Bloemenshows en evenementen in Keukenhof in 2023

Naast de prachtige bloementuin van Keukenhof kunt je gedurende het Keukenhof seizoen genieten van prachtige bloemenshows. In 2023 worden er in totaal negen bloemenshows georganiseerd. Alleen hierom is het al de moeite waard om Keukenhof regelmatig te bezoeken.

Wanneer kom jij naar Keukenhof in de Bollenstreek? Bekijk hieronder de verschillende bloemenshows van afgelopen jaar in Keukenhof! Zodra de shows van 2023 bekent zijn, dan leest u dat hier!

Klik hier om gemakkelijk online je entreetickets voor Keukenhof te bestellen.

Oud-Hollands weekend

Vanaf 1 april tot en met 3 april is er Oud-Hollands weekend in het park Keukenhof. Het is een weekend vol met traditionele muziek, oude ambachten, klederdracht, kaas en natuurlijk tulpen.

Nijntje middag in keukenhof - 20 april

Fien & Teun in Keukenhof

2 mei tot en met 6 mei zijn Fien en Teun in het keukenhof. Tijdens de meivakantie komen ze langs voor Meet&Greets, een parcours en nog veel meer.

Romantiek

7 mei en 8 mei zijn de dagen van romantiek in het keukenhof park. laat u meeslepen door de klassieke muziek, dans en prachtige 18e- en 19e- eeuwse kostuums.

Beatrix paviljoen

Anthurium en Orchidee├źnshow - 24 maart t/m 15 mei
Deze prachtige bloemenshow vol met anthuriums en orchidee├źn in een verrassend kleurrijk decor bevindt zich in het Beatrix Paviljoen. De show is het hele seizoen toegankelijk.

Willem-Alexander paviljoen

In het Willem-Alexander paviljoen is 8 weken lang een verscheidenheid aan kleurrijke bloemen en planten te bewonderen. Er staan wel 500 verschillende soorten tulpen en meer bloemen en planten, zoals amaryllissen, diverse potplanten en bol-op-pot. De show wordt afgesloten met een indrukwekkende lelieshow.

Oranje Nassau paviljoen

Het Keukenhof laat de bloemen niet alleen buiten zien maar ook binnen. In het Oranje Nassau paviljoen is elke week een andere bloemenshow te zien. Het decor is dit jaar geheel in stijl van het thema World of Colours. De shows zijn een bloemenzee aan kleuren en geuren. Nederlandse kwekers laten hier hun mooiste bloemen zien.

Tulpen en Hyacintenshow - 24 maart t/m 29 maart

Fresia en Gerberashow - 31 maart t/m 5 april


Rozenshow - 7 april t/m 12 april

Narcissen en bijzondere bolgewassenshow - 14 april t/m 18 april

Alstroemeriashow - 20 april t/m 25 april

Lisianthusshow - 27 april - 2 mei

Chrysanten en Callashow - 4 mei t/m 9 mei

Anjer- en zomerbloemenshow - 11 mei t/m 15 mei