Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

E-scooter verhuur Bollenstreek

Google Rating 5/5 star star star star star

E-scooter huren? Ontdek geruisloos de mooiste plekjes van Noordwijk, Katwijk en de dorpen van de Bollenstreek op de elektrische scooter. In het voorjaar, van eind maart tot begin mei, staan de bloemenvelden in de Bollenstreek prachtig in bloei. Wil je de tulpenvelden van de Bollenstreek ontdekken? Boek jouw E-scooter dan voor half april. In de zomer is het fantastisch om over de boulevard van Katwijk en Noordwijk te cruisen. In augustus en september staan de dahlia tuien prachtig in bloei. Gedurende het hele seizoen is het fantastisch om herten te spotten in de duinen. Met wie kom jij op de E-scooter rijden in Noordwijk Katwijk en in de Bollenstreek?

check
€ 39,- :
3 uur op de E-scooter
check
€ 50,- :
4 uur op de E-scooter
check
€ 59,- :
Voor een hele dag
check
€ 10,- :
Duo passagier vanaf 8 jaar
check
€ 10,- :
Kind 3 t/m 8 jaar met kinderzitje
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
Helm :
Inclusief
Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
check
Inclusief routebeschrijving met leuke tips
Inclusief
check
Huur E-scooter
check
Instructie E-scooter
check
Route met leuke tips
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd
check
Kinderzitje kinderen 3 t/m 8

E-scooter huren Katwijk, Noordwijk en de Bollenstreek

Scooter huren? Lees hier alles wat u van tevoren moet weten!

De E-scooters zijn 100% elektrisch zodat u geruisloos en milieuvriendelijk kunt scooter rijden. De startlocatie is Have Fun Events, bij 't Soldaatje in Voorhout.

Have Fun Events ligt in het hart van de Bollenstreek, om de hoek van het strand en de duinen van Noordwijk en Katwijk. Daarnaast ligt Leiden om de hoek en kun je genieten van de molens, pontjes en prachtige polder Rondom De Kaag en de Kagerplassen. Je kunt bij Have Fun Events gratis parkeren en er is voldoende ruimte om met een touringcar te komen.

Bij aankomst bij Have Fun Events kunt je er voor kiezen om te starten met koffie of thee met vers appelgebak van Landgoed De Olmenhorst. Je kunt kiezen uit verschillende routebeschrijvingen zoals De Molen & pontjes route, Kust- en duin route, dorpjes in de Bollenstreek route, de speurtocht route of de Culinaire route met drie stops bij verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen voor het voor-, hoofd- en nagerecht.

Tijdens de verschillende E-scooters routes kunt u op vele locaties genieten van een pauze op een gezellig terras. Deze locaties staan op de route-omschrijving aangegeven.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Deelnemers zonder rijbewijs of kinderen kunnen achterop de E-scooter meerijden. Voor kinderen van 3 t/m 8 jaar plaatsen we een zitje achterop. Voor een Duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen op de E-scooter. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw rit. Je kunt beter wat te warm gekleed zijn dan het koud hebben tijdens jouw rit op de e-scooter.

Advies & tips

Combineer de activiteit met een van de andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje.
Wij geven u graag advies en tips om er een fantastisch uitje in Katwijk, Noordwijk en de Bollenstreek van te maken!

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout. Have Fun Events ligt op 10 minuten afstand rijden van de duinen van Noordwijk en midden tussen de bloemenvelden van de Bollenstreek.

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur. U kunt hier met uw auto of met een touringcar parkeren.

Heb je een rijbewijs nodig om op de E-scooter te rijden?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, dan is het mogelijk om achterop een scooter mee te rijden of met de TukTuk of DAF 33 mee te rijden.

Dien ik een helm te dragen op de E-scooter?

Ja, u krijgt een helm te leen van Have Fun Events voor uw rit op de E-scooter. Wilt u geen helm op? Kies dan voor de FunStep of FunBike. Deze rijden ook 25 km/h.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen op de E-scooter meerijden?

Vanaf 3 jaar mag een kind achterop zitten. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje op onze E-scooters.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met 1 accu gegarandeerd 40 kilometer rijden. Afhankelijk van uw rijstijl en of u alleen of met twee personen op de E-scooter rijdt kunt u meer kilometers rijden.

Hoe hard rijdt de e-scooter?

De E-scooters rijden 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken en te genieten van de omgeving.

Kan ik de E-scooters ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter voor een dag of meerdere dagen huren.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, u kunt nieuwe elektrische scooters kopen bij Have Fun Events. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we met twee personen op een scooter rijden?

Ja, voor een bijrijder / duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Hoelang duurt een elektrische scooter tour bij Have Fun Events?

De tour met routebeschrijving vanaf Have Fun Events duurt drie uur. U rijdt 2,5 uur en heeft een half uur pauze. U kunt ook voor daghuur van de E-scooter kiezen zodat u meer tijd heeft voor een strandwandeling, een bloemenattractie of museum te bezoeken. Daarnaast heeft u alle tijd om gezellig te lunchen of te genieten van een high tea.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 150 voertuigen. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met E-bike, tandem, elektrische steps, TukTuk's en een ritje door de Bollenstreek met de DAF 33.

Vanaf hoeveel personen kan ik komen scooter rijden?

U kunt al vanaf één persoon komen genieten. Have Fun Events verhuurt de fun-voertuigen van 1 tot 150 personen tegelijk.

Mag de elektrische scooter door de duinen van Noordwijk en Katwijk rijden?

Ja, omdat u geruisloos en schoon rijdt mag de FunScooter op de fietspaden door de duinen van Katwijk en Noordwijk rijden.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Kan ik de E-scooter bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Bekijk onze andere events!