Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Levende Beelden festival Noordwijk 2024

Heb jij ooit zoveel levende standbeelden bij elkaar gezien? Kom op in juli en augustus 2024 naar Noordwijk aan zee om de prachtige levende standbeelden te bewonderen. Laat je verrassen door de levende standbeelden, mobiele kunstenaars en straatmuzikanten.

LEVENDE BEELDEN festival Noordwijk 2024

Kom op een zondag in juli en een zondag in augustus 2024 naar de boulevard van Noordwijk aan Zee om de levende standbeelden te bewonderen. Het is een prachtig gezicht om te zien hoe het levend standbeeld zo stil kan blijven staan zonder zich af te laten leiden door de omgeving. 

​Een levend standbeeld staat voor emoties, humor en expressie en is subtiel en verrassend tegelijk. Wanneer je er langs loopt zul je zeker verwonderd blijven staan. Een levend beeld voert een dialoog met het publiek via kleine bewegingen. De levende beelden showen hun talent en vermaken het publiek met hun prachtige acts.

Tijdens het levende beeldenfestival treden er ook diverse mobiele kunstenaars op. Langs de route zijn er ook diverse straatmuzikanten hun muzikale klanken ten gehore brengen. 

Er treden tijdens het Levende beelden festival in Noordwijk circa dertig levende standbeelden op. Het evenement wordt gehouden op de Koningin Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat in Noordwijk.

Je bent van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom op de Wilhelmina Boulevard en in de hoofdstraat van Noordwijk aan zee om het levende beeldenfestival te bezoeken.

Locatie Levende beelden festival Noordwijk

Het levende beeldenfestival 2024 in Noordwijk vindt plaats op de Koning Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat in Noordwijk aan zee.

Datum Levende Beelden festival Noordwijk

Het levende beeldenfestival vindt plaats op een zondag in juli en zondag in augustus 2024.

Tijden Levende Beeldenfestival

Je bent tussen 13:00 en 17:00 uur van harte welkom om te komen genieten van het levende beeldenfestival in Noordwijk.

Vraag & Antwoord

Waar is het levende beelden festival?

Het levende beelden festival vind plaats in Noordwijk op de Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat. De Hoofdstraat is de winkelstraat van Noordwijk aan zee.

Wanneer is het levende beelden festival?

Het festival vindt plaats op een zondag in juli en en een zondag in augustus 2024 van 13.00 tot 17.00 uur plaats in Noordwijk aan zee.

Hoeveel levende standbeelden komen er?

Er komen circa 30 levende standbeelden naar het Levende beelden festival in Noordwijk.