Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Winter Wonderland Noordwijk

Winters genieten bij de Winter Wonderland op het strand van Noordwijk! Bij Beachclub C staat een overdekte warme Alpenstube met daarin een 150 m2 grote ijsbaan met echt ijs. Een gezellige winter wonderland voor kleine en grote gezelschappen en voor jong en ouder. De winterlocatie om met het gezin, vrienden of ander gezelschap te gaan genieten!

Informatie Winter Wonderland Noordwijk

Ben je op zoek naar een winterse locatie met de gezelligheid van de wintersport? Op het strand van Noordwijk vind je in de wintermaanden de Winter Wonderland in Noordwijk! Bij Beachclub C staat een overdekte warme Alpenstube met daarin een 150 m2 grote ijsbaan met echt ijs.

Wilt u weten waar u kunt parkeren in Noordwijk? Klik dan hier!

Eten, drinken en gezelligheid bij Winter Wonderland

Bij de Winter Wonderland Noordwijk waan je jezelf in een fantastisch kerstdorp. De 150 m2 grote schaatsbaan zorgt voor de perfecte wintersfeer.

Op de menukaart vind je onder andere kaasfondue, poffertjes, stamppot en biefstuk met brood. Heerlijke winterse gerechten die passen bij de winterlocatie.

Voor gezellig eten en drinken ben je bij de Winter Wonderland Noordwijk aan het goede adres. De kaarsjes branden de hele dag, er staan rijkversierde kerstbomen en de toppers van de bediening zijn in lederhosen gekleed!

Winter Wonderland Noordwijk is gezellig, knus en voor iedereen!

Openingstijden Winter Wonderland Noordwijk 2024

Winter Wonderland Noordwijk is van zondag 24 november 2024 tot en met zondag 19 januari 2025 geopend. Hieronder vind je de openingstijden van Winter Wonderland Noordwijk 2024.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open vanaf 15:00 uur. 

Woensdag open vanaf 12:00 uur.

Zaterdag en zondag open vanaf 09:00 uur geopend.

In de Kerstvakantie elke dag open vanaf 9:00 uur geopend. 

Adres Winter Wonderland Noordwijk

Koningin Astrid Boulevard 104, Noordwijk

Contact Winter Wonderland Noordwijk

Telefoonnummer Winter Wonderland Noordwijk: 071 362 0551
Email: hallo@winterwonderlandnoordwijk.nl

Uitagenda Noordwijk - Bollenstreek

Bekijk in de Have Fun Events uitagenda wat er nog meer is te beleven in de Bollenstreek, Noordwijk en Katwijk. In de Uitagenda van de Bollenstreek vind je leuke tips over evenementen, markten, feesten, activiteiten.

Vraag & Antwoord

Wat is Winter Wonderland Noordwijk?

Winters genieten op het strand van Noordwijk. Bij Beachclub C staat een overdekte warme Alpenstube met daarin een 150 m2 grote ijsbaan met echt ijs. Een gezellige winterlodge voor kleine en grote gezelschappen en voor jong en ouder.

Hoeveel kost het om te gaan schaatsen bij Winter Wonderland?

Een schaatskaartje inclusief de huur van schaatsen kost € 7,50 per persoon.

Kun je komen schaatsen zonder te reserveren?

Ja, schaatsen bij Winter Wonderland Noordwijk is mogelijk zonder te reserveren. Wil je gezellig toekijken? Dan raden wij je wel aan om een reservering te maken voor een tafel.

Wanneer is Winter Wonderland Noordwijk?

Winterwonderland is van zondag 24 november 2024 tot en met de derde zondag van januari 2025 open.

Wat zijn de openingstijden van Winterwonderland?

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gaat Winter Wonderland om 15:00 uur open. Op woensdag vanaf 12:00 uur en op zaterdag & zondag vanaf 9:00 uur. In de kerstvakantie elke dag vanaf 9:00 uur.