Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Informatie bezoek Keukenhof 2024

Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit in de mooiste lentetuin van de wereld. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te genieten van een dagje uit in Keukenhof. Keukenhof is van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024 van 08.00 tot 19.30 uur geopend.

Informatie Keukenhof 2024

Keukenhof, de mooiste lentetuin van de wereld. Op deze pagina vindt u alle informatie over uw dagje uit naar Keukenhof. Keukenhof ligt in Lisse in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan 1,4 miljoen bezoekers waarvan 75% uit het buitenland komt. In Keukenhof worden jaarlijks 7 miljoen bollen geplant door 40 tuinmedewerkers. Bekijk hieronder alle informatie die je nodig hebt voor je bezoek aan Keukenhof. Je kunt hier je online tickets kopen voor Keukenhof.

Informatie Keukenhof 2024

Hoe kan ik entreekaarten voor Keukenhof kopen?
Entreekaarten kunt u vanaf oktober 2022 kopen. Koop hier je toegangskaarten voor Keukenhof. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot. Zorg dat je op tijd je toegangskaarten voor Keukenhof bestelt. Per tijdslot geldt: vol = vol!
Bekijk ook de Combi tickets met openbaar vervoer en tickets voor keukenhof!

Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 24 uur voor aankomst aanpassen naar een andere dag of tijdslot via de link in de bevestigingsmail, mits nog beschikbaar. Het wijzigen van aantallen kan (tot vier dagen voor aankomst) alleen door de gehele boeking te annuleren (€ 2,50 administratiekosten) via de link in de bevestigingsmail. Vervolgens kunt u nieuwe tickets boeken met de juiste aantallen, mits deze nog beschikbaar zijn. Annuleren binnen 4 dagen is niet mogelijk.

Half oktober start de kaartverkoop voor 2024.

Openingsperiode Keukenhof 2024
Keukenhof is in 2024 geopend van donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei.

Openingstijden Keukenhof 2024
Keukenhof is in 2024 van 8:00 tot 19:30 uur geopend.

Parkeren Keukenhof
Keukenhof heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren bij Keukenhof kost 6 euro. Het parkeerterrein van Keukenhof sluit om 19.30 uur. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang.

Openbaar vervoer Keukenhof
Kom je met het openbaar vervoer naar Keukenhof? Keukenhof is makkelijk bereikbaar met de bus vanaf verschillende treinstations en met Express Bussen vanuit Amsterdam, Leiden en Schiphol.
De Express bussen naar bloemenpark Keukenhof rijden alleen tijdens de opening van het Keukenhof Seizoen tussen donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer naar Keukenhof in Lisse?
Hoe kom ik met de auto naar Keukenhof? Waar kan ik parkeren? Hoeveel kost parkeren Keukenhof?
Hoe werken Combi tickets? Openbaar vervoer van locatie naar keuze + entreebewijs Keukenhof.

Ontdek de tulpenvelden rondom Keukenhof

Bewonder de prachtige bollenvelden in de omgeving van Keukenhof. In het voorjaar komen eerst de narcissen en krokussen in bloei. Daarna de hyacinten en vroege tulpen en tot slot de tulpenvelden.

Huur bij Have Fun Events in Voorhout een E-TukTuk, Elektrische step, tandem, Solex, E-chopper en E-scooter en ga op avontuur. Kinderen kunnen achterop de elektrische scooter of in de E-TukTuk meerijden.

Je krijgt een routebeschrijving mee en rijdt door de duinen van Noordwijk en langs de bollenvelden met narcissen, crocussen, hyacinten en tulpen naar Keukenhof. Na je bezoek vervolg je je rit naar Have Fun Events. Onderweg kun je een strandwandeling maken, over het strand van Noordwijk wandelen of de Tulip Experience Amsterdam, The Tulip Barn, De Tulperij, Keukenhof en/of Kasteel Keukenhof bezoeken.

Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?
De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het Keukenhofseizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In de paviljoens in Keukenhof zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en na 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je dan prachtige foto’s maken. Op maandag, dinsdag en woensdag is het rustiger dan op andere dagen.

Kinderen in Keukenhof
Keukenhof is een uitje voor het hele gezin. Kinderen genieten in de speeltuin, aaien dieren in de dierenweide en volgen een speurtocht. Loop op de stapstenen over het water, dwaal in het doolhof en sluit de dag af met poffertjes bij de Nijntje speeltuin. U kunt voor of na uw bezoek aan Keukenhof met de kinderen achterop de tandem, de E-scooter of in de elektrische TukTuk langs de bollenvelden rijden.


