Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bloemen Mozaïek wedstrijd Lisse 2025

Tijdens het BloemenMozaïek Lisse geniet je van meer dan 80 bloemenmozaïeken. De prachtige schilderijen worden door families, verenigingen en bedrijven met passie gestoken met de blaadjes van hyacinten. Er is een route die je kunt volgen langs de fleurige kunstwerken. De mozaïeken van bloemen zijn gratis te bewonderen op zaterdag 5 en zondag 6 april 2025.

Meer dan 80 prachtige bloemenmozaïeken! Kom ze bewonderen tijdens de Bloemenmozaïekwedstrijd in Lisse. De bloemenschilderijen worden met passie door familie's, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven gemaakt op donderdag en vrijdag. Op zaterdag wordt de winnaar van de mozaïekwedstrijd bekendgemaakt.

De mozaïeken zijn van vrijdag tot en met zondag gratis te bewonderen. Er wordt een route uitgezet langs de kunstwerken. Wandel of fiets langs de bloemenmozaïeken of huur een Elektrische step, E-scooter, E-tukTuk, DAF 33, tandem of E-chopper.

Bekijk hier de Plattegrond / Route langs de bloemenmozaïeken in Lisse en bij Have Fun Events in Voorhout.

Hoe worden de mozaïeken gemaakt?

De mozaïeken zijn ware kunstwerken. Het bloemenkunstwerk bestaat uit een tempexplaat waarop met spelden de hyacintennagels worden geprikt. Er gaan wel 10.000 spelden met bloemetjes op één vierkante meter.

Gratis evenement, donaties zijn welkom!

Het bloemenmozaïek is gratis te bezoeken. Wil je een bijdrage leveren om dit evenement in stand te houden. Klik dan op deze link om te doneren. Naast doneren kun je ook vriend of sponsor worden.

Route langs de mozaïeken van Lisse

Zodra alle deelnemers bekend zijn kun je hier de route bloemenmozaïek Lisse downloaden zodat je te voet, met de fiets of met een Fun-voertuig langs de mozaïeken kunt gaan om ze te bewonderen.

Contact BloemenMozaïek Lisse

Stichting BloemenMozaïek Lisse

Postadres
De Madelief 104
2161 EX Lisse

Secretariaat
Yvonne van Leeuwen
De Madelief 104
2161 EX Lisse

Publiciteit en communicatie
Sonja Cozijnsen

Contact Stichting BloemenMozaïek Lisse kan via info@bloemenmozaieklisse.nl.

Vraag & Antwoord

Welke datum vindt het BloemenMozaïek Lisse plaats?

Het BloemenMozaïek Lisse vindt plaats op 5 en 6 april 2025.

Hoeveel mozaïeken worden er gemaakt?

Er doen circa 80 deelnemers mee aan de mozaïekwedstrijd in Lisse.

Kun je de mozaïeken gratis bezichtigen?

Ja, het mozaïekevenement is gratis te bezoeken. Als u wilt dan kunt u doneren of uw bijdrage leveren door vriend of sponsor te worden.

Waar is de prijsuitreiking van de mozaïekwedstrijd?

De prijsuitreiking is op een zaterdag 5 april 2025 bij De Gewoonste Zaak in Lisse. De tijd is nog niet bekend!