FunScooter Cruiser verhuur

Nederlands netherlands
English uk
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Wil je een E-scooter huren? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een trendy FunScooter in de Bollenstreek? Rijd geruisloos langs de tulpenvelden, door het prachtige duingebied van Katwijk en Noordwijk of ontdek de polder rond de Kagerplassen!

check
€39,- :
3 uur op de FunScooter
check
€50,- :
4 uur op de FunScooter
check
€59,- :
Voor een hele dag
check
€10,- :
Duo passagier
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
50 :
Maximaal aantal personen

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi in de Bollenstreek. Als de prachtige bloemenvelden in bloei staan. Huur een FunScooter, een stoere e-chopper met brede banden en ontdek de mooiste tulpenvelden van de Bollenstreek rondom Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Hillegom, De Zilk en Noordwijk. In de zomermaanden kun je heerlijk met de e-scooter cruisen over de boulevard en door de duinen van Katwijk en Noordwijk. Liever genieten van de molens en pontjes tour rondom De Kaag en de Kagerplassen? Welke route je ook kiest! Het wordt zeker geniet op de FunScooter Cruiser!

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
100% elektrisch
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitleg over de FunScooter
check
Huur van de e-scooter
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd
check
FunScooter culinair
check
FunScooter speurtocht

Alles wat u van tevoren moet weten

Wilt u een e-chopper huren? Een elektrische scooter met brede banden. Genieten van de prachtige omgeving van de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk en Katwijk of van de molens, koeien en bootjes rondom de Kagerplassen? Wij vertellen je graag alles wat je moet weten voor het huren van een elektrische scooter.

Ontvangst
Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Er is voldoende ruimte op de parkeerplaats om de auto of touringcar gratis te parkeren.

Instructie
Voor vertrek krijg je een korte instructie over de gehuurde e-chopper en over de routebeschrijving. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om met de routebeschrijving met een knooppuntenroute te gaan genieten op de elektrische scooter.

Groepsuitjes en bedrijfsuitjes op de FunScooter!
Bent u op zoek naar een groepsuitje of bedrijfsuitje in Noordwijk of een andere plaats in de Bollenstreek? Bij Have Fun Events kun je met 150 deelnemers tegelijk komen genieten van een leuke tour door de streek. Je kunt de voertuigen gemakkelijk online reserven en afrekenen. Let op, de voertuigen dien per soort apart geboekt te worden in een aparte boeking. Lukt dit niet? Neem dan contact op met een medewerker van Have Fun Events via info@havefunevents.nl of bel naar 085 4874400.

Route Duin- en Bollenstreek
We hebben een super mooie en afwisselende route door de duinen van Noordwijk en de gezellige dorpen van de Bollenstreek uitgezet. De route is circa 30 kilometer lang en je rijdt ongeveer 2,5 uur op de FunScooter. Dit betekend dat als je voor de FunScooter tour van drie uur kiest, dat je een half uur de tijd hebt om gezellig bij te kletsen op een terras, foto's te maken en herten te spotten.

Wil je rustig aan doen, lekker lunchen onderweg, een mooie wandeling bij het strand maken, wandelen in de kasteeltuin of een museum bezoeken? Boek dan een uur bij of reserveer de FunScooter voor een hele dag. Op de routebeschrijving staan handige tips waar het leuk is om te stoppen.

In het voorjaar is het extra mooi om een e-chopper te huren. Tijdens de Keukenhof periode staan de bloemenveldenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen prachtig in bloei. Vanaf half september en in oktober staan is het fantastisch om de Dahlia attracties te bezoeken. Er zijn verschillende tuinen met honderden verschillende dahlia's die je kunt bezoeken op de e-chopper.

Wil je langs molens, koeien en langs de bootjes rijden rondom de Kagerplassen? Dit kan helaas niet met de FUnScooter maar wel met de elektrische FunSteps, FunBikes of met de tandem. Onderweg vaar je met drie verschillende (fietsers)pontjes mee en geven we je tips waar je gezellig een ijsje kunt eten bij de boer. Daarnaast zijn er heel veel plekjes waar je lekker kunt bijkletsen op een terras. Ontdek het leuke dorpje Warmond of strijk neer op een terras aan het water rondom De Kaag.

