Uitagenda van de Bollenstreek en Noordwijk

Beleef de Bollenstreek! Wil je weten wat er te beleven valt in Noordwijk en in de andere dorpen van de Bollenstreek? Bekijk de uitagenda vol leuke sightseeing tips, uitstapjes, markten, festivals, bezienswaardigheden, wandelingen, fietstochten, koopzondagen en andere leuke uitjes.

What to do in Noordwijk, Voorhout, Warmond, Noordwijkerhout, Katwijk, Lisse, Rijnsburg, Hillegom en de dorpen van de Bollenstreek en omgeving? Bekijk de uitagenda voor leuke 'must do' tips over sightseeing, feesten, festivals, attracties, uitjes en andere activiteiten in de Bollenstreek!

Dagelijkse evenementen, attracties en uitjes

Dagelijks van 1 maart t/m 31 oktober 2022
- Solex rijden door de Bollenstreek
- E-scooter rijden door de Bollenstreek
- E-TukTuk rijden door de Bollenstreek
- KickBike FunStep rijden door de Bollenstreek
- Tandem Flower Tour Bollenstreek
- FunBike rijden door de bollenstreek

Hele jaar
- Kabouterwandeling Kasteel Keukenhof
- Tandem verhuur in de Bollenstreek

Wekelijkse evenementen en uitjes

Iedere zondag
Koopzondag Noordwijk aan Zee

Iedere maandag
Wekelijkse markt Noordwijkerhout

Tijdens de zomervakantie
Toeristenmarkt Noordwijk aan zee

Iedere dinsdag in de zomermaanden
Katwijkse toeristenmarkt

Tip! - Solex rijden door de Bollenstreek

De solexen zijn 7 dagen per week beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie over de Solexverhuur in de Bollenstreek!

Uitagenda juli 2022

zondag 3 juli 2022 - Het Kaags MuziekFestival
LET OP! Het Kaags MuziekFestival 2022 gaat niet door omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Er zijn wel bands die optreden op verschillende locaties.

Op zondag 3 juli vindt de 20e versie van het Kaags MuziekFestival plaats. Het festival is gratis te bezoeken op Kaag eiland. Over heel Kaag eiland is straattheater, Food en drinks en muziek te vinden. Er wordt ook een ibizamarkt georganiseerd. Kijk hier voor meer informatie over het Kaags Muziekfestival.

Datum: 3 juli 2022
Tijd: 12:00 tot 18:00 uur
Adres: Kaag eiland
Kosten: €1,- voor de pond naar Kaag eiland

TIP! Rij op de E-Step, FunScooter of Tandem de Pontjes- en molenroute en bezoek onderweg Het Kaags Muziekfestival!

zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 - Ibiza Festival Noordwijk

Kom naar het Ibiza Festival in Noordwijk en geniet van het shoppen bij 175 kramen met tassen, sieraden, woonaccessoires, mode en leuke handgemaakte producten.

https://havefunevents.nl/blog/ibiza-festival-noordwijk-aan-zee

dinsdag 5 juli 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In Katwijk aan Zee wordt in de zomer iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum staan maarliefst 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is Maritiemdag! Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

donderdag 7 juli 2022 - Haringrock Ibiza Markt
De Ibiza markt op de boulevard van Katwijk is te bezoeken van 13:00 uur tot 21:00 uur.

vrijdag 8 en zaterdag 9 juli - Haring Rock
Tweedaags muziekfestival in Katwijk op vrijdag en zaterdag.

vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022 - Loungefest summerfestival Noordwijkerhout

Bezoek op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022 het Loungefest bij het Oosterduinse meer (Comomeer) in Noordwijkerhout. Ook dit jaar treden er weer vele artiesten op.

zaterdag 9 juli 2022 - De Katwijkse Vrijmarkt
De Katwijkse Vrijmarkt op de boulevard van Katwijk is te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur.

zaterdag 9 juli 2022 - Klein duimpje Motortourrit

Zaterdag 9 juli organiseert Klein Duimpje in Hillegom een motorrit van circa 180 kilometer.
Graag nemen we je mee op een prachtige route door de groene polders van Zuid Holland en Utrecht.
Bij terugkomst is er bij de brouwerij een gezellige napraat en zijn er van de barbecue diverse lekkere dingen te bestellen. Inschrijven kan tot 5 juli 2022!

