T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

TukTuktour door de Bollenstreek

Ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek tijdens de TukTuk Bollenstreek tour. Tijdens de drie uur durende rit zie je de mooiste vergezichten van de mooie Bollenstreek.

U kunt de 6-persoons TukTuk (exclusief chauffeur) ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants tijdens TukTuk Culinair. Met wie komt u genieten van de TukTuk Bollentour en wat wilt u onderweg beleven? Vertel onze chauffeur wat u wilt gaan doen en de lol kan beginnen!

Offerte aanvragen
5 sterren van échte klanten
star star star star star
195
Tuktuk tour (3uur)
€45
Elk extra uur
6 + chauffeur
Maximaal aantal passagiers
Highlights
check
100% elektrisch
check
1 tot 7 deelnemers
check
Inclusief chauffeur
check
3 uur genieten
Inclusief
check
Huur TukTuk
check
Chauffeur
check
Ophaalservice Bollenstreek, Noordwijk, Leiden
Optioneel
check
Extra tijd
check
Bezorgen in Nederland
check
Koffie / thee met gebak van Landgoed De Olmenhorst bij ontvangst bij Have Fun Events (€5,50)

Alles wat u van te voren moet weten

Onze TukTuk chauffeur ontvangt u hartelijk bij Have Fun Events in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij uw verblijfplaats in de Bollenstreek, bij Keukenhof of op een andere locatie.

De TukTuk is 100% elektrisch en er kunnen zes deelnemers met een normaal postuur meerijden buiten de chauffeur om. U kunt zelf bij de chauffeur aangeven welke route u wilt rijden of wij leiden u rond door de Bollenstreek.

Bent u met meer dan zes deelnemers? U kunt altijd elektrische scooters en Solexen bij huren. Uiteraard kunt u onderweg afwisselen.

De TukTuk wordt ook vaak gebruikt als pendelvervoer of voor bruidsparen. Daarnaast wordt de TukTuk vaak ingezet bij een event voor deelnemers zonder rijbewijs. U kunt ook kiezen voor TukTuk Culinair. Onze chauffeur brengt u in drie verschillende plaatsen naar drie verschillende restaurants voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Tot slot is de rondrit door Leiden populair, waarbij u langs de mooiste plekjes van Leiden rijdt en onderweg kunt stoppen om een aantal mooie locaties te bezoeken.

In het voorjaar is de streek extra mooi, wanneer de velden met hyacinten, narcissen en tulpen in bloei staan. Afhankelijk van het weer is dit vanaf eind maart t/m begin mei. Halverwege april zit u altijd goed. Ook als de bloemen niet in bloei staan is het leuk om door de streek te rijden en diverse locaties te bezoeken.

In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om zelf met de TukTuk te rijden. U krijgt dan een korte cursus. Dit gaat altijd in overleg met Have Fun Events.

U kunt bij Have Fun Events gratis parkeren. U kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee. Onderweg is uiteraard ook voldoende gelegenheid om wat lekkers te eten en te drinken.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en rijdt op de weg. De elektrische TukTuk heeft een actieradius van circa 55 kilometer. Voor het rijden in de TukTuk is een B-rijbewijs nodig.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout.

Kan ik parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur, waar u gratis kunt parkeren!

Kan ik opgehaald worden bij mijn huis of hotel?

Ja, in de Bollenstreek en Leiden kunt u met de TukTuk opgehaald worden.

Hoeveel deelnemers passen er in de TukTuk?

Er kunnen zes mensen met een normaal postuur achterin en één chauffeur voorin. In totaal zeven mensen.

Wat is de actieradius van de TukTuk?

De TukTuk heeft een actieradius van ongeveer 60 kilometer.

Hebben jullie leuke routes voor de TukTuk?

Onze chauffeurs kennen alle leuke plekjes van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij de chauffeur aangeven wat u graag wilt zien of waar u heen wilt en de lol kan beginnen!

Kan ik zelf in de TukTuk rijden?

Dit kan alleen in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt geldt er een eigen risico van € 750,- en krijgt u een kleine cursus voorafgaande de TukTuk tour.

Is het mogelijk om de TukTuk te versieren?

Dit is zeker mogelijk! Neem telefonisch contact op met Have Fun Events wanneer het mogelijk is de TukTuk te komen versieren.

Kledingadvies

U kunt vrijetijds- of nette kleding dragen in de TukTuk.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en geef uw wensen op. Zo kunnen wij ook voor u busvervoer, overnachting en complete (feest)avond regelen.

Bekijk onze andere events!