Eten en drinken in een restaurant in Keukenhof
Keukenhof heeft verschillende themarestaurants in het park. Zo kun je kiezen uit poffertjes, Italiaanse- en Aziatische keuken. Daarnaast zijn er verspreid over Keukenhof mobiele eetgelegenheden met onder andere hotdogs, aardbeien en haring.

Het is toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen naar Keukenhof. Het is niet toegestaan deze mee te nemen in een restaurant van Keukenhof.

Restaurants in de buurt van Keukenhof
Wil je na je bezoek dineren in een leuk restaurant in de buurt van Keukenhof? Bekijk hier de gezellige restaurants en terrassen op 't Vierkant in Lisse. Horecaplein Het Vierkant ligt op 5 minuten rijden van Keukenhof en je kunt er gratis parkeren. Lowietje Lisse, Het Tussenstation Lisse en De Hofboerderij liggen ook binnen vijf minuten rijden van Keukenhof. Ook hier geldt gratis parkeren.


Rolstoelen en scootmobiels Keukenhof
Keukenhof is rolstoelvriendelijk. Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobielen zijn toegestaan in Keukenhof. Het is niet mogelijk scootmobielen via Keukenhof te reserveren.

Voor mensen met een beperking heeft Keukenhof voor € 5,- rolstoelen beschikbaar.
Let op: Voor het gebruik van een rolstoel vraagt Keukenhof een contante borg van € 20,-. Dit bedrag krijg je bij inlevering van de rolstoel weer terug. Rolstoelen, rollators, kinderwagens of kinderbuggy's zijn toegestaan in Keukenhof. Andere voortbewegingsmiddelen zijn niet toegestaan.

Je kunt een rolstoel tot de dag voor uw bezoek voor 17.00 uur reserveren. Reserveer uw rolstoel voor Keukenhof op tijd. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar.

Als er in de reservering voor uw ticket voor Keukenhof geen optie ‘rolstoel’ verschijnt dan is deze optie voor die dag niet meer beschikbaar.

Entreekaarten / toegangskaarten bestellen Keukenhof
Reserveer hier je toegangsbewijs / entreekaarten / toegangskaarten voor Keukenhof. Tickets voor Keukenhof zijn uitsluitend online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot. Zorg dat je op tijd je Keukenhof toegangskaarten bestelt. Per tijdslot geldt: vol is vol!

Kasteel keukenhof bezoeken
Kasteel Keukenhof

Vraag & Antwoord

Is er gratis WiFi op Keukenhof?

Ja, bij de paviljoens in Keukenhof kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Zijn er lockers beschikbaar in Keukenhof?

Voor uw bagage zijn er gratis lockers beschikbaar bij de hoofdingang.

Mogen er honden mee naar Keukenhof?

Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten. Dit met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.

Kun je een rolstoel huren in Keukenhof?

Ja, Keukenhof is rolstoelvriendelijk. Het is mogelijk om voor € 5,- een rolstoel te huren. Let op: Voor het gebruik van een rolstoel vraagt Keukenhof € 20,- contante borg.

Waar kan ik bij Keukenhof terecht voor gevonden voorwerpen?

Bent u in Keukenhof iets kwijt geraakt? Keukenhof plaatst alle gevonden artikelen binnen een week online op iLost. Wanneer u uw verloren artikel vindt in de lijst, dan kun je dat aan Keukenhof laten weten. Ter verificatie wordt er een aantal vragen gesteld. Vervolgens kunt u het gevonden artikel ophalen of Keukenhof stuurt het naar u toe, conform de voorwaarden van iLost.

Kun je met de TukTuk door het park van Keukenhof rijden?

De TukTuk rijdt alleen buiten het park van Keukenhof langs de bollenvelden. Je wordt opgehaald en teruggebracht bij de taxistandplaats van Keukenhof. Je kunt de TukTuk reserveren via www.havefunevents.nl. Bij Have Fun Events in Voorhout kun je je auto gratis parkeren. Keukenhof ligt op 10 minuten afstand van Have Fun Events.

Mag je met een scootmobiel Keukenhof bezoeken?

Ja, eigen meegenomen scootmobiels zijn toegestaan bij Keukenhof. Keukenhof verhuurt geen Scootmobiels.

Kan ik met de scooter door Keukenhof rijden?

U kunt alleen buiten Keukenhof rijden. U kunt de scooters ophalen bij Have Fun Events in Voorhout op 10 minuten afstand van Keukenhof. U kunt uw auto hier gratis parkeren.

Kan ik mijn elektrische auto opladen bij Keukenhof?

Ja, er zijn oplaadpalen voor elektrische auto's op de parkeerplaats bij de hoofdingang van Keukenhof.

Kun je Kasteel Keukenhof bezoeken?

Ja, je kunt gratis in de tuinen van Kasteel Keukenhof wandelen. Het kasteel zelf kun je niet bezoeken.