zondag 10 juli 2022 - Curiosamarkt Warmond

Op de Curiosamarkt in Warmond vind je rond het Dorpsplein circa 25 kramen met een leuk aanbod aan spullen voor in de tuin, sieraden, kunstvoorwerpen en nog heel veel andere leuke producten.

dinsdag 12 juli 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In de zomer vindt iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek plaats in Katwijk aan zee. In het gezellige centrum staan circa 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is Circusdag! Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

woensdag 13 t/m zondag 17 juli - Kaagweek 2022
Bezoek de Kaagweek van woensdag 13 juli t/m zondag 17 juli 2022 van 10.00 t/m 21.00 uur.
Kijk hier voor meer informatie over de Kaagweek. 2022!

zaterdag 16 juli - Kinderrommelmarkt Lisse

Op zaterdag 16 juli is in het dorpshart van Lisse een Leuke Kinderrommelmarkt. Er liggen veel kleedjes met allemaal leuke spulletjes en speelgoed. De rommelmarkt is geopend vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur

zaterdag 16 juli - Cirque des Dunes

Vuur acts, verschillende spectaculaire acts in de lucht en een aantal hele bijzonde mobile acts. Kom op zaterdagavond 16 juli en 6 augustus 2022 naar de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk en geniet van het prachtige buiten theater aan zee! Het festival spectaculair afgesloten!

https://havefunevents.nl/blog/cirque-des-dunes-noordwijk

dinsdag 19 juli 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In de zomer wordt iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd in Katwijk aan zee. In het gezellige centrum staan 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is oldtimerdag!
Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

woensdag 20 juli 2022 - Straattheater Noordwijkerhout

op woensdag 20 juli 2022 komt het geweldige straattheater terug naar Noordwijkerhout. Geniet van de Muzikale Fransman en De Roode Lantaern. Van 13:00 tot 17:00 uur lopen ze in het dorp rond.

Zondag 24 juli 2022 - Levende Beelden Festival Noordwijk

Heb jij ooit een levend standbeeld gezien? 24 juli en 21 augustus staat Noordwijk in het teken van levende beelden. Daarom staan door heel Noordwijk aan zee levende standbeelden, kunstenaars en muzikanten.

Klik hier voor meer informatie over het levende beelden festival.

dinsdag 26 juli 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In Katwijk aan Zee wordt in de zomer iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum staan meer dan 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is Standwerkersconcours! Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

zaterdag 30 en zondag 31 juli 2022 - Ibiza Festival de Verano Noordwijk

Kom lekker shoppen op de Ibizamarkt in Noordwijk. Op het Ibiza festival op de Koningin Wilhelmina Boulevard vind je 175 kramen gevuld met oner andere sieraden, tassen, woonaccessoires, mode en handgemaakt producten. Tijdens het Ibiza festival wordt de hele boulevard afgezet!

https://havefunevents.nl/blog/ibiza-festival-noordwijk-aan-zee

Uitagenda augustus 2022

dinsdag 2 augustus 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In Katwijk aan Zee wordt in de zomer iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum staan meer dan 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is Gezond en gelukkigmarkt! Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

donderdag 4 t/m zondag 7 augustus 2022 - Castlefest Kasteel Keukenhof - Lisse
Het Castlefest is het fantasie festival van Nederland. Van 4 augustus t/m 7 augustus 2022 kun je weer genieten van het Castlefest bij Kasteel Keukenhof. Bewonder de prachtige verklede deelnemers, de fantastische sfeer en geniet van live muziek, een grote markt en nog veel meer. Wil je meer weten over het Castlefest kijk dan hier.

Datum: 4 t/m 7 augustus 2022
Locatie: Keukenhof 1, 2161 AN Lisse

zaterdag 6 augustus 2022 - Cirque des Dunes

Vuur acts, verschillende spectaculaire acts in de lucht en een aantal hele bijzonde mobile acts. Kom op zaterdagavond 16 juli en 6 augustus 2022 naar de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk en geniet van het prachtige buiten theater aan zee! Het festival spectaculair afgesloten!

