TukTuk

Ontdek de prachtige omgeving van de Bollenstreek, de kust van Noordwijk en Katwijk of de leukste plekjes van Leiden in de 7-persoons 100% elektrische TukTuk.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en kan circa 60 kilometer afstand afleggen. Wilt u zelf rijden? Dan dient u minimaal 30 jaar oud te zijn, meer dan vijf jaar uw autorijbewijs te hebben en uw wilde haren kwijt te zijn. Voordat u vertrekt krijgt u een uitgebreide uitleg en kunt u testrijden.

In het voorjaar, tijdens de opening van Keukenhof, is het extra mooi in de Bollenstreek. Vanaf half maart tot begin mei staan de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Onze gids laat je de mooiste velden van de streek zien en daarnaast ge je op bezoek bij een tulpenattractie. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor een hapje en drankje!

Ook in de rest van het jaar is het fantasische om met de TukTuk langs de kust van Noordwijk, Katwijk en het landelijke gebied van de Bollenstreek te toeren in de E-TukTuk.

Liever Leiden ontdekken met de TukTuk? Onze gids laat u de mooiste hofjes, uitzichten, monumentale gebouwen en andere mooie plekjes in Leiden zien.

U kunt de 6-persoons TukTuk (exclusief chauffeur) ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen tijdens TukTuk Culinair. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij drie restaurants die u zelf kunt boeken.

Origineel verjaardags feest vieren. Rij met de TukTuk langs uw vrienden en familie en lever een lekker gebakje af! Laat uw op iedere locatie verrassen met een leuk cadeautje en gezellig bezoek!

Organiseert u een bruiloft? De E-TukTuk is ideaal om het bruidspaar naar het gemeentehuis of de feestlocatie te brengen.

Ontdek de mooiste plekjes van Leiden tijdens de TukTuk Leiden City tour. Tijdens de drie uur durende rit bepaal je zelf waar je wilt stoppen. Bijvoorbeeld om Molen de Valk te bezoeken, Leiden van bovenaf, vanaf de Burcht te bekijken of om lekker te shoppen bij de leukste winkels van Leiden.

Gezellig eten bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen in de Bollenstreek? Onze chauffeur rijdt u langs de mooiste bollenvelden en plekjes van de Bollenstreek naar het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.