T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

Informatie bezoek Keukenhof

Helaas gaat de Keukenhof niet open in 2021!. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit in de mooiste lentetuin van de wereld. Huur een E-scooter, Solex of elektrische TukTuk bij Have Fun Events en rij langs de Bollenvelden met Hyacinten en tulpen naar Keukenhof. Onderweg nog een bezoek aan Museum de Zwarte Tulp, De Tulperij of Tulp Experience? Hoe ziet jouw ideale dagje Bollenstreek met een bezoek aan Keukenhof eruit?

Informatie Keukenhof

Keukenhof, de mooiste lente tuin van de wereld. Op deze pagina vindt u alle informatie over uw dagje uit naar Keukenhof. Keukenhof ligt in Lisse in de Bollenstreek. 

Het is ook zeker de moeite waard om de prachtige velden met Narcissen, Hyacinten en tulpen in de Bollenstreek te bekijken. Bijvoorbeeld op de Solex, E-scooter of met de elektrische TukTuk.

Hoe kan ik Entree kaarten voor Keukenhof kopen?

De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.

Wanneer is Keukenhof open?

Keukenhof is in 2021 oorspronkelijk geopend vanaf zaterdag 20 maart tot en met zondag 9 mei. Door Corona is die gesloten. De Keukenhof is volgend jaar 2022 weer open.

Kan ik parkeren bij Keukenhof?

Keukenhof heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 6 euro en het parkeerterrein sluit om 19.30 uur. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang. 

Gratis Parkeren Keukenhof

Wanneer u een Solex of elektrische scooter bij Have Fun Events in Voorhout dan kunt u daar uw auto gratis parkeren. U rijdt dan langs de velden met narcissen, hyacinten en tulpen op de E-scooter of Solex naar Keukenhof. Na u bezoek vervolgt u uw rit naar Have Fun Events.

Wanneer kan ik Keukenhof het beste bezoeken?

De bloei in Keukenhof loopt parallel aan die in de natuur. Aan het begin van het seizoen bloeien de vroegbloeiende soorten zoals crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later in het seizoen bloeien de latere bloeiers zoals (grotere) tulpen. In de paviljoens in Keukenhof zijn vanaf de eerste tot en met de laatste dag van het seizoen schitterende bloemenshows te zien. In alle rust genieten van Keukenhof? Vóór 10:30 uur en nà 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto’s maken. Op maandag, dinsdag en woensdag is het rustiger dan op andere dagen.

Activiteiten Keukenhof

In keukenhof kunt u met een fluisterboot langs de bollenvelden varen. Het is ook mogelijk om een fiets, Solex, TukTuk of E-scooter te huren om langs de velden met crocussen, narcissen, hyacinten en tulpen te rijden.

Kinderen in Keukenhof!

Keukenhof is een uitje voor het hele gezin. Kinderen genieten in de speeltuin, aaien dieren in de dierenweide en volgen een speurtocht. Loop op de stapstenen over het water, dwaal in het doolhof en sluit de dag af met poffertjes bij de Nijntje speeltuin. U kunt na uw bezoek aan Keukenhof met de kinderen achterop de E-scooter of in de elektrische TukTuk langs de bollenvelden rijden.

Vraag & Antwoord

Is er gratis WiFi op Keukenhof?

Bij de paviljoens in Keukenhof kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Zijn er lockers beschikbaar in Keukenhof?

Voor uw bagage zijn er gratis lockers beschikbaar bij de Hoofdingang.

Mogen er honden mee naar Keukenhof?

Honden zijn toegestaan in Keukenhof als ze zijn aangelijnd en er geldt een maximum van 1 hond per persoon. In de paviljoens en restaurants worden honden niet toegelaten, met uitzondering van geleidehonden voor hulpbehoevenden. Hondenpoepzakjes zijn gratis af te halen bij onze toegangscontroleurs.

Rolstoelen Keukenhof

Ons park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Eigen scootmobielen zijn toegestaan. Het is niet mogelijk scootmobielen via Keukenhof te reserveren. Voor mensen met een beperking, hebben wij rolstoelen beschikbaar voor €5. Let op: Voor het gebruik van een rolstoel vragen wij een contante borg van €20,00. Dit bedrag krijgt u bij inlevering van de rolstoel weer retour. Alleen rolstoelen, rollators, kinderwagens of kinderbuggys zijn toegestaan in het park. Andere voortbewegingsmiddelen zijn niet toegestaan. U kunt een rolstoel tot de dag voor uw bezoek voor 17.00 uur reserveren. We hebben een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, dus we adviseren u zo spoedig mogelijk te reserveren. Als er in de reservering geen optie ‘rolstoel’ verschijnt, zijn deze opties voor die dag niet beschikbaar.

Gevonden voorwerpen

Bent u iets in Keukenhof iets kwijt geraakt? Keukenhof plaatst alle gevonden artikelen binnen een week online op iLost. Wanneer u uw gevonden artikel vindt in de lijst, kunt u ons dit laten weten. Ter verificatie stellen wij u een aantal vragen. Vervolgens kunt u het gevonden artikel ophalen of wij sturen het naar u toe, conform de voorwaarden van I-lost.

Kun je met de TukTuk over Keukenhof rijden?

De TukTuk rijdt alleen buiten het park langs de bollenvelden. U wordt opgehaald en teruggebracht op de parkeerplaats bij de taxi's bij Keukenhof. U kunt uw auto ook gratis bij Have Fun Events, op 10 minuten afstand van Keukenhof parkeren.

Kun de met de elektrische scooter door Keukenhof rijden?

U kunt alleen buiten Keukenhof rijden. U kunt bij Have Fun Events in Voorhout gratis parkeren en op de scooter naar Keukenhof rijden. Have Fun Events ligt op 10 minuten afstand van Keukenhof.

Kan ik met de Solex door Keukenhof rijden?

U kunt alleen buiten Keukenhof rijden. U kunt de scooters ophalen bij Have Fun Events in Voorhout op 10 minuten afstand van Keukenhof. U kunt uw auto hier gratis parkeren.