https://havefunevents.nl/blog/cirque-des-dunes-noordwijk

zaterdag 6 augustus 2022 - Midzomermarkt Lisse

Op 6 augustus in het dorpshart van Lisse is een gezellige midzomermarkt georganiseerd. De markt staat vol met leuke kraampjes en verschillende producten. Er zijn meer dan 100 verschillende kraampjes. De markt staat opgesteld op de Heereweg, Kanaalstraat en Kapelstraat in Lisse. Vanaf 10:00 tot 17:00 uur is de markt gratis toegankelijk.

dinsdag 9 augustus 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In Katwijk aan Zee wordt in de zomer iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum staan meer dan 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is Kidsmarkt! Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

Zomers Bloemencorso Rijnsburg

Verschillende prachtige praalwagens en andere versierde voertuigen vol met zomerbloemen rijden zaterdag 13 augustus, vanaf 13.00 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. De Parade kan langs de gehele route gratis worden bekeken.

Meer informatie over de flowerparade? Kijk dan hier.
Datum: 12 t/m 14 augustus 2022
Kosten: gratis

Dagelijks in augustus - Solextour door de Bollenstreek
Klik hier voor meer informatie over de Solextour met routebeschrijvingen door de Bollenstreek.

zondag 14 augustus - Blooming Festival Noordwijk
Het Blooming Festival Noordwijk vindt plaats zondag 14 augustus 2022 van 11:00 tot 19:00 uur. Het Blooming festival vindt plaats tijdens de Flower Parade Rijnsburg. De Flower Parade rijdt ieder jaar met praalwagens, luxe auto's en andere voertuigen en muziekcorpsen van Rijnsburg naar Noordwijk.

Op 14 augustus vindt het Blooming Festival plaats op de Oranje Promenade (dit plein ligt aan de K.W. Boulevard) in Noordwijk aan Zee. Dit Blooming Festival vindt gelijktijdig plaats met het Zomerse Bloemencorso.

De Flower Parade Rijnsburg rijdt elk jaar op de 2e zaterdag in augustus en is samengesteld uit 12 praalwagens en meer dan 50 overige elementen, zoals personenauto’s, koetsen, muziekkorpsen etc. Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus zullen deze fantastische praalwagens tentoongesteld worden op de K.W. Boulevard te Noordwijk aan Zee.

Tijdens het Blooming Festival zullen er ca. 100 kramen op de Oranje Promenade komen te staan.

Zondag 14 augustus 2022; tijden zijn van 12.00 – 19.00 uur.

Standhouders met lifestyle producten, handgemaakte artikelen van diverse materialen, bloemen, planten, ambachtelijke producten, kleding , sieraden etc. zullen hun opwachting maken.

De K.W. Boulevard wordt hiervoor in zijn geheel afgesloten.
Gratis toegang!

dinsdag 16 augustus 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In Katwijk aan Zee wordt in de zomer iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum staan meer dan 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is Kunst in Katwijk! Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

Zondag 21 augustus 2022 - Levende Beelden Festival Noordwijk

Heb jij ooit een levend standbeeld gezien? 24 juli en 21 augustus staat Noordwijk in het teken van levende beelden. Daarom staan door heel Noordwijk aan zee levende standbeelden, kunstenaars en muzikanten.

dinsdag 23 augustus 2022 - Katwijkse toeristenmarkt

In Katwijk aan Zee wordt in de zomer iedere dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum staan meer dan 120 kramen met de leukste (streek)producten. Het thema van de Katwijkse toeristenmarkt van deze week is Limes and Bubble Barrier! Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2022!

zaterdag 27 t/m maandag 29 augustus - Dahlia mozaïeken - Bollenstreek
Tijdens de Dahlia Mozaïekdagen zijn er tientallen schilderijen, gemaakt van dahlia's, door heel de Bollenstreek te bezichtigen.

Wil je meer weten over het dahlia mozaïek? Kijk dan hier.

Uitagenda september 2022

vrijdag 2 t/m zondag 4 september 2022 - Formule 1 Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort
Boek jouw B&B, camping of vakantiehuisje of hotel in de Bollenstreek en rijdt op de E-scooter vanuit de Bollenstreek door de duinen van Noordwijk naar het circuit van Zandvoort.

zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 - Open Monumentendag - Warmond
Op 10 en 11 september openen duizenden monumenten gratis hun deuren. Hiermee willen zij gezamenlijk de aandacht vergroten voor de bijzondere Nederlandse culturele erfgoederen.

zaterdag 10 september t/m zondag 30 oktober 2022 - Appelpluk Olmenhorst - Lisserbroek
Elke woensdagmiddag, zaterdag en zondag kun je zelf appels plukken bij de Olmenhorst in Lisserbroek. Adopteer je eigen boom en pluk je eigen appels of pluk appels uit de boomgaard.

