Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Tandem huren Bollenstreek

Google Rating 5/5 star star star star star

Tulpen update! 28-04-24. De bollenvelden zijn op een tiental tulpenvelden bijna uitgebloeid. Op naar het zomerseizoen! Samen op de tandem genieten van een fietstocht door de dorpen van de Bollenstreek en door de duinen van Noordwijk en Katwijk. In het voorjaar is het extra mooi in de Bollenstreek als de wereldberoemde Bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in Bloei staan. Van half augustus tot half oktober staan de Dahliatuinen prachtig in bloei. De gehele periode fietst u door de prachtige duinen van Noordwijk. Liever de polder rondom de Kagerplassen verkennen? Kies dan voor de Molen en pontjestocht!

check
€ 25,- :
voor een hele dag
check
Prijzen :
inclusief 21% btw
check
2 :
personen per fiets
check
Route :
inclusief
check
2 :
Ouder Kind tandem
check
8 :
Volwassenen Tandem

Heerlijk samen actief bezig zijn en genieten van het prachtige omgeving van de Bollenstreek! Ontdek op de tandem het betoverende natura 2000 natuurgebied in de duinen van Noordwijk en fiets over de boulevard van Katwijk en Noordwijk. De kans is heel groot dat je onderweg herten spot!

In het voorjaar van eind maar tot begin mei fiets je en door de duinen en langs de mooiste bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen! Onderweg pauze bij één van de tulpenattracties in de Bollenstreek!?

In de zomer is het fantastisch om rondom de Kagerplassen door het polderlandschap te fietsen. Onderweg genieten van de vele bootjes, de koeien in het weiland, molens en het weidse uitzicht. Zelf vaar je ook een stukje als je met de tandem overvaart.

Van half augustus tot half oktober staan de Dahlia tuinen prachtig in bloei. Onder andere bij Kasteel keukenhof in de kasteeltuin.

Highlights
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout in de Bollenstreek.
check
100% op eigen kracht. Lekker trappen met zijn tweeën!
check
Boek direct en gemakkelijk online
check
Tandem voor twee volwassenen
check
Tandem voor volwassenen en kind van 4 tot 9 jaar
check
Inclusief knooppunten Bollenstreek fietsroute met leuke tips
check
Molen- en pontjes fietsroute rondom Kagerplassen
check
Instructie over het fietsen op de tandem!
check
Zelf beslissen hoe laat je start!
Incusief
check
Huur tandem voor een dag
check
Fietsroutebeschrijving
check
Slot
check
Instructie rijden op de tandem
Optioneel
check
Extra hangslot

Alles wat u van tevoren moet weten

Wilt u een tandem huren? Bekijk hier alle informatie die u nodig heeft om samen met het gezin, vrienden, familie en/of collegae een fantastische dag op de tandem te beleven.

Ontvangst
Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Er is voldoende ruimte op de parkeerplaats om de auto of touringcar gratis te parkeren.


Instructie
Voor vertrek krijg je een korte instructie over het gebruik van de super degelijke in Nederland gemaakte tandems en over de fietsroutebeschrijving. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even oefenenen en wennen aan de tandem. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om met de routebeschrijving met een knooppuntenroute te gaan genieten van jullie fietstocht op de tandem.

Route
Welke route kies jij? Rij door de gezellige dorpen van de Bollenstreek met haar prachtige tulpenvelden, in het najaar de kleurrijke dahlia showtuinen of fiets door de betoverende duinen van Noordwijk en Katwijk. Liever de polder in rondom de Kagerplassen? Fiets langs de koeien en de molens rondom De Kaag en vaar met tandem en al over met de pontjes.

In het voorjaar is het extra mooi om de tandem te huren. Tijdens de Keukenhof periode staan de velden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei.

In de zomermaanden staan de Dahlia's prachtig in bloei in de Bollenstreek. Er zijn dan verschillende tuinen met honderden verschillende dahlia's die je kunt bezoeken op de tandem.

