T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

FunScooter rijden door de Bollenstreek

Wil je een E-scooter huren? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een trendy FunScooter in de Bollenstreek? Rijd geruisloos langs de velden met narcissen, hyacinten en tulpen of door het prachtige duingebied van Katwijk en Noordwijk!

Offerte aanvragen
5 sterren van échte klanten
star star star star star
€39
3 uur op de FunScooter
€ 59
Voor een hele dag
€ 10
Duo passagier
50
Maximaal aantal personen

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi in de Bollenstreek. Als de prachtige bloemenvelden in bloei staan. Huur een FunScooter, een stoere E-chopper met brede banden en ontdek de mooiste tulpenvelden van Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Noordwijk. In de zomermaanden kun je heerlijk cruisen over de boulevard en door de duinen van Katwijk en Noordwijk.

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Bezorgen voor groepen in heel Nederland
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitleg over de FunScooter
check
Elektrische scooter
Optioneel
check
Koffie / thee met gebak van Landgoed De Olmenhorst bij ontvangst bij Have Fun Events (€5,50)
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd

Alles wat u van tevoren moet weten

Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Je kunt hier gratis parkeren, er is voldoende ruimte om de auto of touringcar te parkeren. Je kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee of meteen van start te gaan.

Voor vertrek krijg je een korte instructie en vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten van de Elektrische FunScootertour door de Bollenstreek.

De huur van de E-scooter is inclusief routebeschrijving. Voor grotere groepen sturen wij graag onze gezellige routeleider mee om de groep bij elkaar te houden en de weg te wijzen. Het is ook mogelijk om in kleine groepjes de FunScooter Speurtocht te rijden.

Als je op je FunScooter vanaf Have Fun Events vertrekt dan kun je halverwege je scootertour genieten van een pauze op een gezellig horecaplein, een terras bij een meer of aan zee.

Als je na werktijd of aan het einde van de dag een E-scooter wilt huren dan is FunScooter Culinair een echte aanrader. Je geniet bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen van een voor-, hoofd- en nagerecht.

Wil je een E-scooter huren en vertrekken vanaf jouw verblijfadres in Katwijk, Noordwijk, Haarlem, Zandvoort, Leiden of een andere plaats in de Bollenstreek? Bestel de huurscooter voor 21.00 uur de avond ervoor en wij zorgen dat uw FunScooter de volgende dag voor 10.00 uur bij je hotel, B&B, vakantiepark of andere verblijfplaats staat.

Bij schade aan de elektrische FunScooter geldt een eigen risico van €175,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is niet afkoopbaar. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een E-scooter hebben gehuurd.

Tijdens de route kom je vele leuke terrassen, kastelen, musea en bezienswaardigheden tegen. Als ambassadeurs van de Bollenstreek adviseren wij je graag over de mogelijkheden.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om de E-scooter te huren?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, dan is het mogelijk om een scooter te huren en achterop mee te rijden met iemand die wel een rijbewijs heeft. Het is ook mogelijk om met de TukTuk met chauffeur mee te rijden.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan de elektrische FunScooter geldt een eigen risico van €175,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is niet afkoopbaar. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Mag ik zonder helm rijden als ik een E-scooter huur?

Ja, je bent niet verplicht een helm te dragen op de elektrische FunScooter.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden op de huurscooter?

Een kind mag vanaf drie jaar achterop zitten. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje op onze FunScooter City modellen. Vanaf acht jaar mogen de kinderen op zowel de FunScooter city als de FunScooter cruiser meerijden. Wij horen het graag van tevoren als u een E-scooter met kinderzitje wilt huren.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met één accu gegarandeerd 40 kilometer rijden.

Hoe hard rijdt de elektrische FunScooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken.

Kan ik de E-scooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter zo lang huren als u wilt. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl en bieden we u een scherpe prijs aan.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, u kunt ook een nieuwe elektrische scooter bij Have Fun Events kopen. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we een scooter voor twee personen huren?

Ja, voor een bijrijder of duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Voor hoe lang kan ik een E-chopper huren?

Een standaard FunScooter tour duurt drie uur. Je kunt de tour per uur verlengen. Je kunt de E-scooter ook voor een dag of langere periode huren.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 50 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met het huren van Solexen en de E-TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik een E-chopper huren?

Je kunt al vanaf één persoon een scooter huren.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

Als u een scooter huurt en het is slecht weer dan kun je op de dag zelf schuiven met de tijd. Als het de hele dag slecht weer is dan mag je de scootertour kosteloos verplaatsen naar een andere dag.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de scootertour. Doordat je stil zit op de scooter is het net ietsje frisser dan je denkt.

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje. Het Have Fun Events team geeft je graag advies over de mogelijkheden.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en vertel ons uw wensen. Zo kan onze Event Manager ook uw busvervoer, overnachting en complete (feest)avond organiseren.

Bekijk onze andere events!