TukTuk

TukTuk huren? Ontdek met de 100% elektrische TukTuk de highligts van de Bollenstreek! Rijd over de boulevard van Noordwijk en Katwijk, ga herten spotten in de duinen en rijd langs de dahlia- en tulpenvelden en bloemenattracties. Naast de chauffeur kunnen er in deze TukTuk nog vier passagiers meerijden. Met wie komt u genieten van de TukTuk tour?

Ontdek de prachtige Bollenstreek en de kust van Katwijk en Noordwijk in de 7-persoons 100% elektrische TukTuk. Rijd in het voorjaar langs de mooiste tulpenvelden, cruise in de zomer over de boulevard van Noordwijk en in het najaar langs de dahliavelden. Onderweg gezellig pauze houden bij een van de bloemenattracties of gezellige terrassen, in de gezellige dorpen of met uitzicht op zee! Met wie komt u genieten van een ritje in de TukTuk?

Gezellig eten bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen in de Bollenstreek? Onze chauffeur rijdt u langs de mooiste bollenvelden en plekjes van de Bollenstreek naar het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.