Dahlia tuinen Kasteel Keukenhof bezoeken

Bezoek in de zomer de prachtige zomertuin van Kasteel Keukenhof. In de kasteeltuin staan tot eind oktober 2021 meer dan 150 soorten Dahlia's.

Heerlijk wandelen over het landgoed en genieten van het betoverende uitzicht op Kasteel Keukenhof. Kom naar Landgoed Keukenhof en geniet tot eind oktober 2021 van de prachtige tuin met meer dan 150 soorten Dahlia's.

Normaal bloeien de dahlia's in augustus en oktober. Dit jaar staan de Dahlia's al vanaf halverwege juli te pronken op Landgoed Keukenhof in de Bollenstreek.

Dahlia tuinen Bollenstreek 2021
Naast Kasteel Keukenhof zijn er in de Bollenstreek nog meer dahlia tuinen. Rij met de KickBike FunStep, E-TukTuk, elektrische FunScooters of Solexen uit 1964 langs de dahliatuinen bij De Tulperij in Voorhout en de Tulip Barn in Hillegom.

Eten en drinken bij de Hofboerderij op Landgoed Keukenhof
Bij Kasteel Keukenhof kunt u gezellige bijkletsen op het terras van de Hofboerderij. De Hofboerderij is van 10.00 tot 17.00 uur geopend van woensdag tot en met zondag.

Kinderboerderij Kasteel Keukenhof
Komt u met kinderen naar Kasteel Keukenhof. Bezoek dan de schattige boerderijdieren zoals geitjes, konijntjes en knorrende varkens. Je mag de dieren aaien en vertroetelen in de dierenwijde van het landgoed.

Tip! Kasteel Keukenhof
Parkeer je auto bij Have Fun Events in Voorhout op nog geen 10 minuten rijden van Kasteel Keukenhof. Huur Solexen, de E-TukTuk, KickBike FunSteps of elektrische FunScooters en rij via een mooie route door de Bollenstreek naar Kasteel Keukenhof. Bekijk tijdens de pauze de prachtige dahliatuin en klets gezellig bij op het terras van de Hofboerderij.

De Kinderen kunnen achterop de FunScooter en tijdens de pauze bij Landgoed Keukenhof genieten van de kinderboerderij dieren. Je kunt bij Have Fun Events al vanaf één deelnemer een fun voertuig huren.

Parkeren Kasteel Keukenhof
U kunt gratis parkeren bij Kasteel Keukenhof.

Openingstijden Kasteel Keukenhof
Kasteel Keukenhof is van 8.30 tot 19.30 uur geopend. Van maandag t/m zondag.