TukTuk

Ontdek de prachtige omgeving van de Bollenstreek, de kust van Noordwijk en Katwijk of de leukste plekjes van Leiden in de 5-persoons 100% elektrische TukTuk.

Ontdek de prachtige omgeving van de Bollenstreek, de kust van Noordwijk en Katwijk of de leukste plekjes van Leiden in de 7-persoons 100% elektrische TukTuk.

Gezellig eten bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen in de Bollenstreek? Onze chauffeur rijdt u langs de mooiste bollenvelden en plekjes van de Bollenstreek naar het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Ontdek Leiden tijdens de TukTuk Leiden City tour. Tijdens de TukTuk tour laat onze enthousiaste gids de mooiste plekjes van Leiden zien en verteld hij leuke anakdotes, over de geschiedenis van Leiden, en over de prachigte historische gebouwen van Leiden. Tijdens de rondleiding door Leiden kom je langs De Burcht, Molen de Valk, Hortus Botanicus, De Pieters Kerk, De Morspoort en nog heel veel andere mooie plekjes van Leiden. Onderweg gezellig wat eten en drinken in een gezellig Leids café!