Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Scooter en Solex verhuur Hillegom

FunScooter huren Hillegom

Ontdek Hillegom en de fantastische omgeving op de E-scooter! Cruise vanaf Hillegom geruisloos over de boulevard en door de betoverende duinen langs de Noordwijkse kust. In het voorjaar is het extra mooi om om met de elektrische FunScooter door de Bollenstreek te rijden. Dan staan de bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen prachtig in bloei. Met wie kom jij genieten van een ritje op de E-scooter? Boek hier jouw elektrische FunScooter, de stoere E-chopper met brede banden.

Adres FunScooter huren Hillegom

FunScooter verhuur Hillegom is onderdeel van Have Fun Events. U kunt in Hillegom alleen op afspraak FunScooters huren. Wilt u last minute FunScooters huren? Neem dan contact om met de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400. Voorhout ligt op 10 minuten rijden van Hillegom. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Solex huren Hillegom

Beleef de nostalgie van het Solexrijden op een Solex uit 1964! Geniet onderweg van de prachtige omgeving rond Hillegom, de zwaaiende mensen en het ouderwetse pruttelende Solexgeluid.

Adres Solexverhuur Hillegom

Solexen huren op onze locatie in Hillegom kan alleen op afspraak en voor groepen vanaf 15 personen. Wilt u last minute Solex huren met een kleiner gezelschap? Dan kan dat vanaf de hoofdlocatie van Have Fun Events in Voorhout op 10 minuten rijden met de auto vanaf Hillegom. Je kunt bij Have Fun Events 1 tot 80 Solexen huren.

Klik hier om jouw Solexen te huren of neem voor meer informatie contact op met Have Fun Events via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400.

E-TukTuk verhuur Hillegom

TukTuk huren? Rij in het voorjaar met de TukTuk langs de prachtige gekleurde bloemenvelden van de Bollenstreek. De TukTuk is 100% elektrisch waardoor je in alle stilte kunt genieten. In totaal kunnen er 6 personen achterin en 1 chauffeur in de TukTuk. We halen je graag op bij je logeeradres of locatie in Hillegom.

Adres TukTuk verhuur Noordwijk

U kunt de TukTuk vanaf uw eigen adres in HIllegom voor laten rijden voor een TukTuk tour door de Bollenstreek. Neem voor reserveringen van de TukTuk contact op met Have Fun Events via info@havefunevents.nl of +31(0)85 4874400.

Let op! De FunScooters en Solexen kunnen alleen op reservering worden afgehaald bij het Have Fun Events FunScooter en Solex afhaalpunt in Hillegom. Bij Have Fun Events in Voorhout kunt u last minute een FunScooter of Solex huren. Voorhout ligt op circa 15 minuten rijden van Hillegom.

Dependance
Have Fun Events - FunScooter verhuur Hillegom
Hoofdstraat 55
2181EB, Hillegom

Have Fun Events
https://havefunevents.nl/
Jacoba van Beierenweg 97A
2215 KW, Voorhout
085 4874400 (kantoor)
0622415732 (noodnummer)

Vraag & Antwoord

Kan ik in Hillegom E-scooters en Solexen huren?

Je kunt in Hillegom alleen op afspraak E-scooters huren. Wil je last minute een Solex huren dan kan dat vanaf onze locatie in Voorhout. Dat ligt op 10 minuten rijden vanaf Noordwijk.

Kan ik in Hillegom Solexen huren?

Je kunt in Hillegom alleen op afspraak Solexen huren. Wil je last minute een Solex huren dan kan dat vanaf onze locatie in Voorhout.

Heb je voor het huren van een Solex of E-scooter een rijbewijs nodig?

Ja, je hebt een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen achterop een scooter meerijden als duo passagier. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje. Op de Solex kunnen geen deelnemers achterop.