Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

TukTuk

TukTuk huren met gids? Stap in de 100% elektrische TukTuk en rijd samen met onze gids langs de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Onderweg zijn er diverse stops om foto's te maken van de prachtige velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Daarnaast breng je een bezoek aan een tulpentuin en ga je op bezoek bij een echte kweker. Met wie stap jij in de vijf- of zevenpersoons elektrische TukTuk?

Stap zelf achter het stuur van de TukTuk en rij samen met je mede passagiers de prachtige Bollenstreek en de kust van Noordwijk te ontdekken. In het voorjaar rijd je langs de mooiste narcissen-, hyacinten- en tulpenvelden. In de zomer cruise je over de boulevard en langs de duinen van Noordwijk. Aan het einde van de zomer is het fantastisch om de prachtige dahliatuinen te bezoeken. Onderweg kun je genieten van een pauze bij een van de bloemenattracties of gezellige terrassen, in de gezellige dorpen of met uitzicht op zee! Met wie komt u genieten van een ritje in de TukTuk?

Gezellig eten bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen in de Bollenstreek? Onze chauffeur rijdt u langs de mooiste bollenvelden en plekjes van de Bollenstreek naar het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.