Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

TukTuk Verhuur Bollenstreek - Zelf rijden

Nederlands netherlands
English uk
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Tulpen update! 28-04-24. De bollenvelden zijn op een tiental tulpenvelden bijna uitgebloeid. Op naar het zomerseizoen! Stap zelf achter het stuur van de TukTuk en rij samen met je mede passagiers de prachtige Bollenstreek en de kust van Noordwijk te ontdekken. In het voorjaar rijd je langs de mooiste narcissen-, hyacinten- en tulpenvelden. In de zomer cruise je over de boulevard en langs de duinen van Noordwijk. Aan het einde van de zomer is het fantastisch om de prachtige dahliatuinen te bezoeken. Onderweg kun je genieten van een pauze bij een van de bloemenattracties of gezellige terrassen, in de gezellige dorpen of met uitzicht op zee! Met wie komt u genieten van een ritje in de TukTuk?

check
€ 195,- :
Tuktuk tour 3 uur
check
€ 240,- :
TukTuk voor 4 uur
check
€ 250,- :
TukTuk voor een hele dag
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
6 + chauffeur :
Maximaal aantal passagiers

Informatie TukTuk huren in de Bollenstreek

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en kan circa 40 kilometer afleggen. Wilt u zelf rijden? Dan dient u minimaal 30 jaar oud te zijn, meer dan vijf jaar uw autorijbewijs te hebben en uw wilde haren kwijt te zijn. Voordat u vertrekt krijgt u een uitgebreide uitleg en kunt u testrijden.

In het voorjaar, tijdens de opening van Keukenhof, is het extra mooi in de Bollenstreek. Vanaf half maart tot begin mei staan de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Onze gids laat je de mooiste velden van de streek zien en daarnaast ge je op bezoek bij een tulpenattractie. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor een hapje en drankje!

Ook in de rest van het jaar is het fantasisch om met de TukTuk langs de kust van Noordwijk, Katwijk en het landelijke gebied van de Bollenstreek te toeren in de E-TukTuk. Verzekeringstechnisch is het alleen mogelijk om onze vaste routes te rijden met de TukTuk.

U kunt de 7-persoons TukTuk (inclusief chauffeur) ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen tijdens TukTuk Culinair. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij drie restaurants die u zelf kunt boeken.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade aan de TukTuk geldt een eigen risico van € 750,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 25,- per voertuig wordt het eigen risico € 300,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Origineel verjaardagsfeest vieren. Rijd met de TukTuk langs uw vrienden en familie en lever een lekker gebakje af! Laat uw gast op iedere locatie verrassen met een leuk cadeautje en gezellig bezoek!

Organiseert u een bruiloft? De E-TukTuk is ideaal om het bruidspaar naar het gemeentehuis of de feestlocatie te brengen.

Highlights
check
100% elektrisch
check
1 tot 7 deelnemers
check
3 uur genieten
check
4 uur huur TukTuk
check
Hele dag (9.00 tot 18.00 uur)
Inclusief
check
Huur TukTuk
check
Instructie
check
Vaste route
Optioneel
check
Afkopen eigen risico
check
TukTuk versieren

Alles wat u van tevoren moet weten

Ons personeel ontvangt u hartelijk bij Have Fun Events in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij uw verblijfplaats in de Bollenstreek, bij Keukenhof of op een andere locatie.
De TukTuk is 100% elektrisch en er kunnen zes deelnemers met een normaal postuur meerijden met de chauffeur. U kunt zelf bij de chauffeur aangeven welke route u wilt rijden of wij leiden u rond door de Bollenstreek.

Bent u met meer dan zes deelnemers? U kunt er altijd elektrische scooters, Elektrische Steps of FatBikes bij huren. Uiteraard kunt u onderweg afwisselen.

De TukTuk wordt ook vaak gebruikt als pendelvervoer of voor bruidsparen. Daarnaast wordt de TukTuk vaak ingezet bij een event voor deelnemers zonder rijbewijs. U kunt ook kiezen voor TukTuk Culinair. Onze chauffeur brengt u in drie verschillende plaatsen naar drie verschillende restaurants voor het voor-, hoofd- en nagerecht.

In het voorjaar is de streek extra mooi, wanneer de velden met hyacinten, narcissen en tulpen in bloei staan. Afhankelijk van het weer is dit vanaf eind maart t/m begin mei. Halverwege april zit u altijd goed. Ook als de bloemen niet in bloei staan is het leuk om door de streek te rijden en diverse locaties te bezoeken.

Het boeken van de TukTuk met gids is onder voorbehoud dat er een gids beschikbaar is, wanneer dit niet mogelijk is of de tijd aangepast dient te worden nemen wij contact met u op. Klanten ontvangen een volledige terugbetaling of een tegoed in geval van annulering door de operator wanneer er geen gids beschikbaar is.

Het is mogelijk om de TukTuk zelf te besturen, wanneer u hiervoor kiest krijgt u een korte uitleg en kunt u even proefrijden tot zowel wij als u er een goed gevoel bij hebben! Voor het rijden in de TukTuk is een B-rijbewijs nodig en minimaal 5 jaar rij ervaring. Ook dient de chauffeur ouder dan 30 te zijn.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade aan de TukTuk geldt een eigen risico van €750,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €25,- per voertuig wordt het eigen risico €300,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en rijdt op de weg. De elektrische TukTuk heeft een actieradius van circa 40 kilometer.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97, 2215 KW Voorhout.

Kan ik parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur, waar u gratis kunt parkeren!

Kan ik opgehaald worden bij mijn huis of hotel?

Ja, in de Bollenstreek en Noordwijk kunt u met de TukTuk opgehaald worden.

Hoeveel deelnemers passen er in de TukTuk?

Er kunnen zes mensen met een normaal postuur achterin en één chauffeur voorin. In totaal zeven mensen.

Wat is de actieradius van de TukTuk?

De TukTuk heeft een actieradius van ongeveer 40 kilometer.

Hebben jullie leuke routes voor de TukTuk?

Onze chauffeurs kennen alle leuke plekjes van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij de chauffeur aangeven wat u graag wilt zien of waar u heen wilt en de lol kan beginnen!

Kan ik zelf in de TukTuk rijden?

Dit kan alleen in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt, geldt er een minimale leeftijd van 30 jaar oud, 5 jaar in het bezit van een rijbewijs en een eigen risico van € 750,-. De chauffeur krijgt een kleine cursus voorafgaande aan de TukTuk tour.

Is het mogelijk om de TukTuk te versieren?

Dit is zeker mogelijk! Neem telefonisch contact op met Have Fun Events wanneer het mogelijk is de TukTuk te komen versieren.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen, wel is er een eigen risico van €750. Deze is gedeeltelijk afkoopbaar voor € 25,-, dan wordt het eigen risico €300.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand aan het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies

U kunt vrijetijds- of nette kleding dragen in de TukTuk.

Bekijk onze andere events!