Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bloemenshows en evenementen Keukenhof in 2024

Nederlands netherlands
English uk
Naast de prachtige bloementuin van Keukenhof kunt je gedurende het Keukenhof seizoen genieten van prachtige bloemenshows. In 2024 worden er in totaal negen bloemenshows georganiseerd. Alleen hierom is het al de moeite waard om Keukenhof regelmatig te bezoeken.

Bloemenshows en evenementen Keukenhof in 2024

Tijdens het Keukenhofseizoen kun vinden er verschillende evenementen en bloemenshows plaats in Keukenhof? Wil jij weten wat er allemaal te beleven is in Keukenhof? Bekijk hieronder de verschillende activiteiten, bloemenshows en evenementen van Keukenhof in 2024!

Openingstijden Keukenhof
Keukenhof is van 21 maart t/m zondag 12 mei 2024 van 08.00 tot 19.30 uur geopend.

Tickets Keukenhof 2023 bestellen
Klik hier om gemakkelijk online je entreetickets voor Keukenhof te bestellen.
Bestel jouw Keukenhof tickets online en skip the line. Dit betekent dat je niet bij de kassa van Keukenhof in de rij hoeft te staan.

Evenementen agenda Keukenhof 2024

Tulpen en Hyacintenshow

Zowel buiten als binnen laat Keukenhof prachtige bloemen en bloeiende planten zien. Het decor van de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen is geheel in de stijl van het thema. Wekelijks wordt er weer een andere bloemenshow opgebouwd. De Nederlandse kwekers showen hier hun allermooiste mooiste bloemen.

Datum: 21 maart - 26 maart 2024
Bestel hier je tickets voor Keukenhof tijdens tijdens de Tulpen en Hyacintenshow.

Anthurium en Orchideeënshow

Deze prachtige bloemenshow vol met anthuriums en orchideeën in een verrassend kleurrijk decor bevindt zich in het Beatrix Paviljoen. De show met prachtige bloemen is het hele Keukenhof seizoen te bezoeken.

Datum: 21 maart t/m 12 mei 2023
Klik hier om jouw kaarten voor keukenhof te bestellen tijdens de Anthurium en Orchideeënshow.

Diverse bloemen- en plantenshows

Bezoek het Willem-Alexander paviljoen en geniet van de verscheidenheid aan kleurrijke bloemen en planten. De basis van de shows wordt gevormd door 500 verschillende soorten tulpen. Daarnaast is er een grote diversiteit van bloemen en planten te zien. u ziet snijtulpen, amaryllissen, diverse potplanten en bol-op-pot. Het Keukenhof seizoen wordt afgesloten met een indrukwekkende lelieshow.

Datum: 21 maart - 12 mei 2024
Met uw eigen ogen bekijken? Bestel hier uw kaarten voor keukenhof tijdens de Bloemen- en Planten shows!

Hollandse klanken

Het begin van de lente wordt in Keukenhof gevierd met Hollandse muziek van dweilorkesten. De gezellige muziek maakt je bezoek aan Keukenhof extra gezellig!

Datum: 23 en 24 maart 2024 | Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Bestel hier je tickets voor Keukenhof tijdens het Hollandse Klanken weekend.

Freesia en Chrysantenshow

Bezoek de bloemenshows in het Oranje Nassau paviljoen in Keukenhof. Nederlandse kwekers laten hier hun mooiste bloemen zien. Iedere week wordt weer een andere bloemenshow opgebouwd.

Datum: 28 maart - 2 april 2024
Wilt u de Freesia en Chrysantenshow bezoeken? Bestel hier uw Keukenhof kaarten!

Oud-Hollands dagen 2024

Kom naar Keukenhof tijdens het Oud-Hollands weekend. Een weekend vol met traditionele muziek, oude ambachten, klederdracht, kaas en natuurlijk tulpen.

Datum: 29 maart - 30 maart 2024
Bestel hier je tickets voor Keukenhof tijdens het Oud-Hollandse weekend.

Rozenshow

Hou jij van Rozen? Bekijk de prachtige rozenshow in het Oranje Nassau Paviljoen van Keukenhof. De rozenkwekers showen hier hun mooiste rozen.

Datum: 4 april tot 9 april 2024
Kom naar de rozentuin! Bestel hier je tickets voor Keukenhof tijdens de Rozenshow.

