E-chopper verhuur Bollenstreek

Nederlands netherlands
English uk
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Wilt u een scooter huren? De Bollenstreek ontdekken? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een E-chopper met stoere brede banden? Rijd geruisloos langs de tulpenvelden of door het prachtige duingebied van Katwijk en Noordwijk en de gezellige dorpen van de Bollenstreek! Tot vrijdag 13 oktober zijn de Dahliatuinen geopend. Dan is het extra mooi om met de E-chopper door de Bollenstreek te rijden!

check
€ 39,- :
3 uur huur E-chopper
check
€ 55,- :
4 uur huur E-chopper
check
€ 59,- :
Huur hele dag
check
€ 10,- :
Duo passagier
check
Prijzen :
Incl. 21% btw
check
50 :
Max personen
check
Inclusief :
Helm
check
Inclusief :
Route

E-chopper verhuur
Bollenstreek, Katwijk en Noordwijk

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi in de Bollenstreek. Als de prachtige bloemenvelden in bloei staan. Huur een E-chopper, een elektrische scooter met stoere brede banden en ontdek de mooiste tulpenvelden van de Bollenstreek rondom Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Hillegom, De Zilk en Noordwijk. Het hele seizoen is het fantastisch om met de E-chopper over de boulevard en door de duinen van Katwijk en Noordwijk te cruisen. In het najaar staan de dahliatuinen prachtig in bloei? Of je nu in het voorjaar, in de zomer of in het najaar komt! Het wordt zeker genieten op de E-chopper!

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
100% elektrisch
check
Van 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
check
Gemakkelijk en veilig online boeken
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitleg over de E-chopper
check
Huur van de E-chopper
check
Gratis huur helm
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd
check
E-chopper culinair
check
E-chopper puzzeltocht

Alles wat u van tevoren moet weten

Wil je een elektrische scooter huren? Een stoere E-chopper met brede banden? Genieten van de prachtige omgeving van de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk en Katwijk of van de molens, koeien en bootjes rondom de Kagerplassen? Wij vertellen je graag alles wat je moet weten over het huren van een E-chopper.

Ontvangst
Heb je een E-chopper gehuurd voor een mooie rit door de duinen van Noordwijk en langs de bloemenvelden in de Bollenstreek? Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Er is voldoende ruimte op de parkeerplaats om de auto of touringcar gratis te parkeren.

Instructie
Voor vertrek krijg je een korte instructie over de gehuurde E-chopper en over de routebeschrijving. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten op de elektrische scooter.

E-chopper Duin- en Bollenstreek Route
We hebben een knooppuntroute gemaakt die door de prachtige duinen van Noordwijk en de door de gezellige dorpen van de Bollenstreek gaat. Op de route staan handige tips waar het leuk is om te stoppen en waar de leukste pauzeplekken zijn. De route is handig op het stuur gemonteerd, makkelijk te lezen en handig te bedienen zodat jij kunt genieten van jouw toer op de elektrische scooter.

Je kunt het hele jaar de Duin- en kustroute, De Pontjes & molenroute of de Duin- en dorpen route boeken. In het voorjaar kun je de kiezen voor de Tulpenroute en in het najaar de Dahliaroute. Welke route je ook kiest, het is het hele verhuurseizoen prachtig in de Bollenstreek.

E-chopper huren voor de hele dag of drie of vier uur?
De route is circa 30 kilometer lang en je rijdt ongeveer 2,5 uur op de E-chopper. Dit betekent dat als je voor de E-choppertour van drie uur kiest, dat je een half uur de tijd hebt om gezellig bij te kletsen op een terras, foto's te maken en herten te spotten.

Wil je rustig aandoen, lekker lunchen onderweg, een mooie wandeling op het strand maken, de kasteeltuin uitgebreid bezoeken of een museum bekijken? Boek de E-chopper dan voor vier uur.

