Hillegoms muziekfeest 2023

Het Hillegoms muziekfeest wordt in juni 2023 voor de 21e keer georganiseerd. Zodra de nieuwe datum bekent is vind je die hier! Het muziekfeest is het grootste muziekfestival van de Bollenstreek met een fantastische line-up aan Nederlandstalige artiesten. Lees verder voor de tijden, kosten, parkeren, artiesten en meer informatie over het Hillegoms Muziekfestival.

Met wie kom jij genieten van het Hillegoms Muziekfestival? In 2023 wordt dit prachtige muziekfestival voor de 21e keer georganiseerd. Het muziekfestival wordt in de Hoftuin voor het gemeentetehuis van Hillegom gevierd. Dit jaar is er een nieuw podium en vier uur extra muziek zodat er nu in totaal negen uur gefeest kan worden. Uiteraard is er ook weer een uitgebreide food-area en een grandioze line-up.

Tickets Hillegoms Muziekfestival

De kaartverkoop voor het Hillegoms Muziekfeest gaat van start rond maart 2023 om 12:00 uur. Een ticket kost € 30,00.

Tijden Hillegoms Muziekfestival

Het Hillegoms Muziekfestival gaat om 15.00 uur van start en eindigt om 00.00 uur. Je kunt het festivalterrein niet tussendoor verlaten en er later weer op komen.

Artiesten Hillegoms Muziekfestival 2023

Een aantal artiesten houdt de organisatie van het festival nog even geheim. Zodra er meer artiesten bekend zijn dan kun je dat op deze website vinden.

Adres Hillegoms Muziekfestival

Het Hillegoms Muziekfestival wordt gehouden in de Hoftuin, het park voor het gemeentehuis van Hillegom. Als adres kun je Hoofdstraat 115 in Hillegom aanhouden.

Minimum leeftijd

Het Hillegoms Muziekfestival is voor jong en oud. De organisatie adviseert om kinderen en jeugd onder de 15 jaar te begeleiden door een volwassene. Uiteraard wordt er voor bezoekers onder de 18 jaar geen alcohol geschonken.

Parkeren Hillegoms Muziekfestival

Het is verstandig om lopend of met de fiets naar het Hillegoms Muziekfestival te komen. Kom je toch met de auto dan kun je deze parkeren bij onderstaande parkeerplaats.

Parkeergarage Centrum
Adres: Henri Dunantplein 2, 2181 EM Hillegom
Kosten: tot 2 uur gratis parkeren met parkeerschijf

Organisatie Hillegoms Muziekfestival

De organisatie van het Hillegoms Muziekfestival is in handen van Stichting Hillegoms Muziekfeest.

Postadres: Willem de Zwijgerlaan 3
2181 TN Hillegom
KVK: 64221040
BTW: NL855572073B01 

Vraag & Antwoord

Wanneer vindt het Hillegoms Muziekfeest plaats?

Het Hillegoms Muziekfeest wordt gehouden in juni 2023.

Hoe laat start het Hillegoms Muziekfestival?

Het muziekfeest start om 15.00 uur en duurt tot 00.00 uur.

Is er een minimum leeftijd?

Jong en oud is welkom! Wel adviseert de organisatie om kinderen van 15 jaar en jonger door een volwassene te laten begeleiden.

Kun je parkeren bij het Hillegoms Muziekfestival?

Het is verstandig om met de fiets of lopend naar het Hillegoms Muziekfestival te komen. Kom je toch met de auto? Onder het kopje parkeren vind je de verschillende mogelijkheden.

Wat kost een toegangskaart voor het Hillegoms Muziekfestival

Een ticket voor het Hillegoms Muziekfestival kost € 27,50 per persoon en € 2,50 boekingskosten. De Early Bird tickets zijn goedkoper.

Welke artiesten treden er op bij het Hillegoms Muziekfestival?

De Line-up is nog niet bekendgemaakt door de organisatie van het Hillegoms Muziekfestival. Zodra de Line-up bekend is vind je deze op deze pagina.