Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

FunBike tours - elektrische fiets verhuur

Google Rating 5/5 star star star star star

Ontdek de leuke dorpjes van de Bollenstreek op de FunBike, een stoere elektrische fatbike. Spot herten in de duinen en flaneer over de boulevard van Katwijk en Noordwijk. Liever langs het water van de Kagerplassen rijden? Genieten van de bootjes op het water, de koeien en de molens rondom de Kagerplassen? Dankzij de elektrische aandrijving van deze stoere elektrische fiets rijd je zo een eind weg en heb je onderweg veel bekijks! Je hoeft bij het opstarten op de fatbaike maar een klein beetje te trappen en je laat alle andere fietsers ver achter je!

check
€ 39,- :
3 uur huur E-bike
check
€ 50,- :
4 uur huur E-Bike
check
€ 59,- :
Dag huur E-Bike
check
€ 10,- :
Kinderzitje achterop
check
10 :
Maximaal aantal personen

Ervaar de 'kick' van de elektrische FunBike! Je hoeft maar een klein beetje een trapbeweging te maken op deze stoere fatbike en je schiet naar de 25 km/h! Een super lekker gevoel!

In het voorjaar is het extra genieten in de Bollenstreek tijdens het Keukenhof seizoen in de Bollenstreek. Dan staan de prachtige bloemenvelden met tulpen, narcissen en hyacinten in bloei rondom Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Voorhout.

Ook in de zomer is het fantastisch om herten te spotten in de duinen van Noordwijk en Katwijk. Onderweg neerstrijken op een gezellig terras in de dorpen van de Bollenstreek of bij het strand. Of wat denk je van een fietstoer rondom de Kagerplassen. Fiets langs de molens, koeien en vele bootjes op het water. Onderweg vaar je met drie verschillende pontjes mee zodat je ook kunt genieten van een boottocht!

Highlights
check
Elektrische fiets ondersteuning
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Rij zonder rijbewijs
check
1 tot 10 personen
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving met leuke tips
check
Uitleg over E-bike
check
Huur van de E-bike
Optioneel
check
Kinderzitje
check
E-bike Culinair
check
Fietshelm

Alles wat u van tevoren moet weten

Wil je een stoere elektrische fiets huren in de Bollenstreek? Herten spotten in de duinen van Noordwijk en Katwijk? Genieten van de bootjes, koeien en molens rondom de Kagerplassen? Tijdens het Keukenhof seizoen genieten van de tulpenvelden en in het najaar van de Dahliatuinen? Wij laten je de mooiste plekjes zien en vertellen je graag alles wat je moet weten voor het huren van deze stoere en krachtige elektrische fiets. Ervaar de 'kick' bij het wegrijden op deze stoere fatbike! Als je een klein beetje je trappers beweegt, dan krijg je een enorme boost!

Ontvangst
Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout voor de huur van jouw FatBike. Er is voldoende ruimte op de parkeerplaats om de auto of touringcar gratis te parkeren.

Instructie
Voor vertrek krijg je een korte instructie over de FunBikes en over de routebeschrijving. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan deze stoere E-bike. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten op de elektrische FunBike.

Route
Welke route kies jij? Rij door de gezellige dorpen van de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk en Katwijk of langs de molens en pontjes rondom de Kagerplassen. In het voorjaar is het extra mooi om een e-chopper te huren als, tijdens de Keukenhof periode, de velden met tulpen in bloei staan. In de zomermaanden staan de Dahlia's prachtig in bloei in de Bollenstreek. Er zijn dan verschillende tuinen met honderden verschillende dahlia's die je kunt bezoeken op de e-chopper. Wil je een scooter huren en onderweg genieten van een een voor-, hoofd en nagerecht in drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen? Kies dan voor de culinaire route. Voor groepen vanaf 10 deelnemers kunt u ook kiezen voor de FunScooter speurtocht. Tijdens de speurtocht speuren verschillende teams naar de highlights van de Bollenstreek en Noordwijk. Het team dat de meeste locatiesheeft gevonden is het winnende team. Een leuke teambuildingsactiviteit op de elektrische scooter.

Pauze
Als je een leuk uitje beleeft in de Bollenstreek, Noordwijk, Katwijk of rondom de Kagerplallen dan wil je onderweg uitaard gezellig bijkletsen op een terras. Bij iedere route kun je onderweg op vele plaatsen genieten van een heerlijk gebak, een lunch, borrelplank en/of drankjes op een sfeervol terras. Je komt onderweg verschillende horecagelegenheden tegen op een bij het strand van Noordwijk of Katwijk, bij een meertje of op een gezellig horecaplein in één van de gezellige dorpjes van de Bollenstreek. Deze locaties zijn aangegeven op de route.

Borg
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen voor het huren van de fatbike. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Boeken
Wilt u de FunBike huren? Reserveer jouw elektrische voertuig gemakkelijk via de website. In het handige boekingssysteem zie je de beschikbaarheid en kun je direct afrekenen.

Geen rijbewijs nodig!
Voor het huren van een elektrische FunBike hoef je GEEN (brommer)rijbewijs te hebben. De bestuurder van de FunBike moet wel 16 jaar of ouder zijn.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Mag ik zonder helm rijden als ik een elektrische FunBike huur?

Ja, je bent niet verplicht een helm te dragen op de elektrische FunBike.

Wat is de actieradius van de elektrische FunBike?

U kunt met één accu circa 40 kilometer fietsen.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

Je kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om uw uitje kosteloos te verplaatsen. Op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren, dan gelden de annuleringsvoorwaarden.

Hoeveel FatBikes kan ik huren?

Wij hebben 10 FunBikes beschikbaar. Bent u met meer deelnemers? Boek elektrische FunSteps en of FunScooters bij!

Hoe hard rijden de FunBikes?

De FunBikes rijden tussen de 25 en 30 km/h. De kick zit hem in de boost die je krijgt als je een beetje je trappers beweegt.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen tijdens je FunBike belevenis. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de FunBike tour. Het is vaak net ietsje frisser dan je denkt.

Bekijk onze andere events!