 1964! Geniet onderweg van de prachtige omgeving van Noordwijk, de zwaaiende mensen en het heerlijk pruttelende Solexgeluid. Voor de liefhebbers hebben we ouderwetse Solex-jassen en helmen! Klik hier om te komen genieten van een ritje op de Solex!

E-TukTuk verhuur Noordwijk
TukTuk huren? Rijd in het voorjaar met de TukTuk langs de prachtige gekleurde bloemenvelden van de Bollenstreek. Of wat denk je van een leuke sightseeing tour door Leiden? De TukTuk is 100% elektrisch waardoor je in alle stilte kunt genieten. In totaal kunnen er 7 personen in de TukTuk. Zes passagiers achterin en de chauffeur. We halen je graag op bij je logeeradres of andere locatie in Noordwijk.

Vraag & Antwoord

Kan ik een elektrische scooter huren in Noordwijk?

Je kunt in Noordwijk alleen op afspraak E-scooters en E-choppers huren. Wil je last minute een scooter huren? Dat kan vanaf onze locatie in Voorhout op nog geen 10 minuten rijden van Noordwijk. Je kunt er gratis parkeren.

Heb je voor het huren van een elektrische scooter een rijbewijs nodig?

Ja, je hebt een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen vanaf 16 jaar zonder rijbewijs op een elektrische step rijden. Of achterop een scooter meerijden als duo passagier. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje beschikbaar.

Is een helm verplicht op een scooter?

Ja, het dragen van een helm is verplicht. Wil je geen helm op? Huur dan de elektrische step!

Hoe hard rijdt de elektrische scooter?

De elektrische scooters en elektrische steps rijden 25 kilometer per uur.

Krijg ik een route mee als ik een scooter huur?

Ja, je krijgt een knooppuntenroute mee die handig op het stuur is gemonteerd.

Kan ik uit verschillende scooterroutes kiezen?

Ja, er zijn verschillende leuke routes door de duinen van Noordwijk, Katwijk, de Bollenstreek en rondom de Kagerplassen.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

Nee, je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen.

Mag ik mijn eigen helm meenemen?

Ja, dat kan. Bij Have Fun Events krijg je een gratis ABEC lichtgewicht speed pedelec huurhelm mee.

Kun je een helm kopen bij Have Fun Events?

Ja, je kunt kiezen uit een ruim assortiment ABUS pedelec helmen.