T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

TukTuk

Ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek tijdens de TukTuk Bollenstreek tour. Tijdens de drie uur durende rit zie je de mooiste vergezichten van de mooie Bollenstreek.

U kunt de 6-persoons TukTuk (exclusief chauffeur) ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants tijdens TukTuk Culinair. Met wie komt u genieten van de TukTuk Bollentour en wat wilt u onderweg beleven? Vertel onze chauffeur wat u wilt gaan doen en de lol kan beginnen!

Gezellig eten bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen in de Bollenstreek? Onze chauffeur rijdt u langs de mooiste bollenvelden en plekjes van de Bollenstreek naar het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Ontdek de mooiste plekjes van Leiden tijdens de TukTuk Leiden City tour. Tijdens de drie uur durende rit bepaal je zelf waar je wilt stoppen. Bijvoorbeeld om Molen de Valk te bezoeken, Leiden van bovenaf, vanaf de Burcht te bekijken of om lekker te shoppen bij de leukste winkels van Leiden.