Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

E-chopper- en E-scooterverhuur Noordwijk

Wil je over de boulevard van Noordwijk cruisen? Herten spotten in het prachtige duingebied van Noordwijk? In het voorjaar staan de bollenvelden rondom Noordwijk prachtig in bloei. De beste manier om de omgeving van Noordwijk te ontdekken is op de E-chopper of met de E-scooter!

E-scooter en E-chopper verhuur Noordwijk - Bollenstreek
Huur een een E-chopper of E-scooter en rijd langs de mooiste plekjes van Noordwijk en omgeving. Heerlijk cruisen over de boulevards van Noordwijk en Katwijk, herten spotten en genieten van het betoverende natuurgebied in de duinen van Noordwijk.

Rijd langs de tulpenvelden rondom Noordwijk en bezoek Keukenhof!
In het voorjaar staan de bollenvelden van de Bollenstreek in bloei. Mensen komen uit de hele wereld om de geuren en kleuren van de bollenstreek te bewonderen. In deze periode kun je ook de tulpenattracties bezoeken. De meest bekende is Keukenhof waar in zes weken tijd 1,4 miljoen mensen op af komen. Huur de E-scooter of E-chopper en geniet geruisloos van de mooiste bloemenvelden en bloemenattracties.

Informatie Keukenhof
Klik hier voor meer informatie over Keukenhof.
Wil je Keukenhof bezoeken? Boek hier gemakkelijk je tickets voor Keukenhof.

E-chopper huren Noordwijk
Wil je een E-chopper huren in Noordwijk? De E-chopper is een 100% elektrische scooter met stoere brede banden. De E-chopper rijdt 25 kilometer per uur. Je kunt de E-chopper huren voor jou alleen of samen met een duopassagier. Op het stuur zit een routebeschrijving met een route langs de mooiste plekjes van Noordwijk en de Bollenstreek. Je kunt de E-chopper voor drie uur of voor een dag huren.

E-scooter verhuur Noordwijk
Wil je een elektrische scooter huren in Noordwijk? De E-scooter is een mooi city model waar je alleen of met twee personen op kunt rijden. Wil je een kind meenemen? Achterop de E-scooter past een zitje zodat kinderen van 3 t/m 8 jaar ook mee kunnen rijden. Ook de E-scooter City is 100% elektrisch en rijdt stilletjes door de omgeving van Noordwijk.
De verhuur van de E-scooter is voor drie uur, vier uur of voor een hele dag.
De E-scooter rijdt 25 km/u.

Adres scooterverhuur Noordwijk
Het adres voor de huur van de scooter is:
Have Fun Events
Jacoba Van Beierenweg 97
2215 KW Voorhout

Je kunt er gratis parkeren met een auto of voor grote groepen met een touringcar. Er is voldoende ruimte om even te wennen aan de gehuurde E-scooter of E-chopper. Vanaf de parkeerplaats rijd je in 10 minuten de duinen van Noordwijk in en zit je midden tussen de bollenvelden van de Bollenstreek.

Helm dragen op de E-chopper en E-scooter
Sinds 1 januari 2023 is het dragen van een helm op een scooter verplicht. Dat geldt ook voor de huur van de E-scooters en E-choppers. Je kunt gratis een pedelec helm lenen. Deze helmen ventileren voldoende en voelen licht aan op je hoofd.

Wil je geen helm op? Huur dan een elektrische step of E-bike. Beide voertuigen gaan net zo hard als een E-chopper en E-scooter. Op de step hoef je niet te steppen en bij de E-bike hoef je maar een klein beetje je trapper te bewegen en de fiets spurt naar de 25 kilometer per uur.

Scooter huren; wel of geen rijbewijs nodig?
Als je een E-chopper of E-scooter huurt dan dien je een geldig (brommer)rijbewijs te hebben. Zijn er deelnemers die een scooter willen huren, ouder zijn dan 16 maar geen rijbewijs hebben, dan kunnen zij mee op de elektrische step of E-Bike. Jongere deelnemers kunnen achterop de scooter. Een andere mogelijkheid is een elektrische TukTuk of een DAF 33 te huren en met de jongeren achter de scooters aan te rijden. Kijk hier voor meer informatie over de helmplicht op de elektrische scooters die op 1 januari 2023 is ingegaan.

