Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bollenstreek in Bedrijf 2024

Tijdens Bollenstreek in Bedrijf ben je van harte welkom bij acht verschillende agrarische bedrijven in de Bollenstreek. Bollenstreek in Bedrijf vindt plaats op een zaterdag in augustus 2024 tussen 10.00 en 16.00 uur. De ondernemers vertellen op de open dag alles over de teelt van bollen, planten en bloemen.

31ste Agrarische Open Dag 'Bollenstreek in Bedrijf’

Op een zaterdag in augustus 2024 ben je tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij acht verschillende agrarische ondernemers in de Bollenstreek. Bij de bedrijven vertellen de eigenaren en werknemers alles wat je wilt weten over de bollen, planten en bloemen.

Voor de kinderen is er genoeg te doen, zodat het ook voor gezinnen de moeite waard is om de bedrijven uit de Bollenstreek te bezoeken.

Deelnemende bedrijven 'Bollenstreek in Bedrijf'

1. Gebr. Rotteveel – bloemen en planten
Langevelderlaan 4, Noordwijk
www.gebr-rotteveel.nl

2. H.L. Hogervorst BV – bloembollenkwekerij
Kapelleboslaan 2, Noordwjijk

3. Fa. van den Berg-de Groot – zomerbloemen
De Boender 4, Noordwijk

4. Van den Berg Bloemen – tulpen en snijbloemen
De Boender 3, Noordwijk

5. Heemskerk vaste planten BV – vasteplantenkwekerij
De Boender 7, Noordwijk

6. Fa. J.A. Salman – potorchideeën en zomerbloemen
De Boender 14, Noordwijk

7. De Groot Flowerbulbs – bloembollen
De Boender 15, Noordwijk

8. P.H.M.G. de Groot – bloemen- en bollenkweker
De Boender 23, Noordwijk

Programma 2024

De Open Dag Agrarische Bedrijven Bollenstreek in Bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord). Door middel van deze open dag wil de agrarische sector de bewoners in hun omgeving en ook toeristen en recreanten meer betrekken bij het werk in de agrarische sector.

Uitagenda van de Bollenstreek

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Noordwijk, Katwijk en in de rest van de Bollenstreek? Bekijk de Uitagenda Bollenstreek in de Have Fun Events Uitagenda of op de Facebookpagina van de Uitagenda Bollenstreek / Noordwijk.