Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

E-chopper verhuur Bollenstreek - Noordwijk

Nederlands netherlands
English uk
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Zijn de E-choppers op vandaag? Huur een Elektrische Step of FatBike! Rijdt even hard, geen helm! - Bewonder in de lente de prachtige velden met hyacinten, narcissen en tulpen van de Bollenstreek. Rijd op de E-chopper langs de tulpentuinen, maak mooie foto's en klets gezellig bij op een terras. In de zomermaanden is het fantastisch om met deze E-scooter met stoere brede banden door de duinen van Noordwijk en Katwijk te toeren, herten te spotten en pauze te houden met uitzicht op zee. In het najaar staan de prachtige dahliatuinen in bloei. Met wie kom jij bij Have Fun Events een E-chopper huren?

check
€ 39,- :
3 uur huur E-chopper
check
€ 55,- :
4 uur huur E-chopper
check
€ 59,- :
Huur hele dag
check
€ 10,- :
Duo passagier
check
Prijzen :
Incl. 21% btw
check
50 :
Max personen
check
Inclusief :
Helm & Route

Tulpen update! 28-04-24. De bollenvelden zijn op een tiental tulpenvelden bijna uitgebloeid. Op naar het zomerseizoen! Zijn de E-choppers op vandaag? Huur een Elektrische Step of FatBike! Deze rijden even hard, je hoeft geen rijbewijs te hebben en geen helm op! je hoeft niet te steppen, alleen op knopje drukken en hij gaat rijden.

E-chopper verhuur
Bollenstreek, Katwijk en Noordwijk

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi in de Bollenstreek. Dan staan de prachtige bloemenvelden en tulpentuinen in bloei. Huur een E-chopper, een elektrische scooter met stoere brede banden en bewonder de prachtige velden met narcissen, hyacinten en tulpen van de Bollenstreek rondom Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Noordwijk.

Het hele seizoen door, maar vooral in de zomermaanden, is het fantastisch om met de E-chopper over de boulevard en door de duinen van Katwijk en Noordwijk te cruisen. Heerlijk bijkletsen op een terras met uitzicht op zee en onderweg herten spotten. Of rijd een rondje rondom de Kagerplassen, vaar met het pontje mee en geniet van de molens en de koeien.

In het najaar staan de dahliatuinen prachtig in bloei!

Liever een puzzelrit? Boek optioneel een puzzeltocht en rijd een mooie route met onderweg leuke opdrachten, raadsels en leuke tips.

Of je nu een scooter huurt in het voorjaar, in de zomer of in het najaar: het wordt zeker genieten op de E-chopper!

Highlights
check
Gratis route met tips en highlights
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
100% elektrisch
check
Van 1 tot 50 personen
check
Gemakkelijk en veilig online boeken
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
Gratis huur lichtgewicht helm
Inclusief
check
Gratis route met tips
check
Instructie over de E-chopper
check
Huur van de E-chopper
check
Gratis huur helm
check
Toegang Tulpentuin (21 maart t/m 12 mei 2024)
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd
check
E-chopper culinair
check
E-chopper puzzeltocht

Alles wat u van tevoren moet weten

Wil je een elektrische scooter huren? Een stoere E-chopper met brede banden? Geniet van de prachtige omgeving met velden vol narcissen, hyacinten en tulpen van de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk en Katwijk, van de molens, koeien en bootjes rondom de Kagerplassen en de prachtige dahliatuinen. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten over het huren van een E-chopper en hebben de mooiste routes voor jou uitgezet.

Ontvangst
Heb je een E-chopper gehuurd voor een mooie rit door de duinen van Noordwijk en langs de bloemenvelden in de Bollenstreek? Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Er is voldoende ruimte op de parkeerplaats om de auto of touringcar gratis te parkeren.

Instructie scooterverhuur
Voor vertrek krijg je een korte instructie over de gehuurde E-chopper en over de routebeschrijving. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten op de elektrische scooter.