Uitagenda oktober 2022

Donderdag 13 t/m zondag 16 oktober 2022 - Duin en Bollen Wandel Vierdaagse
De 1e editie van de wandelvierdaagse door de Bollenstreek.
Kijk hier voor meer informatie over de wandeltocht door de Bollenstreek!

zondag 9 oktober 2022 - Lopen tegen Kanker
Op zondag 9 oktober 2022 wordt de 10e loop tegen kanker gelopen in Warmond. De inschrijving voor Lopen tegen kanker is gestart.

Informatie: Kijk hier voor meer informatie en inschrijving over Lopen tegen kanker.
Datum: zondag 9 oktober 2022
Locatie: Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond

Dagelijks in oktober! Leuke uitjes in de Bollenstreek!
Solextours door de Bollenstreek zijn op zaterdagen en zondagen beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie!

Uitagenda november 2022

zaterdag 12 november 2022 - Hollands Duin Trail
Wil je nou een lekker stukje hardlopen door de duinen? Op zaterdag 12 november is er een hardloop evenement dat begint bij Nederzandt. Je kan kiezen uit verschillende afstanden.

Datum: 12 November 2022
Locatie: Langevelderslag 52-54 2204 AH Noordwijk
Tijd: 10 km: 13:00 uur
20 km: 11:00 uur
30 km: 10:00 uur
40 km: 09:00 uur
50 km: 08:30 uur
60 km: 08:00 uur

Uitagenda december 2022

Er zijn nog geen evenementen bekend in december 2022.

Uitagenda januari 2023

zondag 1 januari 2023 - Nieuwjaarsduik Strandplaats Nederzandt

Wil je het nieuwe jaar feestelijk beginnen? Op 1 Januari 2023 kun je samen met je familie en vrienden het nieuwe jaar inluiden met de nieuwjaarsduik bij Strandplaats Nederzandt.

Datum: 1 januari 2023
Tijd: 15.00 uur
Adres: Langevelderslag 36-56, Noordwijk

zondag 1 januari 2023 - Nieuwjaarsduik Noordwijk aan Zee

Op 1 januari 2022 wordt de nieuwjaarsduik van Noordwijk aan Zee georganiseerd. Bij de nieuwjaarsduik in Noordwijk kunnen 1.000 deelnemers het water in om het nieuwe jaar te vieren. Vanaf 11.30 uur kun je jezelf inschrijven bij strandpaviljoen De Zeemeeuw. Om 13.00 uur wordt het startschot gegeven.

Datum: 1 januari 2023.
Tijd: 13.00 uur
Adres: Afrit 18 ter hoogte van strandpaviljoen De Zeemeeuw.

Nieuwjaarsduik Nederzandt bij Langevelderslag in Noordwijk informatie nieuwjaarsduik Langevelderslag in Noordwijk bij Strandplaats Nederzandt

Koopzondag Noordwijk aan Zee
Wil je gezellig shoppen in Noordwijk aan zee? Op zondag zijn de winkels in de winkelstraat van Noordwijk aan zee geopend.

Datum: iedere zondag
Tijd: 12:00 - 17:00 uur
Informatie: https://noordwijkshoppingcentre.nl/winkels/

zaterdag 21 januari 2023 - Nationale Tulpendag

De derde zaterdag van januari ward de Nationale Tulpendag gevierd. Dit is de start van het tulpenseizoen. De organisatie tulpen promotie Nederland zorgt dat de tulpen in Amsterdam komen en er een pluktuin staat. Je krijgt de vrijheid om door de pluktuin te lopen en je eigen tulpen uit te zoeken.

https://havefunevents.nl/blog/nationale-tulpendag

Uitagenda februari 2023

Lenteflora in Lisse
De Lenteflora bestaat sinds 1933 en is daarmee de oudste bloemententoonstelling van Nederland. De tentoonstelling bestaat uit drie onderdelen. De huisbroei, de vrije inzendingen en de scholierenbroei.