Wil je al het bovenstaande doen. Echt een dag genieten en je niet hoeven te haasten? Reserveer jouw E-chopper dan voor een dag. De huur van de E-chopper voor een dag is van 9.00 tot 18.00 uur. Uiteraard kun je later starten en eerder terugkomen.

Wat is de beste tijd van het jaar om een E-chopper te huren?
In het voorjaar is het extra mooi om een e-chopper te huren. Tijdens de Keukenhofperiode, van de laatste week van maart tot begin mei, staan de bloemenveldenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen prachtig in bloei. Kom je echt voor de tulpenvelden? Dan is de tweede en derde week van april het mooist. We kunnen uiteraard geen beloftes doen. Het weer bepaalt uiteindelijk wanneer de bloemen op zijn mooist zijn. Ook in deze periode rijd je door het prachtige duingebied van Noordwijk.

Vanaf half september en in oktober is het fantastisch om met je E-chopper de drie dahliatuinen te bezoeken. Prachtige tuinen met 500 verschillende soorten dahlia's.

De Bollenstreek is het hele jaar fantastisch om te bezoeken. Je kunt het hele seizoen over de boulevard van Katwijk en Noordwijk te cruisen. Uiteraard rijd je ook door de prachtige duinen waar je het hele jaar herten kunt spotten. In de Bollenstreek is het met maar ook zonder bloemen leuk om door de dorpskernen van de Bollenstreekdorpen te rijden.

Groepsuitjes en bedrijfsuitjes op de E-chopper!
Bent u op zoek naar een groepsuitje of bedrijfsuitje? Wilt u met de E-choppers door de duinen en over de boulevard van Noordwijk en Katwijk toeren? De bollenvelden en bloemenattracties bewonderen?

Bij Have Fun Events kun je met 150 deelnemers tegelijk komen genieten van een leuke rit door de streek. Je kunt de voertuigen gemakkelijk online reserven en afrekenen.

Handmatige boeken
Organiseer je een groepsuitje voor een groep? En ben je niet in de mogelijkheid om direct te reserveren en af te rekenen? Maak dan hier een handmatige boeking.

Advies groepsuitje / bedrijfsuitje
Wilt u uw uitje even doorspreken. De puntjes op de i zetten en een pasend programma maken voor uw gezelschap? We geven u graag advies. Neem gerust contact op via info@havefunevents.nl of bel naar 085 4874400. Dan zorgen we er samen voor dat u na afloop complimenten krijgt!

E-chopper Culinair
Wil je een elektrische scooter huren en onderweg genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen? Boek dan de E-chopper culinair. Je krijgt van ons een route mee langs de verschillende restaurants en een tijdsindicatie hoe laat je bij welk restaurant in de Bollenstreek aankomt. Je kunt de restaurants vervolgens zelf reserveren. Je kunt uiteraard ook twee gerechten of alleen een hoofdgerecht boeken. E-chopper culinair kan vanaf 17.00 en tot 22.00 uur worden geboekt. Je huurt de elektrische scooter voor vier uur en je kunt vijf uur wegblijven.

E-chopper Speurtocht
Zoek je een leuke teambuildingsactiviteit op de elektrische scooter? Tijdens de speurtocht speuren verschillende teams naar de highlights van Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Voorhout en andere dorpen in de Bollenstreek. Het team dat de meeste locaties heeft gevonden is het winnende team en wordt in het zonnetje gezet. De E-chopper Speurtocht kan vanaf 20 personen worden geboekt en de deelnemers worden in verschillende teams verdeeld. Tijdens de pauze komen alle teams weer bij elkaar.

Pauze
Als je een leuk uitje beleeft, dan wil je uiteraard gezellig bijkletsen op een terras. Bij iedere route zijn vele pauzeplekken waar je kunt genieten van heerlijk gebak, een lunch, borrelplank en/of drankjes op een sfeervol terras. Je komt onderweg verschillende horecagelegenheden tegen bij het strand van Noordwijk of Katwijk, bij een meertje of op een gezellig horecaplein in een van de gezellige dorpjes van de Bollenstreek. Deze locaties zijn aangegeven op de routebeschrijving die je meekrijgt tijdens je rit op de elektrische scooter.