E-chopper Duin- en Bollenstreek Route
We hebben een knooppuntroute gemaakt die door de prachtige duinen van Noordwijk en door de gezellige dorpen van de Bollenstreek gaat. Op de route staan handige tips waar het leuk is om te stoppen en waar de leukste pauzeplekken zijn. De route is handig op het stuur gemonteerd, makkelijk te lezen en handig te bedienen zodat jij kunt genieten van jouw toer op de elektrische scooter.

Je kunt het hele jaar uit de Duin- en Kustroute, De Pontjes & Molenroute of de Duin- en Dorpenroute kiezen. In het voorjaar kun je kiezen voor de Tulpenroute en in het najaar de Dahliaroute. Welke route je ook kiest, het is het hele verhuurseizoen prachtig in de Bollenstreek. Bij aankomst bij Have Fun Events kun je aangeven welke route je graag wilt rijden op de E-scooter.

E-chopper huren voor de hele dag of drie of vier uur?
Scooter huren voor drie uur? - De route is circa 30 kilometer lang. Je rijdt ongeveer 2,5 uur op de E-chopper. Dit betekent dat als je voor de E-choppertour van drie uur kiest, dat je een half uur de tijd hebt om pauze te houden en gezellig bij te kletsen op een terras en om foto's te maken van de omgeving.

Scooter huren voor vier uur? Ook als je de E-chopper voor vier uur huurt is de route 30 kilometer lang. Je hebt alleen meer tijd om naast een pauze van een half uur nog wat leuks te doen. Uitgebreid foto's maken van de bloemenvelden en een tulpenattractie bezoeken. Lekker lunchen, een mooie wandeling op het strand maken, de kasteeltuin bezoeken of een bezoek aan een museum? Enthousiast over dit programma? Boek de E-chopper dan voor vier uur.

Scooter huren voor een dag? Wil je al het bovenstaande doen? Echt een dag genieten en je niet hoeven te haasten of op de tijd hoeven te letten? Een volle dag genieten van wat er allemaal te beleven is? Reserveer jouw E-chopper dan voor een dag. De huur van de E-chopper voor een dag is van 9.00 tot 18.00 uur. Uiteraard kun je later starten en eerder terugkomen.

Wat is de beste tijd van het jaar om een E-chopper te huren?
In de lente, in het voorjaar als Keukenhof is geopend, is het extra mooi om E-choppers te huren. Tijdens de Keukenhofperiode, van de laatste week van maart tot begin mei, staan de bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen prachtig in bloei. Kom je echt voor de tulpenvelden? Dan is het in de tweede en derde week van april het mooist. We kunnen uiteraard geen beloftes doen. Het weer bepaalt wanneer de bloemen op zijn mooist zijn. Ook in deze periode kun je er voor kiezen om een mooi stuk door de prachtige duinen van Noordwijk te rijden.

Vanaf half september en in oktober is het fantastisch om met je E-chopper de drie dahliatuinen met 500 verschillende soorten dahlia's te bezoeken.

In de zomermaanden, als er even geen bloemen zijn is de Bollenstreek prachtig om te bezoeken. Tour over de boulevard van Katwijk en Noordwijk en geniet van een lekker drankje met uitzicht op zee. Tijdens deze zomerse route rijd je ook door de prachtige duinen waar je herten kunt spotten en door de dorpen van de Bollenstreek.

Het is in de zomermaanden ook een aanrader om rondom de Kagerplassen te rijden op de E-chopper. Je vaart met een pontje mee en geniet tijdens je rit van de vele bootjes op het water en de koeien en molens.

Groepsuitjes en bedrijfsuitjes op de E-chopper!

Bent u op zoek naar een groepsuitje, teambuilding of bedrijfsuitje? Wilt u met de E-choppers door de duinen en over de boulevard van Noordwijk en Katwijk toeren? De bollenvelden en bloemenattracties bewonderen?

Bij Have Fun Events, het evenementenbureau van de Bollenstreek, kun je met 150 deelnemers tegelijk komen genieten van een leuke rit door de streek. Je kunt de voertuigen gemakkelijk online reserven en afrekenen.

