Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Hillegoms muziekfeest 2024

Het Hillegoms muziekfeest wordt zaterdag 29 juni 2024 georganiseerd. Het muziekfeest is het grootste muziekfestival van de Bollenstreek met een fantastische line-up aan Nederlandstalige artiesten. Lees verder voor de tijden, kosten, parkeren, artiesten en meer informatie over het Hillegoms Muziekfestival.

Met wie kom jij genieten van het Hillegoms Muziekfestival? Zaterdag 29 juni 2024 wordt dit prachtige muziekfestival voor de 22e keer georganiseerd. Het muziekfestival wordt in de Hoftuin voor het gemeentetehuis van Hillegom gevierd. Dit jaar is er een nieuw podium en vier uur extra muziek zodat er nu in totaal negen uur gefeest kan worden. Uiteraard is er ook weer een uitgebreid food-area en een grandioze line-up.

Tijden Hillegoms Muziekfestival

Het Hillegoms Muziekfestival gaat om 14.00 uur van start en eindigt om 00.00 uur. Je kunt het festivalterrein tot 18.00 uur verlaten en er later weer terugkomen. Verlaat je het festivalterrein na 18.00 uur, dan kun je het terrein niet meer op.

Artiesten Hillegoms Muziekfestival 2024

Een aantal artiesten houdt de organisatie van het festival nog even geheim. Zodra er meer artiesten bekend zijn dan kun je dat op deze website vinden. Afgelopen jaar kwamen o.a. René Karst, Barry Badpak en Wolter Kroes optreden.

Adres Hillegoms Muziekfestival

Het Hillegoms Muziekfestival wordt gehouden in de Hoftuin, het park voor het gemeentehuis van Hillegom. Als adres kun je Hoofdstraat 115 in Hillegom aanhouden.

Minimum leeftijd

Het Hillegoms Muziekfestival is voor jong en oud. De organisatie adviseert om kinderen en jeugd onder de 15 jaar te begeleiden door een volwassene. Uiteraard wordt er voor bezoekers onder de 18 jaar geen alcohol geschonken.

Parkeren Hillegoms Muziekfestival

Het is verstandig om lopend of met de fiets naar het Hillegoms Muziekfestival te komen. Kom je toch met de auto dan kun je deze parkeren bij onderstaande parkeerplaats.

Parkeergarage Centrum
Adres: Henri Dunantplein 2, 2181 EM Hillegom
Kosten: tot 2 uur gratis parkeren met parkeerschijf

Organisatie Hillegoms Muziekfestival

De organisatie van het Hillegoms Muziekfestival is in handen van Stichting Hillegoms Muziekfeest.

Postadres: Willem de Zwijgerlaan 3
2181 TN Hillegom
KVK: 64221040
BTW: NL855572073B01

Tickets Hillegoms Muziekfestival

De kaartverkoop voor het Hillegoms Muziekfeest gaat van start rond maart 2024 om 12:00 uur. Een ticket kost € 30,00. De early bird en late bird tickets voor 2024 zijn nog niet in de verkoop. De ticketverkoop van de regular tickets voor 2024 start erna.

Wil je tickets kopen voor het Hillegoms Muziekfeest? Bestel hier gemakkelijk je toegangskaarten online!

Vraag & Antwoord

Wanneer vindt het Hillegoms Muziekfeest plaats?

Het Hillegoms Muziekfeest wordt gehouden op 29 juni 2024.

Hoe laat start het Hillegoms Muziekfestival?

Het muziekfeest start om 14.00 uur en duurt tot 00.00 uur.

Is er een minimum leeftijd?

Jong en oud is welkom! Wel adviseert de organisatie om kinderen van 15 jaar en jonger door een volwassene te laten begeleiden.

Kun je parkeren bij het Hillegoms Muziekfestival?

Het is verstandig om met de fiets of lopend naar het Hillegoms Muziekfestival te komen. Kom je toch met de auto? Onder het kopje parkeren vind je de verschillende mogelijkheden.

Wat kost een toegangskaart voor het Hillegoms Muziekfestival

Een ticket voor het Hillegoms Muziekfestival kost € 27,50 per persoon en € 2,50 boekingskosten. De Early Bird tickets zijn goedkoper.

Welke artiesten treden er op bij het Hillegoms Muziekfestival?

De Line-up is gedeeltelijk bekend gemaakt door de organisatie van het Hillegoms Muziekfestival. Zodra de Line-up compleet is vind je deze op deze pagina!!