Wil je een tandem huren en onderweg genieten van een een voor-, hoofd en nagerecht in drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen? Kies dan voor de culinaire route.

Pauze
Als je op de tandem een leuk uitje beleeft in de Bollenstreek, dan wil je onderweg uitaard gezellig met elkaar bijkletsen. Bij alle routes kun je onderweg op vele plaatsen genieten van een heerlijk gebak, lunch, borrelplank en/of drankjes op een sfeervol terras. Je komt onderweg verschillende horecagelegenheden tegen. Bij het strand van Noordwijk of Katwijk, bij een meertje, op een gezellig horecaplein in één van de gezellige dorpjes van de Bollenstreek of aan het water met uitzicht op de bootjes. Deze leukste pauzelocaties zijn aangegeven op de routekaart die je meekrijgt.

Borg huur tandem
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Tandem boeken
Wilt je de tandem huren? Reserveer jouw tandem makkelijk en snel via de website. In het handige boekingssysteem zie je de beschikbaarheid en kun je direct afrekenen. Zijn alle tandems al verhuurd? Kies dan voor een andere datum, tijdstip óf kies voor een ander voertuig. Je kunt de voertuigen ook mixen. U kunt ieder voertuig in een aparte boeking reserveren.

Tandem huren voor kinderen
Wil je samen met je kinderen op de tandem? Have Fun Events verhuurt tandems waar een kind voorop kan en een volwassenen achterop. De Volwassenen is de bestuurder van de tandem. Als de kinderen moe zijn kunnen zij stoppen met trappen zonder dat de pedalen door blijven draaien. Afhankelijk van de lengte van de benen kunnen kinderen van 4 tot 9 jaar voorop de tandem meefietsen. Zijn de tandems uitverkocht? Boek dan de FunScooter City of de E-TukTuk! U kunt de tandems huren bij Have Fun Events in Voorhout in het hart van de Bollenstreek. Hiervandaan fietst u in een flits naar het strand van Noordwijk of Katwijk, naar de Keukenhof in Lisse of naar de molens en pontjes rondom de Kagerplassen. Ook Leiden is goed bereikbaar op de tandem.

Tandem huren voor volwassenen
Samen genieten op de tandem! Huur een tandem en geniet van een mooie rit door de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk of langs het waterrijke gebied rondom de Kagerplassen. In het voorjaar fiets je gemakkelijk langs de Bollenvelden naar Keukenhof.

Vraag & Antwoord

Dien je allebei te blijven fietsen op een tandem?

Ja, beide deelnemers dienen mee te trappen. Bij de volwassen- en kind tandem hoeft uw kind niet mee te trappen.

Is het makkelijk om op een tandem te fietsen?

Ja, na even kort wenen op de parkeerplaats bij Have Fun Events fiets je zo weg met de tandem.

Wie stuurt er op de tandem?

De bestuurder van de tandem zit voorop. De bijrijder kan niet sturen.

Is het rijden op een tandem lichter dan alleen fietsen?

Ja, het rijden op een tandem is minder vermoeiend dan alleen fietsen.

Hoeveel personen kunnen er op een tandem?

Er kunnen twee volwassen of een volwassen en een kind op een tandem.

Kunnen kinderen mee op de tandem?

We hebben speciale kindertandems waar een ouder achterop kan en een kind voorop.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen meerijden?

Van 4 tot circa 9 jaar kunnen de kinderen meerijden op een Volwassenen met kind tandem.

Kunnen kinderen stoppen met trappen als zij moe zijn?

Ja, dankzij de speciale constructie hoeven kinderen niet mee te fietsen.

Zit er een fietsslot op de tandem?

Ja, er zit een fietsslot op de tandem. Dit ringslot zit vast aan de fiets bij het achterwiel. Je kunt nog een extra kettingslot meenemen.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Bekijk onze andere events!