FunScooter Culinair
Wil je een scooter huren en onderweg genieten van een een voor-, hoofd en nagerecht in drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen? Boek dan FunScooter culinair. Je krijgt van ons een route mee langs de verschillende restaurants en een tijdsindicatie hoe laat je bij welk restaurant in de Bollenstreek aankomt. Je kunt de restaurants vervolgens zelf reserveren. Je kunt uiteraard ook twee gerechten of alleen een hoofdgerecht boeken. FunScooter culinair kan tussen 17.00 en 22.00 uur worden geboekt. Je betaald huur voor vier uur en je kunt vijf uur wegblijven.

FunScooter Speurtocht
Zoek je een leuke teambuildingsactiviteit op de elektrische scooter? Tijdens de speurtocht speuren verschillende teams naar de highlights van Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Voorhout en andere dorpen in de Bollenstreek. Het team dat de meeste locaties heeft gevonden is het winnende team en wordt in het zonnetje gezet. De FunScooter speurtocht kan vanaf 20 personen worden geboekt en te deelnemers worden in verschillende team verdeeld. Tijdens de pauze komen alle teams weer bij elkaar.

Pauze
Als je een leuk uitje beleefd, dan wil je uitaard uiteraard gezellig bijkletsen op een terras. Bij iedere route zijn vele pauzeplekken waar je kunt genieten van heerlijk gebak, een lunch, borrelplank en/of drankjes op een sfeervol terras. Je komt onderweg verschillende horecagelegenheden tegen op een bij het strand van Noordwijk of Katwijk, bij een meertje of op een gezellig horecaplein in één van de gezellige dorpjes van de Bollenstreek. Deze locaties zijn aangegeven op de routebeschrijving die je meekrijgt tijdens je rit op de FunScooter.

Géén Borg, wel eigen risico
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig kun je het eigen risico verlagen naar € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Boek gemakkelijk online!
Wilt u de E-scooter huren? Reserveer jouw FunScooter makkelijk, snel en veilig via de website. In het handige boekingssysteem zie je direct hoeveel scooters er nog beschikbaar zijn op jouw gewenste datum en tijd en je kunt direct afrekenen.

Zijn alle FunScooter cruisers al verhuurd? Kies dan voor een andere datum, tijdstip óf kies voor een ander voertuig. Je kunt ook verschillende soorten voertuigen boeken. Je dient per soort voertuig een aparte boeking te maken.

Rijbewijs
Voor het huren van een e-chopper is een (brommer)rijbewijs verplicht. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen achterop als duopassagier. Als de deelnemers ouder dan 16 jaar zijn dan kunnen zij ook een elektrische FunStep of FunBike huren. Wanneer u meerdere deelnemers zonder rijbewijs heeft dan kunt u een 5 of 7 persoons elektrische TukTuk huren.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om de E-scooter te huren?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemer zonder rijbewijs kunnen achterop mee te rijden. Het is ook mogelijk om met de TukTuk met chauffeur mee te rijden.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Mag ik zonder helm rijden als ik een E-scooter huur?

Ja, je bent niet verplicht een helm te dragen op de elektrische FunScooter.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden op de scooter?

Een kind mag vanaf drie jaar achterop zitten. Voor kinderen van drie tot en met acht jaar hebben we een kinderzitje op onze FunScooter City modellen. Vanaf acht jaar mogen de kinderen op zowel de FunScooter city als de FunScooter cruiser meerijden. Wij horen het graag van tevoren als u een E-scooter met kinderzitje wilt huren.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met één accu gegarandeerd 40 kilometer rijden.

Hoe hard rijdt de elektrische FunScooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken en te genieten van de prachtige omgeving.

Kan ik de E-scooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter zo lang huren als u wilt. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, wij verkopen af en toe gebruikte elektrische scooters bij Have Fun Events. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we een scooter huren voor twee personen?

Ja, voor een bijrijder of duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Voor hoe lang kan ik een E-chopper huren?

Een standaard FunScooter tour duurt drie uur. Je kunt de tour per uur verlengen. Je kunt de E-scooter ook voor een dag of langere periode huren.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 60 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met het huren van elektrische FunSteps, FunBikes, E-TukTuk's en tandems en Solexen.

Vanaf hoeveel personen kan ik een E-chopper huren?

Je kunt al vanaf één persoon een scooter huren.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om uw scooterbelevenis kosteloos te verplaatsen. Op de dag zelf kunt u in overleg alleen nog de starttijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Mag de FunScooter door de duinen rijden?

Ja, de scooter is schoon en maakt geen herrie waardoor deze door de duinen van Katwijk en Noordwijk mag rijden.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de scootertour. Doordat je stil zit op de scooter is het net ietsje frisser dan je denkt.

  • Vergeet je rijbewijs niet mee te nemen!

Bekijk onze andere events!