T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

FunScooter City verhuur

Ontdek geruisloos de mooiste plekjes op de FunScooter City. Reserveer jouw e-scooter voor 21.00 uur en wij bezorgen de FunScooter City voor 10.00 uur de volgende ochtend op jouw locatie in de Bollenstreek, Haarlem, Leiden en Noordwijk!

Offerte aanvragen
5 sterren van échte klanten
star star star star star
€ 39
3 uur op de FunScooter City
€ 49
Voor een hele dag
€ 10
Duo passagier vanaf 8 jaar
€ 10
Kind 3 t/m 8 jaar met kinderzitje
€ 10
Bezorgkosten

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events of jouw locatie
check
Bezorgen vanaf 1 persoon: Bollenstreek, Leiden, Haarlem, Zandvoort, Katwijk, Noordwijk
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
check
Bezorgen voor groepen: heel Nederland
Inclusief
check
Huur E-scooter
check
Uitleg FunScooterCruiser
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd
check
Kinderzitje kinderen 3 t/m 8
check
Koffie / thee met gebak van Landgoed De Olmenhorst bij ontvangst bij Have Fun Events (€5,50)

Alles wat u van tevoren moet weten

De FunScooter City's zijn 100% elektrisch zodat u geruisloos en milieuvriendelijk kunt scooter rijden. U kunt naar Have Fun Events in Voorhout komen of wij bezorgen de E-scooters tegen een aantrekkelijk tarief op uw locatie in Leiden, Haarlem, De Bollenstreek, Katwijk, Zandvoort of Noordwijk. Bestel uw scooter voor 21.00 uur de avond ervoor en wij zorgen dat uw FunScooter de volgende dag voor 10.00 uur bij uw huis, hotel, werk of andere locatie staat.

Have Fun Events ligt in het hart van de Bollenstreek, om de hoek van het strand en de duinen van Noordwijk en Katwijk. U kunt bij Have Fun Events gratis parkeren en er is voldoende ruimte om met een touringcar te komen.

Wanneer u bij Have Fun Events start kunt u er voor kiezen om bij aankomst te starten met koffie of thee met vers appelgebak van Landgoed De Olmenhorst. U kunt zelfstandig met een routebeschrijving op de FunScooter op pad gaan of gebruikmaken van onze gezellige routeleider. Het is ook mogelijk om in kleine groepjes een FunScooter Speurtocht te rijden. Halverwege de FunScootertour kunt u een pauze inlassen bij een gezellig terras om daarna te genieten van het tweede deel van de FunScootertour. Tot slot kunt u in de avond kiezen voor FunScooter Culinair. Met drie stops bij verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen voor het voor-, hoofd- en nagerecht.

Voor aanvang geven onze medewerkers een korte instructie of op locatie krijgt u een instructiekaart bij de scooter geleverd.

Bij schade aan de elektrische FunScooter geldt een eigen risico van €175,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is niet afkoopbaar. Bij grotere groepen bent u als opdrachtgever / hoofdboeker verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om op de FunScooter te rijden?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, dan is het mogelijk om achterop een scooter mee te rijden of met de TukTuk mee te rijden.

Mag ik zonder helm rijden op de E-scooter?

Ja, u bent niet verplicht een helm te dragen op de FunScooter.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen op de E-scooter meerijden?

Vanaf 3 jaar mag een kind achterop zitten. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje op onze FunScooter City's.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met 1 accu gegarandeerd 40 kilometer rijden. Afhankelijk van uw rijstijl en of u alleen of met twee personen op de E-scooter rijdt kunt u meer kilometers rijden.

Hoe hard rijdt de e-scooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken en te genieten van de omgeving.

Kan ik de FunScooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter voor een dag, week, maand, jaar of langer huren. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl en bieden we u een scherpe prijs aan.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, u kunt nieuwe elektrische scooters kopen bij Have Fun Events. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we met twee personen op een scooter rijden?

Ja, voor een bijrijder / duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Hoelang duurt een elektrische FunScooter tour?

De tour met routebeschrijving vanaf Have Fun Events duurt drie uur. U kunt ook zelf een eigen route rijden.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 50 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met Solexen en de TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik komen scooter rijden?

U kunt al vanaf één persoon komen genieten.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen op de E-scooters. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw rit.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en geef uw wensen op. Zo kunnen wij ook busvervoer, overnachting en complete (feest)avond voor u regelen.

Bekijk onze andere events!