Handmatig boeken
Organiseer je dit groepsuitje voor een bedrijf en ben je niet in de gelegenheid om direct online te reserveren en af te rekenen? Maak dan hier een handmatige boeking. Kies onderaan het formulier voor 'definitief maken' als u de voertuigen gelijk wilt reserveren. Als u voor 'informatie aanvragen' kiest dan nemen wij contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Advies groepsuitje / bedrijfsuitje
Wilt je je uitje doorspreken? De puntjes op de i zetten en een passend programma maken? We geven u graag advies. Neem gerust contact op via info@havefunevents.nl of bel naar 085 4874400. Dan zorgen we er samen met u voor dat je na afloop mooie complimenten en bedankjes krijgt!

E-chopper Culinair
Wil je een elektrische scooter huren en onderweg genieten van een heerlijk diner? Ons enthousiaste team helpt u graag bij het vinden van een geschikt restaurant. Bij Have Fun Events aan de overkant, bij het strand of meertje of in een restaurant in een van de dorpen in de Bollenstreek.

E-chopper culinair kan vanaf 17.00 tot 22.00 uur worden geboekt. Je huurt de elektrische scooter voor vier uur en kunt vijf uur wegblijven. E-chopper culinair kan vanaf 17.00 van start gaan.

E-chopper Puzzeltocht
Zoek je een leuke teambuildingsactiviteit in de Bollenstreek? Boek optioneel een puzzeltocht! Tijdens de scooter-puzzeltocht rijden de teams een mooie route door de Bollenstreek. Onderweg krijgen de deelnemers opdrachten, raadsels en leuke tips via de puzzel-app via de mobiele telefoon.

Het team dat de meeste opdrachten heeft voltooid wordt in het zonnetje gezet. De E-chopper puzzeltocht kost € 22,50 per team. Wij raden aan om per team van vijf personen een puzzelrit te downloaden. De prijs is per team, niet per persoon.

Pauze
Als je een leuk uitje beleeft op de E-chopper, dan wil je uiteraard onderweg gezellig bijkletsen op een terras. Op iedere route staan suggesties voor terrassen waar je kunt genieten van heerlijk gebak, een lunch, borrelplank en/of drankjes.

Je komt onderweg verschillende horecagelegenheden tegen bij het strand van Noordwijk of Katwijk, bij een meertje of op een gezellig horecaplein in een van de gezellige dorpjes van de Bollenstreek. Deze locaties zijn aangegeven op de routebeschrijving die je meekrijgt tijdens je rit op de elektrische scooter. Ben je met een grote groep en wil je een restaurant reserveren om er zeker van te zijn dat er plek is? Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Geen borg, wel eigen risico
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 750,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig kun je het eigen risico verlagen naar € 250,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd. Dit kan ook nog op de dag zelf. Het verlagen van het eigen risico kan alleen voor het hele gezelschap.

Boek gemakkelijk online!
Wil je de E-scooter huren? Reserveer jouw E-choppers makkelijk, snel en veilig via de website. In het handige boekingssysteem zie je direct hoeveel scooters er nog beschikbaar zijn op jouw gewenste datum en tijd en je kunt direct afrekenen. Boek je een bedrijfsuitje en kun je niet direct afrekenen? Wij maken graag een handmatige boeking en onze administratie stuurt u vervolgens een bevestigingsfactuur.

Zijn alle E-choppers al verhuurd? Kies dan voor een andere datum, tijdstip óf kies voor een ander voertuig. Je kunt ook verschillende soorten voertuigen boeken. De FunBikes / FatBikes, E-scooters en elektrische steps rijden net zo hard als de E-choppers.

Rijbewijs verplicht op E-scooter
Voor het huren van een e-chopper is een (brommer)rijbewijs verplicht. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen achterop als duopassagier. Als de deelnemers ouder dan 16 jaar zijn dan kunnen zij ook, zonder rijbewijs, een elektrische Step of FunBike huren. Deze voertuigen rijden net zo snel als een E-chopper. Wanneer u meerdere deelnemers zonder rijbewijs heeft dan kunt u een 5- of 7- persoons elektrische TukTuk huren.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de scootertour. Doordat je stil zit op de scooter is het net ietsje frisser dan je denkt.

  • Vergeet je rijbewijs niet mee te nemen!

  • Wil je onderweg leuke dingen doen? Boek de E-chopper voor een dag!