Datum: nog niet bekend
Tijd: zie de website van lenteflora
Kosten: gratis toegang
Adres: Professor van Slogterenweg 2, 2161 DW in Lisse
Informatie: https://www.lenteflora.nl


Carnaval in de Bollenstreek 2023
Carnaval wordt groots gevierd in de Bollenstreek. Vooral het carnaval in Noordwijkerhout wordt groots gevierd. Klik hier voor meer informatie voor het carnaval in onder andere Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout en Sassenheim.

Uitagenda maart 2023

Leo van den Ende galerie ArtBoutique

Kom genieten van de meesterlijke schilderwerken van Leo van den Ende. Op de schilderijen staan veelal kleurrijke bloemenvelden. Leo van den Ende is internationaal bekend geworden door het schilderen van het grootste bloembollenpanorama ter wereld.
Geniet van zijn prachtige schilderijen in de galerie ArtBoutique!

Datum: maart en april 2023
Adres: Hogeweg 55, 2201 AN Noordwijk
Telefoon: +31 (0)6 21 52 40 57 of +31 (0)71 3618 754

De Tulperij
Bloemenattractie De Tulperij neemt je mee in de wonderlijke wereld van narcissen, hyacinten en tulpen. Laat je alles vertellen over tulpen en dahlia's tijdens een excursie en pluk je eigen bos tulpen in de pluktuin voor € 0,25 per tulp. Ook is het leuk om er met uw kinderen heen te gaan. Er is een educatieve speurtocht door de showtuin met een leuke verrassing aan het einde.
Bezoek De Tulperij tijdens een leuke rit met de Tandem, TukTuk, FunStep of de FunScooter.

Datum: maart t/m half mei 2023
Openingstijd: 09:00 - 18:00 uur
Kosten excursie: Volwassenen, 13 jaar en ouder € 6,95
Kinderen, 4 t/m 12 jaar € 3,95
Adres: Oude Herenweg 16B, 2215 RZ Voorhout
Contact: info@detulperij.nl

Uitagenda april 2023

april t/m half Mei 2023 - The Tulip Barn
Wandel door de prachtige bloementuin van The Tulip Barn en ontdek meer dan 175 verschillende soorten tulpen. Maak foto's met allerlei leuke objecten in het bloemenveld en geniet daarna van een lekkere kop koffie.

Solextour door de Bollenstreek

Vele bloemenvelden staan volop in bloei in april. De perfecte tijd om een Solex te huren en een rondje te gaan rijden.

De Bloemenwandeling rondom Noordwijkerhout

De VVV Noordwijkerhout organiseert samen met de atletiekvereniging NSL de jaarlijkse bloemenwandeling. Een wandeling langs prachtige bloemenvelden die volop kleuren en geuren.

Datum: zaterdag 16 april 2022
Starttijd: tussen 8.30 en 10.00 uur
Adres: centrum van Noordwijkerhout, VVV Noordwijkerhout
Afstanden: 8 km, 15 km, 30 km
Kosten: 8 km kost €6,- en 15 en 30 km kosten €7,50

Meer informatie en/of inschrijven, klik hier.

Museum De Zwarte Tulp
Bij museum De Zwarte Tulp ontdek je alles over de geschiedenis van het werken op het land, seizoensgebonden ritme, het wetenschappelijke onderzoek, de export en de toeristische promotie. Ook vind je hier eeuwenoude kunst geïnspireerd door de prachtige bolgewassen en hun bijzondere schoonheid.
Lees hier meer over het museum De Zwarte Tulp

Datum: elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 10 april 2022
Openingstijden: 13:00 - 17:00 uur
Adres De Zwarte Tulp: Heereweg 219, 2161 BG, Lisse

20 t/m 22 april - Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek
Op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 april zijn de opbouwdagen van het Bloemencorso Bollenstreek. Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe honderden vrijwilligers de corsowagens opbouwen. Kijk hier voor meer informatie over de bloemencorso en de deelnemers.

Datum: 20 t/m 22 april 2023
Tijden: 20 en 21 april: 09:00 - 22:00 uur
22 april: 09:00 - 13:00 uur
Adres: Rijksstraatweg 52, 2171 AM Sassenheim
Kosten: volwassenen, 13 jaar en ouder: €7,50
Kinderen van 6 t/m 12 jaar: € 2,-
Kinderen van 0 t/m 5 jaar: gratis

22 en 23 april - Corsomarkt Lisse
Voor het wereldberoemde Bloemencorso vindt altijd nog een Corsomarkt plaats. De markt staat opgesteld door heel het centrum van Lisse. Er staan meer dan 200 kraampjes en er hangt een gezellige sfeer.
De Corsomarkt Lisse is te bezoeken op vrijdag 22 en zaterdag 23 april in de Kanaalstraat en de Kapelstraat.

