Keukenhof Lisse

Keukenhof bezoeken? Het lentepark is in 2024 geopend van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei van 08.00 tot 19.30 uur. In Keukenhof geniet je van miljoenen bloeiende tulpen en andere bloemen. Het monumentale wandelpark is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad dat u langs prachtige waterpartijen, fonteinen en sculpturen brengt. De wereldberoemde tulpen staan centraal; u vindt er meer dan 800 soorten in alle kleuren en vormen. Daarnaast kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows. Bekijk hier alle informatie over Keukenhof en bestel uw tickets gemakkelijk online.
Adres: Stationsweg 166A, 2161 AM, Lisse

Informatie Keukenhof

Bezoek Keukenhof in Lisse en geniet van de prachtige lentetuin met 32 hectare bloemenpracht. Keukenhof ligt midden in het hart van de Bollenstreek omringd door gekleurde bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen.

Tickets Keukenhof bestellen

Klik hier om Keukenhof tickets te bestellen voor het voorjaar van 2023. Wees er op tijd bij om uw Keukenhof toegangskaarten te bestellen. Keukenhof werkt met tijdsloten waardoor er maar een beperkt aantal bezoekers per tijdslot naar binnen mag.

Evenementen Keukenhof in 2023

Tulpen en hyacintenshow Keukenhof - 23 t/m 28 maart - Buiten is Keukenhof prachtig maar ook binnen laten Nederlandse kwekers hun mooiste bloemen zien. Keukenhof, geheel in de stijl van het jaarlijkse thema, schitterende bloemen en bloeiende planten zien in het Oranje Nassau Paviljoen. Wekelijks wordt er een andere bloemenshow opgebouwd zodat het zeker de moeite waard is om Keukenhof meermaals te bezoeken.

Anthurium en Orchideeënshow Keukenhof - 23 maart t/m 14 mei - In het Beatrix Paviljoen kunt u vele orchideeën en anthuriums in een verrassend kleurrijk decor bewonderen.

Oud-Hollands weekend Keukenhof - 31 maart t/m 2 april

Tijdens het Oud-Hollands weekend in Keukenhof is er op verschillende plekken in het park entertainment met traditionele muziek, oude ambachten, klederdracht, kaas en tulpen.

Freesia en chrysantenshow - 30 maart t/m 4 april

Keukenhof is extra mooi om te bezoeken tijdens de Freesia en Gerberashow.

Klik hier voor meer bloemenshows in Keukenhof.

Eten en drinken in Keukenhof

Keukenhof heeft verschillende restaurants met een eigen thema in het park. Daarnaast zijn er verspreid over Keukenhof mobiele eetgelegenheden met onder andere aardbeien, haring of hotdogs.

Het is toegestaan uw eigen eten of drinken mee te nemen. Het is niet toegestaan deze mee te nemen in een restaurant.

Kunst in Keukenhof

Keukenhof heeft naast 7 miljoen voorjaarsbloeiers ook prachtige beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Door de samenwerking van Keukenhof met Museum Kröller-Müller en 25 kunstenaars heeft het park een extra dimensie gekregen. De combinatie van de bloeiende bloemen en de beeldende kunst zijn verrassend mooi.

Kinderen in Keukenhof

Ook voor kinderen is Keukenhof leuk om te bezoeken.

Speurtocht Keukenhof Hebben de kinderen zin om uit hun bol te gaan? Bij de Keukenhof informatiebalie bij de ingang haal je een gratis speurtocht. Deze staat vol weetjes, opdrachten en breinbrekers over de tulp. Hebben de kinderen het boekje helemaal uit? Dan zijn zij echte tulpenexperts en kunnen zij bij de informatiebalie een cadeautje ophalen.

Knuffelweide Keukenhof Bij de dierenweide wachten sierlijke pauwen, lieve konijntjes, knorrende varkens en nieuwsgierige geiten op uw bezoek!

Doolhof Keukenhof Vinden de kinderen de weg terug in het Keukenhof doolhof?

Speeltuin Keukenhof De allerkleinste kinderen kunnen hun energie kwijt in de Nijntje-speeltuin en voor de grote kinderen is er een aparte speeltuin.

Entreeprijzen Keukenhof

Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De tickets zijn geldig op een vaste datum gedurende het openingsseizoen in een vooraf vastgesteld tijdslot.

Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar.

Volwassenen: € 19,50

Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis

Kinderen 4 t/m 17 jaar: € 9,00

Groepen groter dan 20 personen: € 19,00

Lentepas Keukenhof

Wil je Keukenhof regelmatig bezoeken? Neem een Keukenhof seizoenskaart! Met een Keukenhof Lentepas heb je tijdens de gehele openstelling van Keukenhof onbeperkt toegang tot het mooiste lentepark ter wereld. Keukenhof ziet er iedere dag weer anders uit waardoor de lentepas zeker een aanrader is!

Lentepas volwassenen € 45,00

Lentepas volwassenen met parkeren € 57,00

Lentepas kinderen 4-17 jaar € 17,50

Reisadvies Keukenhof

Met de fiets Er is een fietsenstalling bij beide ingangen van Keukenhof. Je kunt je fiets of scooter hier gratis parkeren.

Met de auto Keukenhof heeft twee grote parkeerplaatsen waar je tot 19.30 uur voor € 8,- kunt parkeren. Bij de parkeerplaats bij de hoofdingang van Keukenhof zijn oplaadpunten voor elektrische auto's.

Gratis parkeren Keukenhof Wil je naast je Keukenhof bezoek ook de bollenvelden met hyacinten, narcissen en tulpen bewonderen? Huur een E-scooter, Solex of elektrische TukTuk bij Have Fun Events en rij via een mooie route naar Keukenhof. Je kunt de auto gratis parkeren bij Have Fun Events in Voorhout.

Openbaarvervoer Keukenhof Met het OV reis je comfortabel en snel naar Keukenhof. In de meeste gevallen is een combiticket met jouw toegangsbewijs voor Keukenhof en het vervoersbewijs het voordeligst.

Openingstijden Keukenhof

Keukenhof is van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024 van 08.00 t/m 19.30 uur geopend.

Contact Keukenhof

Stuur een mail naar info@keukenhof.nl voor vragen, opmerkingen en feedback.
Telefoon: Keukenhof is niet telefonisch bereikbaar.

Adres Keukenhof

Stationsweg 166A
2161 AM Lisse