T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

Keukenhof Lisse - 9, 10 en 11 april open!

Update! Keukenhofnieuws! Keukenhof opent op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april 2021 en het weekend erna haar deuren voor 5000 bezoekers per dag! Keukenhof in Lisse is met 32 hectare grond bolgewassen de grootste en mooiste lentetuien van de wereld. Keukenhof is in 1949 opgericht en jaarlijks komen er in een paar weken meer dan een miljoen bezoekers genieten van de showtuinen van tuinbedrijven uit de Bollenstreek. Daarnaast kun je in het Keukenhof genieten van spectaculaire bloemenshows en evenementen. Na afloop van uw bezoek aan keukenhof kunt u op de Solex, E-scooter of TukTuk langs de Bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen rijden.
Adres: Stationsweg 166A, 2161 AM, Lisse

Breaking news! Keukenhofnieuws!

Bezoekers kunnen op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april 2021 Keukenhof gaan bewonderen! Tickets zijn alleen te bestellen via www.keukenhof.nl!

De opening is onderdeel van een testprogramma om de Nederlandse attractieparken in april weer geleidelijk te openen. Ook vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2021 is Keukenhof geopend. In mei worden mogelijk verdere versoepelingen doorgevoerd.

Keukenhof mag in het komende testweekend 5.000 bezoekers per dag blij maken met een bezoek. De bezoekers moeten uiterlijk 40 uur voorafgaand aan hun bezoek getest worden. Het testen is gratis en gebeurt op een aantal vastgestelde testlocaties in het land. Daarnaast dienen bezoekers online tickets met een vaste aankomsttijd voor Keukenhof boeken. Alle reeds geldende coronamaatregelen zijn verder van toepassing. Steun Keukenhof en geniet tegelijkertijd van de mooiste lentetuin van de wereld!

Bestel hier je tickets!

1. Boek hier tickets met een maximum van zes per persoon.
2. Maak daarna een testafspraak op testenvoortoegang.nl voor een gratis test.
Let op:
- Het testresultaat mag maximaal 40 uur oud zijn bij Keukenhof.
- Testen kan uitsluitend bij een speciaal hiervoor aangewezen testlocatie.
- Een vaccinatiebewijs, negatieve test van een andere testlocatie of een negatieve zelftest gelden niet als testbewijs om toegang te krijgen tot Keukenhof.
- Na de test krijg je binnen een uur jouw testuitslag via e-mail.
3. Download de CoronaCheck-app op je smartphone. Dit kan via de App Store (Apple) of Google Play Store (Android).
4. Vul de code in die je in de email met de testuitslag hebt ontvangen in de CoronaCheck-app. Je ontvangt dan direct een digitaal testbewijs.
5. Bezoek bloemenpark Keukenhof op jouw geboekte dag en tijd en toon
- Het testbewijs in de CoronaCheck-app (de negatieve testuitslag)
- Je toegangsticket voor keukenhof
- Jouw identiteitsbewijs

Informatie Keukenhof

Bezoek Keukenhof in Lisse en geniet van de prachtige lentetuin met 32 hectare bloemenpracht. Keukenhof ligt midden in het hart van de Bollenstreek omringd door gekleurde bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen.

Tickets Keukenhof bestellen

Klik hier om uw Keukenhof tickets te bestellen.

Evenementen Keukenhof in 2021

LET OP! In verband met Corona gaan de onderstaande evenementen tot nader nieuws niet door!

Tulpen en hyacintenshow Keukenhof - 20 t/m 30 maart - Buiten is Keukenhof prachtig maar ook binnen laten Nederlandse kwekers hun mooiste bloemen zien. Keukenhof, geheel in de stijl van het jaarlijkse thema, schitterende bloemen en bloeiende planten zien in het Oranje Nassau Paviljoen. Wekelijks wordt er een andere bloemenshow opgebouwd zodat het zeker de moeite waard is om Keukenhof meermaals te bezoeken.

Anthurium en Orchideeënshow Keukenhof - 20 maart t/m 9 mei - In het Beatrix Paviljoen in Keukenhof kunt u vele orchideeën en anthuriums in een verrassend kleurrijk decor bewonderen.

Oud-Hollands weekend Keukenhof - 26 t/m 28 maart

Tijdens het Oud-Hollands weekend in Keukenhof is er op verschillende plekken in het park entertainment met traditionele muziek, oude ambachten, klederdracht, kaas en tulpen.