Uitagenda mei 2023

Solextours door de Bollenstreek zijn op zaterdagen en zondagen beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie!

14 en 15 mei - Nationale Molendag
Op zaterdag 14 en zondag 15 mei zijn honderden wind- en watermolens in Nederlands gratis te bezoeken voor iedereen.
Huur een Solex, E-step, FunScooter, Tandem of TukTuk en rij langs een paar van de prachtige molens.

Buttonpop 2023
Zaterdag 27 mei 2023 is de volgende editie van Buttonpop Festival. Het festival vindt plaats in de kasteeltuinen van Kasteel Keukenhof in Lisse. Er treden veel bekende bands op uit heel Europa en er staan zo'n 20 foodtrucs die zorgen voor een gezellige sfeer. Het festival begint op 13:30 uur en eindigt om 23:59 uur. Kijk hier voor meer informatie over Buttonpop 2023!

Uitagenda maart 2023

Openingsweekend Keukenhof 2023 - 'Vier de Lente'
Het is lente en dat betekent dat je weer kunt genieten van het de prachtige tulpen en andere voorjaarsbloemen in Keukenhof. Vier het begin van de lente en breng een bezoek aan Keukenhof tijdens het openingsweekend.

Datum: Nog niet bekend - eind maart 2023
Adres: Stationsweg 166A, 2161 AM in Lisse - Zuid-Holland - Nederland
Tijd: 8.00 tot 19.30 uur
Informatie: Kijk hier voor meer informatie over jouw bezoek aan Keukenhof.
Tickets bestellen: Bestel hier je toegangskaarten voor Keukenhof

Uitagenda juni 2023

juni 2023 - De Appelparade bij appelboomgaard De Olmenhorst
Bezoek de Appelparade van De Olmenhorst in Lisserbroek. De Appelparade vindt plaats in juni 2023 van 10:00 tot 18:00 uur. Zodra de datum bekend is vermelden we die hier!

Uitagenda juni 2023

Markt onder de Linden - Noordwijk Binnen
De Markt onder de Linden is een populaire markt voor de liefhebbers van tuinen, lifestyle en delicatessen. De markt vindt plaats op de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen. Kijk hier voor meer informatie over de tuinmarkt Markt onder de Linden.

Datum: nog niet bekend

juni 2023 - Como's jazz en blues

Como & Co staat in het teken van live muziek! Die middag en avond kan je heerlijk genieten van blues en jazz muziek. kijk hier voor meer informatie over Como's Jazz en blues.

Datum: Zodra de datum bekent is dan vind je die hier!

juni 2023 - Luchtkussenfestival Voorhout 2023
In juni vindt het grootse springkussen festival van Nederland plaats in Voorhout in het hart van de Bollenstreek. Met 400 meter luchtkussens, hindernisbanen, attracties, waterbanen en stormbanen is het springkussen festival in Voorhout het grootste van Nederland. Kijk hier voor meer informatie over het Luchtkussenfestival Voorhout!

Datum: Zodra de datum bekend is vind je deze hier!

juni 2023 - Hillegoms Muziekfeest 2023
Bezoek het Hillegoms Muziekfeest in juni 2023 van 15:00 uur tot middernacht. Kijk hier voor meer informatie over het Hillegoms Muziekfeest 2023! Zodra de datum bekent is vind je die hier!

dinsdag in juni 2023 - Katwijkse toeristenmarkt

In de zomer wordt in Katwijk aan Zee elke dinsdag de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum staan ruim 120 kramen met de leukste (streek)producten. Kijk hier voor meer informatie over De Katwijkse toeristenmarkt 2023!

zaterdag in juli 2023 - Open dag SAR Reddingsbrigade in Katwijk aan Zee

Volgend jaar op een zaterdag in juli 2023 vindt van 10:00 tot 16:00 uur de open dag van de internationaal Search and Rescue Event (SAR) van de Reddingsbrigade in Katwijk aan zee plaats. Een van de grootste hulpverleningsevenementen in Nederland.