T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

Solextour door de Bollenstreek

Solex huren in de Bollenstreek? Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de Solex, de enthousiast zwaaiende medeweggebruikers, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje! Bij Have Fun Events kunt u al vanaf twee personen goed onderhouden Solexen uit 1964 huren.

Offerte aanvragen
5 sterren van échte klanten
star star star star star
€39
3 uur op de Solex
€11
Elk extra uur
180
Maximaal aantal personen

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi als de bloemenvelden in de gezellige dorpjes zoals Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Sassenheim in bloei staan. In de zomermaanden kunt u heerlijk pruttelen over de boulevard, langs de duinen van Noordwijk en een bezoek brengen aan het strand. De Solexen zijn uitgerust met een fietstas zodat u uw spullen mee kunt nemen.

Highlights
check
Rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Vanaf 1 tot 60 personen direct online boeken
Inclusief
check
Routebeschrijving
check
Fietstas op de Solex voor uw spullen
check
Uitgebreide instructie over de Solex
check
Huur Solex uit 1964
Optioneel
check
Solexjassen met helm om de ervaring compleet te maken (€5,-)
check
Koffie / Thee met gebak van Landgoed de Olmenhorst bij ontvangst bij Have Fun Events (€5,50)
check
Extra activiteit / wisselprogramma

Alles wat u van tevoren moet weten

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen u hartelijk op onze locatie. Uw gasten kunnen hier gratis parkeren en er is ook voldoende ruimte om met een touringcar te komen. U kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee. Onze medewerkers geven een korte instructie en vervolgens gaan de deelnemers op de parkeerplaats even wennen aan de Solex. Wanneer iedereen zich zeker voelt is het tijd om te gaan genieten van de Solextour door de Bollenstreek.

U kunt zelfstandig met een routebeschrijving op de Solex op pad gaan of gebruik maken van onze gezellige routeleider. Het is ook mogelijk om in kleine groepjes een Solex speurtocht te rijden. Halverwege de Solextour kunt u een pauze houden bij een gezellig terras om daarna te genieten van het tweede deel van de Solextour.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout

Kan ik parkeren op eigen terrein?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur waar u gratis kunt parkeren!

Heb je een rijbewijs nodig om op de Solex te rijden?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig om op de Solex te rijden. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, is het mogelijk om achterop op een elektrische FunScooter te rijden of met de TukTuk.

Hoelang duurt een Solextour?

De standaard Solextour duurt drie uur.

Kan ik met een grote groep Solex komen rijden?

Have Fun Events beschikt over 180 Solexen. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit of met de FunScooters en TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik komen Solex rijden?

U kunt al vanaf één persoon komen genieten op de Solex.

Is een helm verplicht om op de Solex te rijden?

Nee, het is niet verplicht om op de Solex een helm te dragen. Wel hebben wij wanneer gewenst echte ouderwetse helmen en leren jassen om de Solexervaring compleet te maken. De kosten hier voor zijn € 5,- per set.

Kan de Solextour ook op een andere locatie plaatsvinden?

Ja zeker, de Solextour kan door heel Nederland plaatsvinden.

Hebben jullie leuke routes die we kunnen rijden met de Solex?

Ja, we hebben verschillende leuke routes voor jullie klaarliggen. Wanneer jullie bij ons aankomen zullen we de verschillende routes uitleggen en leuke tussenstops aangeven.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Het kan zijn dat er hele kleine spettertjes brandstof op uw broek terecht komen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en geef uw wensen op. Zo kunnen wij ook voor u busvervoer, overnachting en complete (feest)avond regelen.

Bekijk onze andere events!