TukTuk tour

Google Rating 5/5 star star star star star

Ontdek de prachtige omgeving van de Bollenstreek, de kust van Noordwijk en Katwijk of de leukste plekjes van Leiden in de 7-persoons 100% elektrische TukTuk.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en kan circa 60 kilometer afstand afleggen. Wilt u zelf rijden? Dan dient u minimaal 30 jaar oud te zijn, meer dan vijf jaar uw autorijbewijs te hebben en uw wilde haren kwijt te zijn. Voordat u vertrekt krijgt u een uitgebreide uitleg en kunt u testrijden.

In het voorjaar, tijdens de opening van Keukenhof, is het extra mooi in de Bollenstreek. Vanaf half maart tot begin mei staan de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Onze gids laat je de mooiste velden van de streek zien en daarnaast ge je op bezoek bij een tulpenattractie. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor een hapje en drankje!

Ook in de rest van het jaar is het fantasische om met de TukTuk langs de kust van Noordwijk, Katwijk en het landelijke gebied van de Bollenstreek te toeren in de E-TukTuk.

Liever Leiden ontdekken met de TukTuk? Onze gids laat u de mooiste hofjes, uitzichten, monumentale gebouwen en andere mooie plekjes in Leiden zien.

U kunt de 6-persoons TukTuk (exclusief chauffeur) ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen tijdens TukTuk Culinair. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij drie restaurants die u zelf kunt boeken.

Origineel verjaardags feest vieren. Rij met de TukTuk langs uw vrienden en familie en lever een lekker gebakje af! Laat uw op iedere locatie verrassen met een leuk cadeautje en gezellig bezoek!

Organiseert u een bruiloft? De E-TukTuk is ideaal om het bruidspaar naar het gemeentehuis of de feestlocatie te brengen.

check
€195,- :
Tuktuk tour (3uur)
check
€220,- :
TukTuk voor 4 uur
check
€245,- :
TukTuk hele dag
check
€45,- :
Elk extra uur
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
6 + chauffeur :
Maximaal aantal passagiers
Highlights
check
100% elektrisch
check
1 tot 7 deelnemers
check
Inclusief chauffeur
check
3 uur genieten
Inclusief
check
Huur TukTuk
check
Chauffeur
check
Ophaalservice Bollenstreek, Noordwijk, Leiden
Optioneel
check
Extra tijd
check
TukTuk zelf rijden
check
TukTuk culinair
check
TukTuk tour door Leiden
check
TukTuk versieren

Alles wat u van te voren moet weten

Onze TukTuk chauffeur ontvangt u hartelijk bij Have Fun Events in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij uw verblijfplaats in de Bollenstreek, bij Keukenhof of op een andere locatie.

De TukTuk is 100% elektrisch en er kunnen zes deelnemers met een normaal postuur meerijden buiten de chauffeur om. U kunt zelf bij de chauffeur aangeven welke route u wilt rijden of wij leiden u rond door de Bollenstreek.

Bent u met meer dan zes deelnemers? U kunt altijd elektrische scooters en Solexen bij huren. Uiteraard kunt u onderweg afwisselen.

De TukTuk wordt ook vaak gebruikt als pendelvervoer of voor bruidsparen. Daarnaast wordt de TukTuk vaak ingezet bij een event voor deelnemers zonder rijbewijs. U kunt ook kiezen voor TukTuk Culinair. Onze chauffeur brengt u in drie verschillende plaatsen naar drie verschillende restaurants voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Tot slot is de rondrit door Leiden populair, waarbij u langs de mooiste plekjes van Leiden rijdt en onderweg kunt stoppen om een aantal mooie locaties te bezoeken.

In het voorjaar is de streek extra mooi, wanneer de velden met hyacinten, narcissen en tulpen in bloei staan. Afhankelijk van het weer is dit vanaf eind maart t/m begin mei. Halverwege april zit u altijd goed. Ook als de bloemen niet in bloei staan is het leuk om door de streek te rijden en diverse locaties te bezoeken.

In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om zelf met de TukTuk te rijden. U krijgt dan een korte cursus. Dit gaat altijd in overleg met Have Fun Events.

U kunt bij Have Fun Events gratis parkeren. U kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee. Onderweg is uiteraard ook voldoende gelegenheid om wat lekkers te eten en te drinken.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en rijdt op de weg. De elektrische TukTuk heeft een actieradius van circa 55 kilometer. Voor het rijden in de TukTuk is een B-rijbewijs nodig.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout.

Kan ik parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur, waar u gratis kunt parkeren!

Kan ik opgehaald worden bij mijn huis of hotel?

Ja, in de Bollenstreek en Leiden kunt u met de TukTuk opgehaald worden.

Hoeveel deelnemers passen er in de TukTuk?

Er kunnen zes mensen met een normaal postuur achterin en één chauffeur voorin. In totaal zeven mensen.

Wat is de actieradius van de TukTuk?

De TukTuk heeft een actieradius van ongeveer 60 kilometer.

Hebben jullie leuke routes voor de TukTuk?

Onze chauffeurs kennen alle leuke plekjes van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij de chauffeur aangeven wat u graag wilt zien of waar u heen wilt en de lol kan beginnen!

Kan ik zelf in de TukTuk rijden?

Dit kan alleen in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt geldt er een minimale leeftijd van 30 jaar oud, 5 jaar in het bezit van een rijbewijs en een eigen risico van € 750,-. De chauffeur krijgt een kleine cursus voorafgaande de TukTuk tour.

Is het mogelijk om de TukTuk te versieren?

Dit is zeker mogelijk! Neem telefonisch contact op met Have Fun Events wanneer het mogelijk is de TukTuk te komen versieren.

Kledingadvies

U kunt vrijetijds- of nette kleding dragen in de TukTuk.

TukTuk tour
Google Rating 5/5 star star star star star
Bekijk onze andere events!