FunScooter City verhuur

Google Rating 5/5 star star star star star

Ontdek geruisloos de mooiste plekjes van de Bollenstreek, Kagerplassen en Leiden op de elektrische FunScooter City.

check
€39,- :
3 uur op de FunScooter City
check
€59,- :
Voor een hele dag
check
€10,- :
Duo passagier vanaf 8 jaar
check
€10,- :
Kind 3 t/m 8 jaar met kinderzitje
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events of jouw locatie
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
check
Bezorgen voor groepen: heel Nederland
Inclusief
check
Huur E-scooter
check
Uitleg FunScooter
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd
check
Kinderzitje kinderen 3 t/m 8
check
Bezorgen vanaf 1 persoon: Bollenstreek, Leiden, Haarlem, Zandvoort, Katwijk, Noordwijk

Alles wat u van tevoren moet weten

De FunScooter City's zijn 100% elektrisch zodat u geruisloos en milieuvriendelijk kunt scooter rijden. De startlocatie is Have Fun Events, bij 't Soldaatje in Voorhout.

Have Fun Events ligt in het hart van de Bollenstreek, om de hoek van het strand en de duinen van Noordwijk en Katwijk. Daarnaast ligt Leiden om de hoek en kun je genieten van de molens, pontjes en prachtige polder Rondom De Kaag en de Kagerplassen. Je kunt bij Have Fun Events gratis parkeren en er is voldoende ruimte om met een touringcar te komen.

Bij aankomst bij Have Fun Events kunt je er voor kiezen om te starten met koffie of thee met vers appelgebak van Landgoed De Olmenhorst. Je kunt kiezen uit verschillende routebeschrijvingen zoals De Molen & pontjes route, Kust- en duin route, dorpjes in de Bollenstreek route, Leiden route, de speurtocht route of de Culinaire route met drie stops bij verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen voor het voor-, hoofd- en nagerecht.

Tijdens de verschillende FunScooter City routes kunt u op vele locaties genieten van een pauze op een gezellig terras. Deze locaties staan op de route-omschrijving aangegeven.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.


Deelnemers zonder rijbewijs of kinderen kunnen achterop de FunScooter City meerijden. Voor kinderen van 3 t/m 8 jaar plaatsen we een zitje achterop. Voor een Duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om op de FunScooter te rijden?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, dan is het mogelijk om achterop een scooter mee te rijden of met de TukTuk mee te rijden.

Mag ik zonder helm rijden op de E-scooter?

Ja, u mag zonder helm rijden op de FunScooter.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen op de E-scooter meerijden?

Vanaf 3 jaar mag een kind achterop zitten. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje op onze FunScooter City's.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met 1 accu gegarandeerd 40 kilometer rijden. Afhankelijk van uw rijstijl en of u alleen of met twee personen op de E-scooter rijdt kunt u meer kilometers rijden.

Hoe hard rijdt de e-scooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken en te genieten van de omgeving.

Kan ik de FunScooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter voor een dag, week, maand, jaar of langer huren. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl en bieden we u een scherpe prijs aan.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, u kunt nieuwe elektrische scooters kopen bij Have Fun Events. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we met twee personen op een scooter rijden?

Ja, voor een bijrijder / duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Hoelang duurt een elektrische FunScooter tour?

De tour met routebeschrijving vanaf Have Fun Events duurt drie uur. U kunt ook zelf een eigen route rijden.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 50 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met Solexen en de TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik komen scooter rijden?

U kunt al vanaf één persoon komen genieten.

Mag de elektrische scooter door de duinen van Noordwijk, Zandvoort, Katwijk en Wassenaar rijden?

Ja, omdat u geruisloos en schoon rijdt mag de FunScooter op de fietspaden door de duinen rijden.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen op de E-scooters. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw rit. Je kunt beter wat te warm gekleed zijn dan het koud hebben.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Wij geven u graag advies!

Bekijk onze andere events!