Freesia en Gerberashow - 1 t/m 6 april 2021

Keukenhof is extra mooi om te bezoeken tijdens de Freesia en Gerberashow.

Eten en drinken in Keukenhof

Keukenhof heeft verschillende restaurants met een eigen thema in het park. Zo kunt kiezen uit poffertjes, Italiaanse- en Aziatische keuken. Daarnaast zijn er verspreid over Keukenhof mobiele eetgelegenheden met onder andere aardbeien, haring of hotdogs.

Kunst in Keukenhof

Keukenhof is heeft naast 7 miljoen voorjaarsbloeiers ook prachtige beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Door de samenwerking van Keukenhof met Museum Kröller-Müller en 25 kunstenaars heeft het park een extra dimensie gekregen. De combinatie van de bloeiende bloemen en de beeldende kunst zijn verrassend mooi.

Kinderen in Keukenhof

Ook voor kinderen is Keukenhof leuk om te bezoeken.

Speurtocht Keukenhof Hebben de kinderen zin om uit hun bol te gaan? Bij de Keukenhof informatiebalie bij de ingang haal je een gratis speurtocht. Deze staat vol weetjes, opdrachten en breinbrekers over de tulp. Heb de kinderen het boekje helemaal uit? Dan zijn zij echte tulpenexperts en kunnen zij bij de informatiebalie een cadeautje ophalen.

Knuffelweide Keukenhof Bij de dierenweide wachten sierlijke pauwen, lieve konijntjes, knorrende varkens en nieuwsgierige geiten op de kinderen!

Doolhof Keukenhof Vinden de kinderen de weg terug in het Keukenhof doolhof?

Speeltuin Keukenhof De allerkleinste kinderen kunnen hun energie kwijt in de Nijntje-speeltuin en voor de grote kinderen is er een aparte speeltuin.

Entreeprijzen Keukenhof

Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De tickets zijn geldig op een vaste datum gedurende het openingsseizoen in een vooraf vastgesteld tijdslot.

Volwassenen: € 18,50

Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis

Kinderen 4 t/m 17 jaar: € 9,00

Groepen groter dan 20 personen: € 17,00

Lentepas Keukenhof

Wil je Keukenhof regelmatig bezoeken? Neem een seizoenskaart! Met een Keukenhof Lentepas heb je tijdens de gehele openstelling van het Keukenhofseizoen onbeperkt toegang tot het mooiste lentepark ter wereld. Keukenhof ziet er iedere dag weer anders uit waardoor de lentpas zeker een aanrader is!

Lentepas volwassenen € 45,00

Lentepas volwassenen met parkeren € 57,00

Lentepas kinderen 4-17 jaar € 17,50

Reisadvies Keukenhof

Met de Fiets Er is een fietsenstalling bij beide ingangen van Keukenhof. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.

Met de auto Keukenhof heeft twee grote parkeerplaatsen waar je tot 19.30 uur voor € 6,- kunt parkeren. Bij de parkeerplaats bij de hoofdingang van Keukenhof zijn oplaadpunten voor elektrische auto's.

Gratis parkeren Keukenhof Wil je naast je Keukenhof bezoek ook de bollenvelden met hyacinten, narcissen en tulpen bewonderen? Huur een E-scooter, Solex of elektrische TukTuk bij Have Fun Events en rij via een mooie route naar Keukenhof. Je kunt de auto gratis parkeren bij Have Fun Events in Voorhout.

Openbaarvervoer Keukenhof Met het OV reis je comfortabel en snel naar Keukenhof. In de meeste gevallen is een combiticket met jouw toegangsbewijs voor Keukenhof en het vervoersbewijs het voordeligst.

Openingstijden Keukenhof

Keukenhof niet open! Helaas mag Keukenhof in Lisse haar deuren nog niet openen. We houden u op de hoogte op de site van Have Fun Events als de situatie veranderd.

Update 6 April 2021 - Keukenhof opent twee weekenden haar deuren! Bezoek Keukenhof in 2021 op de volgende dagen.

• vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april 2021

• vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2021

Contact Keukenhof

Stuur een mail naar info@keukenhof.nl voor vragen, opmerkingen en feedback.

Telefoon: +31(0)252 465555

Adres Keukenhof

Stationsweg 166A

2161 AM Lisse