Cirque des dunes Noordwijk

Vuur acts, verschillende spectaculaire acts in de lucht en een aantal hele bijzonde mobile acts. Kom op zaterdagavond 16 juli en 6 augustus 2022 naar de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk en geniet van het prachtige buiten theater aan zee! Het festival spectaculair afgesloten!

Het Cirque des dunes festival start op zaterdagavond 16 juli en 6 augustus 2022 om 18.00 uur met een swingend optreden van een Sambaband. Daarna kun je genieten van Vuur acts, verschillende spectaculaire acts in de lucht en een aantal hele bijzonde mobile acts. In totaal zijn er 12 spectaculaire acts rondom de duinen bij de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

De professionele “buiten-theater” artiesten komen uit heel Europa naar Noordwijk aan Zee. De artiesten pakken tijdens het Cirque des dunes festival uit met techniek, attributen en prachtige kleding. Het Cirque des dunes festival is voor jong en oud gratis te bezoeken.

Het Cirque des dunes festival wordt op 16 juli 2022 afgesloten met een sensationele lasershow en op 6 augustus 2022 met een gigantische vuurwerkshow.

Vraag & Antwoord

Wanneer vindt het Cirque des dunes festival in Noordwijk plaats?

Het eerste Cirque des dunes theater vind plaats op zaterdagavond 16 juli 2022 en de tweede op zaterdagavond 6 augustus 2022.

Hoe laat start Cirque des dunes in Noordwijk?

Het Cirque des dunes festival start om 18.00 uur met een swingend optreden van een Sambaband.

Op welke locatie vindt Cirque des dunes in Noordwijk plaats?

Cirque des dunes wordt gehouden op en rondom de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Hoeveel acts zijn er tijdens Cirque des dunes?

Er zijn in totaal 12 spectaculaire acts rondom de duinen bij de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Is Cirque des dunes in Noordwijk gratis te bezoeken?

Ja, het Cirque des dunes festival is gratis te bezoeken voor jong en oud!