Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bezoek de Dahliatuinen bij Kasteel Keukenhof

Bezoek in de zomer de prachtige zomertuin van Kasteel Keukenhof. In de kasteeltuin staan tot eind oktober 2024 meer dan 150 verschillende soorten dahlia's.

Heerlijk wandelen over het landgoed en genieten van het betoverende uitzicht op Kasteel Keukenhof. Kom naar Landgoed Keukenhof en geniet tot eind oktober 2024 van de prachtige tuin met meer dan 150 soorten dahlia's.

Normaal bloeien de dahlia's van augustus tot en met oktober. Dit jaar staan de dahlia's al vanaf halverwege juli te pronken op Landgoed Keukenhof in de Bollenstreek.

Dahliatuinen Bollenstreek 2024
Naast Kasteel Keukenhof zijn er in de Bollenstreek nog meer dahliatuinen. Wil je alle dahliatuinen van de Bollenstreek op een leuke manier bewonderen? Huur een Elektrische Step, E-TukTuk, FunScooters, tandem, FunBike, E-scooter of E-chopper. Je krijgt een handige routebeschrijving mee met leuke zien & doe tips. Je kunt van 1 tot 150 deelnemers tegelijk op pad gaan met een leuk FUN-voertuig.

TIP! Huur een leuk FUN-voertuig naar keuze voor een hele dag. Zo kun je alles op je gemak bekijken en alle leuke dingen die je onderweg tegen komt doen!

Eten en drinken bij de Hofboerderij op Landgoed Keukenhof
Bij Kasteel Keukenhof kunt u gezellig bijkletsen op het terras van de Hofboerderij. De Hofboerderij is van 10.00 tot 17.00 uur geopend van woensdag tot en met zondag.

Kinderboerderij Kasteel Keukenhof
Komt u met kinderen naar Kasteel Keukenhof? Bezoek dan de schattige boerderijdieren zoals geitjes, konijntjes en knorrende varkens. Je mag de dieren aaien en vertroetelen in de dierenweide van het landgoed.

Tip! Kasteel Keukenhof
Parkeer je auto gratis bij Have Fun Events in Voorhout op nog geen 10 minuten rijden van Kasteel Keukenhof. Huur Solexen, tandems, E-TukTuk's, Elektirsche steps, E-scooters, E-choppers of FunScooters en rijd via een mooie route door de Bollenstreek naar Kasteel Keukenhof. Bekijk tijdens de pauze de prachtige dahliatuin en klets gezellig bij op het terras van de Hofboerderij.

De Kinderen kunnen achterop de E-chopper of E-scooter en tijdens de pauze bij Landgoed Keukenhof genieten op de kinderboerderij. Je kunt bij Have Fun Events al vanaf één deelnemer een FUN-voertuig huren.

Parkeren Kasteel Keukenhof
U kunt gratis parkeren bij Kasteel Keukenhof.

Openingstijden Kasteel Keukenhof
De kasteeltuin van Kasteel Keukenhof is van maandag tot en met zondag van 8.30 tot 17.00 uur geopend.