Hoeveel E-scooters en E-choppers kan ik huren in Noordwijk?
Je kunt bij Have Fun Events scooters en andere fun-voertuigen voor 1 tot 150 deelnemers tegelijk huren.

Vraag & Antwoord

Vanaf welke leeftijd mag je scooterrijden?

Vanaf 16 jaar mag je een scooter huren, mits je een brommerrijbewijs hebt.

Heb je een rijbewijs nodig om een scooter te huren?

Ja, de bestuurder dient minimaal een brommerrijbewijs te hebben. Een rijbewijs voor de auto en motor geldt uiteraard ook! Heb je geen rijbewijs dan kun je op een E-bike of elektrische step meerijden.

Krijg ik een routebeschrijving mee?

Ja, je krijgt een leuke knooppuntenroute mee met daarop leuke hotspots en de leukste plekjes om pauze te houden in Noordwijk en de Bollenstreek.

Hoeveel elektrische scooters kan ik huren?

Je kunt van 1 tot 150 personen fun-voertuigen huren Have Fun Events.

Moet ik een helm op als ik een scooter huur?

Ja, je krijgt een pedelec helm te leen als je een elektrische scooter huurt. Die zijn licht op het hoofd en hebben luchtgaten. Wil je geen helm op? Kies dan voor de elektrische step of E-bikes.

Kan ik in drie uur Noordwijk en omgeving zien?

Ja, in drie uur tijd zie je een groot deel van de Bollenstreek en Noordwijk en heb je tijd om een half uur pauze te houden. Wil je lekker de tijd nemen om onderweg te lunchen, een strandwandeling te maken, een museum of bloemenattractie te bezoeken? Dan kun je beter de elektrische scooter voor een dag huren.

Kunnen kinderen meerijden op de elektrische scooter?

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen achterop de E-chopper en/of E-scooter. Kinderen van drie tot 8 jaar kunnen in een kinderzitje achterop de E-scooter.

Kan ik beter een E-scooter of E-chopper huren?

Beide scooters gaan even hard. Het hangt van je smaak af of je liever een E-scooter of E-chopper huurt om de omgeving van Katwijk, Noordwijk en de andere dorpen van de Bollenstreek te ontdekken.

Hebben jullie ook voertuigen waar je geen helm op hoeft?

Ja, de elektrische step en E-bike gaan net zo hard. Je hoeft op de step niet te steppen en op de E-bike bijna niet te trappen en daar hoef je geen helm op.

Kan ik verschillende voertuiten huren?

Ja, je kunt een mix van voertuigen huren bij Have Fun Events. Zo kan iedereen kiezen of ze liever op een E-scooter, E-chopper, elektrische step of E-bike op avontuur gaan.

kan je met twee mensen op een E-scooter?

Ja, onze E-scooters zijn prima te doen met twee mensen.

Waar mag je rijden met een E-chopper?

Met een E-chopper ben je verplicht om op een fietspad te rijden, als dat niet mogelijk is dan kan je op de weg rijden.

Informatie Noordwijk
Noordwijk ligt aan de kust tussen Scheveningen en Zandvoort. Noordwijk ligt in de provincie Zuid-Holland in de Bollenstreek. De Bollenstreek ligt in Noord- en Zuid-Holland. Noordwijk heeft twee boulevards, een vuurtoren en prachtige duinen.

Noordwijk mag zich sinds een paar jaar een 'Heilzame badplaats' noemen. Ook wel een kuuroord genoemd. Een titel waar Noordwijk trots op is.

Je vindt in Noordwijk en omgeving vele musea en attracties zoals Space Expo, Keukenhof, het Atlantikwall Museum en attractiepark Duinrell.

Noordwijk ligt op 10 minuten rijden van Leiden en 20 minuten rijden van Den Haag. Binnen 30 minuten zit je in Amsterdam.

Ontdek Noordwijk op een ontspannen manier en geruisloos op de elektrische scooter. Je kunt kiezen uit een E-chopper met brede banden en een E-scooter. Met wie kom jij scooter rijden in Noordwijk?