i.v.m. de winterstop zijn wij alleen via de e-mail te bereiken.

Solex en Scooter huren Noordwijk

FunScooter huren Noordwijk

Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk op de FunScooter, een stoere elektrische scooter met brede banden! Bekijk hier de verschillende scooterverhuur mogelijkheden!

Cruise geruisloos, op de E-scooter over de boulevard en door de fantastische duinen langs de kust van Noordwijk. In het voorjaar is het extra mooi om door de Bollenstreek te toeren als de velden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei staan. Vanaf Noordwijk rijd je zo naar Leiden voor een leuke city trip! Met wie kom jij genieten van een ritje op de E-scooter?

Adres FunScooter huren Noordwijk

Bij scooter huren Noordwijk kunt u alleen op afspraak FunScooters huren. Wilt u last minute FunScooters huren? Neem dan contact om met de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400. Voorhout ligt op 10 minuten rijden van Noordwijk en je kunt er gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

FunScooter City huren Noordwijk

Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk op de FunScooter City's, Een stoere elektrische scooter. Geniet onderweg van de prachtige omgeving van Noordwijk en de zwaaiende mensen. hier de verschillende scooterverhuur mogelijkheden!

Cruise geruisloos, op de FunScooter City over de boulevard en door de fantastische duinen langs de kust van Noordwijk. In het voorjaar is het extra mooi om door de Bollenstreek te toeren als de velden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei staan. Vanaf Noordwijk rijd je zo naar Leiden voor een leuke city trip! De FunScooter city's kunnen alleen op reservering worden afgehaald bij het Have Fun Events FunScooter City's afhaalpunt in Noordwijk. Zorg er voor dat u een dag van tevoren voor 21:00 belt, zodat de scooters de volgende dag op locatie staan.

Adres FunScooter City huren Noordwijk

Bij scooter huren Noordwijk kunt u alleen op afspraak FunScooter city's huren. Wilt u last minute FunScooter City's huren? Neem dan contact om met de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400. Voorhout ligt op 10 minuten rijden van Noordwijk en je kunt er gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

Solex verhuur Noordwijk

Beleef de nostalgie van het Solexrijden op een Solex uit 1964! Geniet onderweg van de prachtige omgeving van Noordwijk, de zwaaiende mensen en het heerlijk pruttelende Solexgeluid. Voor de liefhebbers hebben we ouderwetse Solex-jassen en helmen!
Klik hier om te komen genieten van een ritje op de Solex!

Adres Solexverhuur Noordwijk

Solexen huren op onze locatie in Noordwijk kan alleen op afspraak en voor groepen vanaf 15 personen. Wilt u last minute Solex huren met een kleiner gezelschap? Dan kan dat vanaf de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout op 10 minuten afstand rijden van Noordwijk. Er is een grote gratis parkeerplaats aanwezig. Je kunt bij Have Fun Events 1 tot 80 Solexen huren.

Neem voor reserveringen contact op met Have Fun Events via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400.

E-TukTuk verhuur Noordwijk

TukTuk huren? Rij in het voorjaar met de TukTuk langs de prachtige gekleurde bloemenvelden van de Bollenstreek. Of wat denk je van een leuke sightseeing tour door Leiden? De TukTuk is 100% elektrisch waardoor je in alle stilte kunt genieten. In totaal kunnen er 7 personen in de TukTuk. Zes passagiers achterin en de chauffeur. We halen je graag op bij je logeeradres of andere locatie in Noordwijk.

Adres TukTuk verhuur Noordwijk

U kunt de TukTuk vanaf uw eigen adres in Noordwijk voor laten rijden voor een TukTuk tour door de Bollenstreek. Neem voor reserveringen van de TukTuk contact op met Have Fun Events via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400.

Let op! De FunScooters en Solexen kunnen alleen op reservering worden afgehaald bij het Have Fun Events FunScooter en Solex afhaalpunt in Noordwijk. Bij Have Fun Events in Voorhout kunt u last minute een FunScooter of Solex huren. Voorhout ligt op circa 10 minuten rijden van Noordwijk.

Dependance E-scooter huren Noordwijk
Have Fun Events FunScooter verhuur Noordwijk
Koningin Wilhelmina Boulevard 4,
2202 GR Noordwijk

Have Fun Events
https://havefunevents.nl/
Jacoba van Beierenweg 97A
2215 KW, Voorhout
+31(0)85 4874400 (kantoor)
+31(0)6 22415732 (noodnummer)

Vraag & Antwoord

Kan ik in Noordwijk E-scooters en Solexen huren?

Je kunt in Noordwijk alleen op afspraak E-scooters en Solexen huren. Wil je last minute een Solex huren dan kan dat vanaf onze locatie in Voorhout. Dat ligt op 10 minuten rijden vanaf Noordwijk.

Heb je voor het huren van een Solex of E-scooter een rijbewijs nodig?

Ja, je hebt een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen achterop een scooter meerijden als duo passagier. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje. Op de Solex kunnen geen deelnemers achterop.