Narcissen en bijzondere bolgewassenshow

Zoveel prachige en verschillende narcissen en bolgewassen. Bewonder het bij Keukenhof in het Oranje Nassau Paviljoen.

Datum: 11 april t/m 16 april 2023
Bekijk de vele soorten narcissen en bestel hier jouw tickets voor Keukenhof

Nijntje in Keukenhof

Nijntje komt op woensdagmiddag naar Keukenhof! Een leuke kinderactiviteit in Keukenhof!

Datum: 17 april 2024
Kom naar Keukenhof en ontmoet Nijntje! Bestel hier jouw tickets!

Alstroemeria- en Callashow

Bezoek de Alstoemeria- en Callashow in het Oranje Nassau Paviljoen met wekelijks een nieuwe show!

Datum: 18 april - 23 april
Kom naar Keukenhof! Bestel hier jouw toegangskaarten!

Bloemencorso Bollenstreek

Het Bloemencorso vindt in 2024 plaats op 20 april. Kijk hier voor meer informatie over het Bloemencorso van de Bollenstreek.

Op 20 april rijdt  het Bloemencorso van de Bollenstreek de 42 km lange route van Noordwijk naar Haarlem. Het bloemencorso komt langs Keukenhof, over de tot Keukenhofboulevard omgedoopte weg aan de kant van het hoofdparkeerterrein. Bewonder het Bloemencorso aan de weg die langs de Hoofdingang van Keukenhof loopt.

Tijdens het Bloemencorso is het bijzonder druk in de Bollenstreek en in Keukenhof. Als je deze dag alleen Keukenhof wil bezoeken, dan adviseren we om een andere dag te kiezen.

Wil je tijdens het Bloemencorso toch Keukenhof bezoeken? Zorg dan je voor dat je vóór 11:00 uur in het park bent. Na die tijd wordt een aantal wegen in de Bollenstreek afgesloten voor het Bloemencorso. Je kunt het hoofdparkeerterrein van Keukenhof gedurende deze uren niet bereiken of verlaten. Dit geldt zowel voor het openbaar vervoer als met de auto.

Bestel hier je kaarten voor Keukenhof in combinatie met het Bloemencorso Bollenstreek!

Gerbera, Lisianthus- en Callashow

Bekijk en bewonder de prachtig Gerbera, Lisianthus- en Callashow in het Oranje Nassau Paviljoen. De Nederlandse kwekers laten hier hun mooiste soorten zien!

Datum: 15 april - 30 april 2024
Bestel hier je kaarten voor Keukenhof tijdens de gerbera, lisianthus- en callasshow!

Lisianthusshow - 27 april - 2 mei 2023

Fien en Teun in Keukenhof

Fien & Teun komen in de meivakantie naar Keukenhof. Ze vieren hun 10de verjaardag! Hoe leuk is dat! Keukenhof is met haar 75-jarige jubileum ook jarig. Rede genoeg voor een spetterend feestje met een minishow, spelletjes en een meet-and-greet! Komen jullie ook op visite tussen 11.00 en 16.00 uur op de picknickweide?

Datum: 29 april - 3 mei 2024
Bestel hier je kaarten en kom Fien en Teun feliciteren en plezier maken!

Anjer- en Zomerbloemenshow

Prachtige anjers en zomerbloemen. De kwekers nemen hun mooiste bloemen mee zodat u kunt genieten van deze prachtige show.

Datum: 2 mei - 12 mei 2024
Bestel hier je kaarten voor Keukenhof tijdens de anjer- en zomerbloemenshow!

Romantiek in Keukenhof

Op 13 mei en 14 mei zijn de dagen van romantiek in het Keukenhof park. Laat je meeslepen door de klassieke muziek, dans en aanschouw de prachtige 18e- en 19e-eeuwse kostuums. Reserveer hier je toegangskaarten en beleef het Romantische weekend in Keukenhof.

Meer Informatie Keukenhof

Wil je meer informatie over Keukenhof. Klik hier voor meer informatie over Keukenhof zoals de toegansprijzen, parkeren, openbaar vervoer, toegangsprijzen, leuke weetjes en nog veel meer.

Kasteel Keukenhof

Breng je een bezoek aan de bloementuin van Keukenhof? Wist je dat Kasteel Keukenhof op wandelafstand van de beroemde bloementuin van Keukenhof ligt? Kasteel Keukenhof is gratis te bezoeken. In de Kasteeltuin ligt ook restaurant De Hofboerderij en het LAM museum.

  • English