FunScooter Cruiser verhuur

Google Rating 5/5 star star star star star

Wil je een E-scooter huren? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een trendy FunScooter in de Bollenstreek? Rijd geruisloos langs de tulpenvelden, door het prachtige duingebied van Katwijk en Noordwijk, ontdek de polder rond de Kagerplassen of ontdek Leiden!

check
€39 :
3 uur op de FunScooter
check
€59 :
Voor een hele dag
check
€10 :
Duo passagier
check
50 :
Maximaal aantal personen

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi in de Bollenstreek. Als de prachtige bloemenvelden in bloei staan. Huur een FunScooter, een stoere E-chopper met brede banden en ontdek de mooiste tulpenvelden van Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Noordwijk. In de zomermaanden kun je heerlijk cruisen over de boulevard en door de duinen van Katwijk en Noordwijk. Liever genieten van de molens en pontjes tour rondom De Kaag en de Kagerplassen? De mooiste plekjes van Leiden ontdekken? Geniet van een gezellige rit op de FunScooter Cruiser of een ander leuk Fun-voertuig!

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
100% elektrisch
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitleg over de FunScooter
check
Huur van de elektrische scooter
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd

Alles wat u van tevoren moet weten

Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Je kunt hier gratis parkeren, er is voldoende ruimte om de auto of touringcar te parkeren. Je kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee of meteen van start te gaan.

Voor vertrek krijg je een korte instructie en vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om met een route beschrijving met een knooppuntenroute te gaan genieten van de Elektrische FunScootertour vanaf Have Fun Events.

Welke route kies jij? Rij naar de dorpen in Bollenstreek, de duinen van Noordwijk en Katwijk, de molens en pontjes rondom de Kagerplassen of het prachtige Leiden. In het voorjaar is het extra mooi als, tijdens de Keukenhof periode, de velden met tulpen in bloei staan. In de zomermaanden staan de Dahlia's prachtig in bloei. Tijdens de Culinair route geniet je in drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen van een voor-, hoofd en nagerecht. Liever met teams speuren naar de highlights van de Bollenstreek? Boek dan, vanaf 10 deelnemers, de speurtocht in de Bollenstreek.

De huur van de E-scooter is inclusief routebeschrijving. Voor grotere groepen sturen wij graag onze gezellige routeleider mee om de groep bij elkaar te houden en de weg te wijzen.

Onderweg gezellig bijkletsen op een terras? Bij iedere route kun je onderweg op vele plaatsen genieten van een heerlijk gebak, lunch, borrelplank, drankje en een op een sfeervol terras. Er zijn voldoende leuke plekjes op een horecaplein, een terras bij een meer of aan zee.

E-scooter rijden na werktijd of aan het einde van de middag? Dan is FunScooter Culinair een echte aanrader. Je geniet bij drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen van een voor-, hoofd- en nagerecht. Je kunt uiteraard ook gewoon een leuke route rijden! 's avonds is het lekker rustig op de weg en maak je de mooiste foto's.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade aan de elektrische FunScooter geldt een eigen risico van €175,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is niet afkoopbaar. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een E-scooter hebben gehuurd.

Tijdens de route kom je vele leuke terrassen, kastelen, musea en bezienswaardigheden tegen. Als ambassadeurs van de Bollenstreek adviseren wij je graag over de mogelijkheden.

Een E-scooter huren? Reserveer jouw FunScooter makkelijk via de website. In het handige boekingssysteem zie je de beschikbaarheid en kun je direct afrekenen. Zijn alle FunScooter cruisers al verhuurd? Kies dan voor een andere datum of tijd óf kies voor een ander voertuig.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om de E-scooter te huren?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemer zonder rijbewijs kunnen achterop mee te rijden. Het is ook mogelijk om met de TukTuk met chauffeur mee te rijden.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan de elektrische FunScooter geldt een eigen risico van €175,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is niet afkoopbaar. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Mag ik zonder helm rijden als ik een E-scooter huur?

Ja, je bent niet verplicht een helm te dragen op de elektrische FunScooter.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden op de scooter?

Een kind mag vanaf drie jaar achterop zitten. Voor kinderen van drie tot en met acht jaar hebben we een kinderzitje op onze FunScooter City modellen. Vanaf acht jaar mogen de kinderen op zowel de FunScooter city als de FunScooter cruiser meerijden. Wij horen het graag van tevoren als u een E-scooter met kinderzitje wilt huren.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met één accu gegarandeerd 40 kilometer rijden.

Hoe hard rijdt de elektrische FunScooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken.

Kan ik de E-scooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter zo lang huren als u wilt. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl en bieden we u een scherpe prijs aan.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, u kunt ook een nieuwe elektrische scooter bij Have Fun Events kopen. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we een scooter voor twee personen huren?

Ja, voor een bijrijder of duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Voor hoe lang kan ik een E-chopper huren?

Een standaard FunScooter tour duurt drie uur. Je kunt de tour per uur verlengen. Je kunt de E-scooter ook voor een dag of langere periode huren.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 50 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met het huren van KickBike FunSteps, Solexen en de E-TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik een E-chopper huren?

Je kunt al vanaf één persoon een scooter huren.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

Bij slecht weer kun je op de dag zelf schuiven met de tijd. Als het de hele dag slecht weer is dan mag je de scootertour kosteloos verplaatsen naar een andere dag.

Mag de FunScooter door de duinen rijden?

Ja, de scooter is schoon en maakt geen herrie waardoor deze door de duinen mag rijden.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de scootertour. Doordat je stil zit op de scooter is het net ietsje frisser dan je denkt.

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje. Het Have Fun Events team geeft je graag advies over de mogelijkheden.

FunScooter Cruiser verhuur
Google Rating 5/5 star star star star star
Bekijk onze andere events!