Castlefest Kasteel Keukenhof 2022

Waan je in een wonderlijke andere wereld tijdens Castlefest bij Kasteel Keukenhof in Lisse. Castlefestival is het fantasy festival van Nederland. Op het festival vind je muziek, catering in stijl, fantasy schrijvers, middeleeuwse ambachten en een grote fantasy markt!

Zodra je de poorten van Castlefest in de tuinen van kasteel Keukenhof in Lisse binnenstapt waan je je in een compleet andere wereld. Castlefest duurt vier dagen en vindt plaats van 4 t/m 7 augustus 2022. Op het festival vind je muziek, fantasy schrijvers, middeleeuwse ambachten, catering in stijl, een grote fantasy markt en vooral heel veel prachtig aangeklede bezoekers.

Tickets

Het Castlefest is toegankelijk voor iedereen. Als je het Castlefest niet fysiek kan bezoeken kun je het ook vanaf thuis meemaken. Geniet online mee van alle virtuele shows op alle podia.

Fysieke tickets
Met de Castlefantatic ticket heb je de hele week toegang tot het Castlefest. Dit ticket kost voor volwassenen € 101,00 en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 28,75.
Met het Passepartout ticket mag je alleen vrijdag, zaterdag en zondag naar het Castlefest. Dit kost voor volwassenen € 80,00 en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 23,13.
Voor een dagticket voor donderdag betaal je voor volwassenen € 28,00 en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 9,00.
het dagticket van vrijdag en het dagticket van zondag kosten allebei voor volwassenen € 32,50 en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 9,38.
Voor het dagticket van zaterdag betaalde een volwassene € 35,00 en kinderen van 4 t/m 12 jaar € 10,00.
Het Castlefantatic ticket + camping is uitverkocht.

Virtuele tickets

Het virtual dagticket voor donderdag is € 10,00.
Het virtual dagticket voor vrijdag, zaterdag en zondag kosten alle drie € 13,50 per ticket.
Het virtual dagticket voor alle dagen is € 39,50.

Koop hier uw ticket.

Castlefest shop

Naast vele kraampjes die op het Castelfest staan, heeft het Castlefest zelf ook een webshop. Hier kan je t-shirts, truien, boeken, bekers, tassen en nog veel meer kopen.
Wil jij nou iets kopen van het Castlefest? Kijk dan hier

Camping Castlefest

De camping van het Castlefest is dit jaar verhuisd naar het parkeerterrein van de Keukenhof. Hierdoor is die makkelijker te bereiken. De tickets voor de camping worden alleen verkocht tijdens de voorverkoop. Inchecken voor de camping kan donderdag tussen 10:00 uur en 23:59 uur bij de hoofdingang. De camping is niet makkelijk toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Stroom en water
Er is geen stroom op de camping. Het is wel mogelijk om je telefoon op te laden tegen een vergoeding. In de buurt van de douches staan aangegeven drinkwaterkraantjes. Dit wordt aangegeven met een bordje, dus als er geen bordje bij staat is het geen drinkwater.

Kookplaats
Op de camping is een ingerichte kookplaats te vinden waar je alleen gebruik van mag maken met het type C206, CV300 Plus of CV 470 Plus gasflessen. Ook is er een tafel om het eten op te bereiden en een wateraansluiting. Hier is geen stroom.

Campingregels
Het kampeerterrein is verdeeld in vakken, en er is geen stiltegebied ingericht op de camping.
De grootte van je tent moet kloppen met het aantal personen dat in de tent slaapt.
Het is niet mogelijk om te verblijven met een camper, caravan of vouwwagen. Ook zijn partytenten en luifels niet toegestaan.
Kijk hier voor meer campingregels

Festitent
Heb jij geen zin om allerlei kampeerspullen mee te nemen? Dan is de Festitent echt iets voor jou. Ze verhuren kant en klare kampeerplaatsen op de camping. De Festitent biedt drie vormen van gemak aan, Easy, Easy-Relax en Easy-Relax-Enjoy.
Bij Easy heb je alleen de Festitent. Bij Easy-Relax krijg je naast de Festitent ook een lantaarn en luchtbed erbij. Bij Easy-Relax-Enjoy krijg je naast de Festitent, lantaarn en het luchtbed ook nog een slaapzak en kussen erbij.
Je hebt keus uit verschillende groottes van een 1- t/m 4-persoonstent.
Voor de eenpersoonstent en de Easy-Relax tenten is er een Dark-Mode optie beschikbaar. De tenten zijn verduisterd, dus heb jij geen last van het licht als je s'ochtends wakker wordt.

Castle Cabins
Hou jij meer van comfort en een eigen kamer, huur dan een Castle cabin. De cabins staan ook op de camping. Het bevat: een eigen afsluitbare kamer, een opgemaakt bed, handdoeken, elektriciteit, verlichting, opbergruimte, een tafel met 2 stoelen en een spiegel.
Wel moet er € 100,- borg worden betaald.

Adres Castlefest

Castlefest ligt op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse in het hart van de Bollenstreek. Hieronder vind je het adres van Castlefest.

Kasteel keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN, Lisse

Contact

telefoon: +31 088 888 26 62
E-mail: info@castlefest.com

Parkeren Castlefest

Om gebruik te kunnen maken van het parkeerterrein moet je vooraf een parkeerticket aanschaffen. Je kunt kiezen uit een dagkaart of een parkeerticket dat even lang geldig is als het festival.

Organisatie Castlefest

De organisatie van het Castlefest is Vana Events. Zij organiseren naast het Castlefest ook het Keltfest en Castlefest Winter Editie. Vana Events is in 2005 opgericht door Mark van der Stelt, Natasja Marchal en Rob van der Stelt. Datzelfde jaar vond ook het Castlefest voor het eerst plaats. Dat trok zo ongeveer 3.500 bezoekers. Ondertussen komen er al ongeveer 43.000 bezoekers op af. In 2007 werd voor het eerst het Schotse Keltfeest georganiseerd. En begin 2015 werd voor het eerst het Castlefest wintereditie gehouden.

Vraag & Antwoord

Vanaf wanneer kan je tickets kopen voor het Castlefest?

De ticketverkoop voor het Castlefest 2022 start maandag 31 januari om 12:00 uur

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Zodra je je tickets hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail. Vanaf 1 februari ontvang je ook een link om je tickets te personaliseren. Daarna worden de tickets op 18 juli 2022 via de mail verstuurd.

Kan ik via andere kanalen tickets kopen voor Castlefest?

Nee. Kaarten voor het Castlefest die via andere kanalen verkocht worden zijn waarschijnlijk vals.

Kan ik tickets voor het Castlefest aan de kassa kopen?

Tickets voor het Castlefest zijn alleen online beschikbaar. Het is dus niet mogelijk om ze aan de kassa te kopen.