Geen Borg, wel eigen risico
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig kun je het eigen risico verlagen naar € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Boek gemakkelijk online!
Wilt u de E-scooter huren? Reserveer jouw E-chopper makkelijk, snel en veilig via de website. In het handige boekingssysteem zie je direct hoeveel scooters er nog beschikbaar zijn op jouw gewenste datum en tijd en je kunt direct afrekenen.

Zijn alle E-choppers al verhuurd? Kies dan voor een andere datum, tijdstip óf kies voor een ander voertuig. Je kunt ook verschillende soorten voertuigen boeken. Je dient per soort voertuig een aparte boeking te maken.

Rijbewijs verplicht op E-scooter
Voor het huren van een e-chopper is een (brommer)rijbewijs verplicht. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen achterop als duopassagier. Als de deelnemers ouder dan 16 jaar zijn dan kunnen zij ook een elektrische FunStep of FunBike huren. Wanneer u meerdere deelnemers zonder rijbewijs heeft dan kunt u een 5- of 7- persoons elektrische TukTuk huren.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de scootertour. Doordat je stil zit op de scooter is het net ietsje frisser dan je denkt.

  • Vergeet je rijbewijs niet mee te nemen!

  • Wil je onderweg leuke dingen doen? Boek de E-chopper voor een dag!

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om de E-scooter te huren?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemer zonder rijbewijs kunnen achterop mee te rijden. Het is ook mogelijk om met de TukTuk met chauffeur mee te rijden.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Dien ik een helm te dragen als ik een E-scooter huur?

Ja, je bent sinds 1-1-23 verplicht een helm te dragen op de elektrische scooter met blauw kenteken. Als u geen helm wilt dragen dan kunt u de elektrische steps boeken. Deze gaan even hard als een E-chopper maar daar hoef je geen helm op. De helm ziet er uit en voelt als een lichtgewicht fietshelm.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden op de scooter?

Een kind mag vanaf drie jaar achterop zitten. Voor kinderen van drie tot en met acht jaar hebben we een kinderzitje op onze E-scooter City modellen. Vanaf acht jaar mogen de kinderen op zowel de E-scooter city als de E-Chopper meerijden. Wij horen het graag van tevoren als u een E-scooter City met kinderzitje wilt huren.

Wat is de actieradius van de elektrische scooter?

U kunt met één accu gegarandeerd 40 kilometer rijden op de E-chopper.

Hoe hard rijdt de elektrische scooter?

De E-chopper rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken en te genieten van de prachtige omgeving.

Kan ik de E-scooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-chopper zo lang huren als u wilt. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, wij verkopen af en toe gebruikte elektrische scooters bij Have Fun Events. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we een scooter huren voor twee personen?

Ja, voor een bijrijder of duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Voor hoe lang kan ik een E-chopper huren?

Een standaard tour met de E-chopper duurt drie uur. Je kunt de tour met een uur verlengen. Je kunt de E-scooter ook voor een dag huren. Een dag is van 9.00 tot 18.00 uur. Later ophalen en eerder terugbrengen kan natuurlijk ook.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 60 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-choppers ook combineren met het huren van elektrische steps, E-Bikes, E-TukTuk's, DAF 33's tandems en Solexen.

Vanaf hoeveel personen kan ik een E-chopper huren?

Je kunt al vanaf één persoon een scooter huren.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand aan het evenement contact met ons opnemen om uw scooterbelevenis kosteloos te verplaatsen. Op de dag zelf kunt u in overleg alleen nog de starttijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Mag de E-chopper door de duinen rijden?

Ja, de scooter is schoon en maakt geen herrie waardoor deze door de duinen van Katwijk en Noordwijk mag rijden.

Bekijk onze andere events!