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Have Fun Events ligt centraal in de Bollenstreek naast Noordwijk op de Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor fietsen, auto's en touringcars voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om de E-scooter te huren?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen achterop meerijden. Het is ook mogelijk om met de TukTuk met chauffeur mee te rijden of om een FatBike of elektrische step te huren.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van € 750,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 250,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Dien ik een helm te dragen als ik een E-scooter huur?

Ja, je bent sinds 1-1-23 verplicht een helm te dragen op de elektrische scooter met blauw kenteken. Als u geen helm wilt dragen dan kunt u de Elektrische step of FatBike boeken. Deze gaan even hard als een E-chopper maar daar hoef je geen helm op. De helm ziet er uit en voelt als een lichtgewicht fietshelm. Je krijgt een gratis huurhelm bij Have Fun Events.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden op de scooter?

Een kind mag vanaf drie jaar achterop zitten. Voor kinderen van drie tot en met acht jaar hebben we een kinderzitje op onze E-scooter modellen. Deze scooters zien er uit als een Vespa model. Vanaf acht jaar mogen de kinderen op zowel de E-scooter als de E-Chopper meerijden. U kunt het kinderzitje tijdens het boeken reserveren.

Hoelang kan ik rijden met een elektrische scooter?

U kunt met één accu gegarandeerd 40 kilometer rijden op de E-chopper. De routes zijn circa 30 kilometer lang.

Hoe hard rijdt de elektrische scooter?

De E-chopper rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken en te genieten van de prachtige omgeving.

Kan ik de E-scooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-chopper zo lang huren als u wilt. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl.

Kunnen we een scooter huren voor twee personen?

Ja, voor een bijrijder of duopassagier rekenen we € 10,- extra per scooter.

Voor hoe lang kan ik een E-chopper huren?

Een standaard tour met de E-chopper duurt drie uur. Je kunt de tour met een uur verlengen. Je kunt de E-scooter ook voor een dag huren. Een dag is van 9.00 tot 18.00 uur. Later ophalen en eerder terugbrengen kan natuurlijk ook.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 60 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt de E-choppers ook combineren met het huren van elektrische steps, FunBikes / FatBikes en E-TukTuk's.

Vanaf hoeveel personen kan ik een E-chopper huren?

Je kunt al vanaf één persoon een scooter huren bij Have Fun Events.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand aan het evenement contact met ons opnemen om uw scooterbelevenis kosteloos te verplaatsen. Op de dag zelf kunt u in overleg alleen nog de starttijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Mag de E-chopper door de duinen rijden?

Ja, de scooter is schoon en maakt geen herrie waardoor deze door de duinen van Katwijk en Noordwijk mag rijden.

Wat is de beste tijd om langs de tulpenvelden van de Bollenstreek te rijden?

Vanaf half maart komen eerst de narcissen in bloei, vervolgens de hyacinten en vroege tulpen. Afhankelijk van het weer komen in april de tulpenvelden in bloei. De tulpenvelden staan tot circa de eerste week van mei in bloei.

Krijg ik een route mee?

Ja, wij zorgen voor een route langs de mooiste plekjes van de Bollenstreek. In het voorjaar langs de tulpenvelden. In de zomer door de duinen van Noordwijk en langs de Kagerplassen. In de nazomer langs de mooiste dahliatuinen.

Heb ik tijd om onderweg wat te eten of drinken?

Bij de route van drie uur heb je een half uur de tijd om wat te drinken. Wil je uitgebreid genieten van alles wat er te doen en te zien is? Boek jouw E-scooter dan voor vier uur of een hele dag van 9.00 tot 18.00 uur.

Kan ik ook via een factuur betalen?

Ja, als u een bedrijf of instelling bent die niet direct kunt afrekenen, dan kunt u het aanvraagformulier invullen. Als u de voertuigen gelijk wilt vastleggen, kies dan onderaan het formulier voor 'definitief maken'.

Is het lastig om te rijden met een E-chopper?

Nee, een E-chopper gaat helemaal niet snel waardoor het makkelijk te doen is.

Hoe snel gaat een E-chopper?

Een E-chopper gaat maximaal 25km/u

Bekijk onze andere events!