Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Solex huren Bollenstreek

Nederlands netherlands
English uk
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Solex huren in de Bollenstreek? Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de Solex, de enthousiast zwaaiende medeweggebruikers, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje! Bij Have Fun Events kunt u al vanaf twee personen goed onderhouden Solexen uit 1964 huren.

check
€39,- :
3 uur op de Solex
check
€11,- :
Elk extra uur
check
Prijs :
Inclusief 21% btw
check
160 :
Maximaal aantal personen

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi als de bloemenvelden in de gezellige dorpjes zoals Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Sassenheim in bloei staan. In de zomermaanden kunt u heerlijk pruttelen over de boulevard, langs de duinen van Noordwijk en een bezoek brengen aan het strand. De Solexen zijn uitgerust met een fietstas zodat u uw spullen mee kunt nemen.

Highlights
check
Rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Vanaf 1 tot 65 Solexen direct online boeken
check
Have Fun Events heeft in totaal 160 voertuigen
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Fietstas op de Solex voor uw spullen
check
Uitgebreide instructie over de Solex
check
Huur Solex uit 1964
Optioneel
check
Solexjassen met helm om de ervaring compleet te maken (€5,-)
check
Extra activiteit / wisselprogramma

Alles wat u van tevoren moet weten

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen je hartelijk op onze locatie. Je kunt gratis parkeren en er is ook voldoende ruimte. Na een korte instructie kun je even wennen op de Solex op de parkeerplaats. Daarna is het tijd om te gaan genieten van de Solextour door de Bollenstreek.

Je krijgt een leuke routebeschrijving met knooppunten mee die handig op de Solex is gemonteerd.

Voor groepen vanaf tien personen is het ook mogelijk om in teams de Solex speurtocht te rijden. Aan de hand van cryptische aanwijzingen gaan de teams op zoek naar de mooiste plekjes van de Bollenstreek. Halverwege de Solex speurtocht komen de deelnemers bij elkaar op een gezellig terras. Aan het einde wordt het winnende team geëerd.

Liever onderweg genieten van lekker eten? Boek dan Solex culinair en geniet in drie verschillende restaurants, in drie verschillende dorpen in Bollenstreek en Noordwijk van een voor-, hoofd- en nagerecht.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout

Kan ik parkeren op eigen terrein?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur waar u gratis kunt parkeren!

Heb je een rijbewijs nodig om op de Solex te rijden?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig om op de Solex te rijden. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, is het mogelijk om achterop op een elektrische FunScooter of in de TukTuk mee te rijden. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen op een KickBike FunStep meerijden.

Hoelang duurt een Solextour?

De standaard Solextour duurt drie uur.

Kan ik met een grote groep Solex komen rijden?

Ja, Have Fun Events beschikt over 160 voertuigen bestaande uit 65 Solexen en de rest uit FunScooters, KickBike FunSteps en een TukTuk. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit of met de FunScooters en TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik komen Solex rijden?

U kunt al vanaf één persoon komen genieten op de Solex.

Is een helm verplicht om op de Solex te rijden?

Nee, het is niet verplicht om op de Solex een helm te dragen. Wel hebben wij wanneer gewenst echte ouderwetse helmen en leren jassen om de Solexervaring compleet te maken. De kosten hier voor zijn € 5,- per set.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Hebben jullie leuke routes die we kunnen rijden met de Solex?

Ja, we hebben verschillende leuke routes voor jullie klaarliggen. Wanneer jullie bij ons aankomen zullen we de verschillende routes uitleggen en leuke tussenstops aangeven.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Het kan zijn dat er hele kleine spettertjes brandstof op uw broek terecht komen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje. Have Fun Events geeft hier graag advies over!

Bekijk onze andere events!