Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Kust & Duin route

Google Rating 5/5 star star star star star

Herten spotten, cruisen over de Boulevard en genieten van het prijachtige duinlandschap. Tijdens de FunScooter Kust & Duin route rij je op de E-scooter door de duinenn van Katwijk, Noordwijk of Zandvoort. Onderweg kom je voldoende leuke terrassen tegen waar je gezellig bij kunt kletsen. De elektrische FunScooters van Have Fun Events zijn stoere E-scooters met brede banden.

check
€39,- :
3 uur op de FunScooter
check
€ 59,- :
Voor een hele dag
check
€ 11,- :
Elk uur extra
check
€ 10,- :
Duo passagier
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
50 :
Maximaal aantal personen

Highlights
check
WA verzekerd
check
Startlocatie : Have Fun Events in Voorhout
check
Zorgen voor groepen in heel Nederland
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
Inclusief
check
Elektrische scooter
check
Uitleg over de Funscooter
check
Gratis routebeschrijving
Optioneel
check
Extra tijd
check
Duo passagier achterop

Alles wat u van tevoren moet weten

Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Je kunt hier gratis parkeren, er is voldoende ruimte om de auto of touringcar te parkeren.

Voor vertrek krijg je een korte instructie en vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten van de Elektrische FunScootertour langs de Kust en door de duinen.

De huur van de E-scooter is inclusief routebeschrijving. Voor grotere groepen sturen wij graag onze gezellige routeleider mee om de groep bij elkaar te houden en de weg te wijzen. Het is ook mogelijk om in kleine groepjes de FunScooter Speurtocht te rijden.

Als je op je FunScooter vanaf Have Fun Events vertrekt dan kun je halverwege je scooter tour genieten van een pauze op een gezellig horecaplein, een terras bij een meer of aan zee.

Als je na werktijd of aan het einde van de dag een E-scooter wilt huren dan is FunScooter Culinair een echte aanrader. Je geniet bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen van een voor-, hoofd- en nagerecht.

Wil je een E-scooter huren en vertrekken vanaf jouw verblijfadres in Katwijk, Noordwijk, Haarlem, Zandvoort, Leiden of een andere plaats in de Bollenstreek? Bestel de huurscooter voor 21.00 uur de avond ervoor en wij zorgen dat uw FunScooter de volgende dag voor 10.00 uur bij je hotel, B&B, vakantiepark of andere verblijfplaats staat.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade aan de geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Tijdens de route kom je vele leuke terrassen, kastelen, musea en bezienswaardigheden tegen. Als ambassadeurs van de Bollenstreek adviseren wij je graag over de mogelijkheden.

Bekijk onze andere events!