Elektrische Step Huren Bollenstreek

Nederlands netherlands
English uk
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Wil je een elektrische Step huren? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een gave elektrische step in de Bollenstreek? Rijd geruisloos langs de velden met narcissen, hyacinten en tulpen of door het prachtige duingebied van Katwijk en Noordwijk! Je krijgt een route mee en je hoeft geen helm op op de FunStep!

check
€ 39,- :
3 uur
check
€ 55,- :
4 uur
check
€ 59,- :
Hele dag
check
Prijzen :
Incl. 21% btw
check
40 :
Max. personen
check
16 jaar :
Min. leeftijd
check
Nee (>16 jaar) :
Rijbewijs nodig?
check
Nee :
Helm nodig?

Elektrische FunStep huren

Step huren? In de zomermaanden kun je heerlijk cruisen over de boulevard en door de duinen van Katwijk en Noordwijk. Aan het einde van de zomer staan de Dahlia tuinen prachtig in bloei! In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi in de Bollenstreek. Dan staan de prachtige bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Huur deze 100% elektrische Step met stoere dikke banden en ontdek de mooiste tulpenvelden van Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Noordwijk.

Highlights
check
Vanaf 16 jaar zonder (scooter)rijbewijs
check
WA Verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Geen helmplicht
Inclusief
check
100% elektrische FunStep
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitgebreide uitleg
check
Slot
check
3 uur, 4 uur of daghuur
Opties
check
Kust & duin route
check
Pontjes & Molenroute
check
Tulpenroute

Elektrische FunStep verhuur in de Bollenstreek

Step huren?
Geniet op de 100% elektrische step, met stoere brede banden, van de mooiste vergezichten. In de zomermaanden kun je genieten van prachtige Dahlia tuinen. In het voorjaar zijn de velden in de Bollenstreek rijk gevuld met bloemen. Leuk om samen op pad te gaan of voor grotere groepen zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes of een familiedag.

E-chopper of E-scooter huren?
De FunSteps zijn goed te combineren met de elektrische E-choppers en E-scooters. Onze FunSteps rijden net zo hard als onze FunScooters. Handig voor als je met een een grote groep bent en halverwege van voertuig wilt wisselen voor de variatie. Voor de FunStep heb je geen rijbewijs nodig in tegenstelling tot de E-chopper of E-scooter. Kijk hier voor meer informatie over de E-chopper.

Borg verhuur FunSteps

Of je nu FunSteps, E-choppers of E-scooters huurt bij Have Fun Events, je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Bollenstreek route

Als je een FunStep, E-chopper of E-scooter huurt dan krijg je een routebeschrijving mee. De route gaat door de duinen van Noordwijk en langs de mooiste bloemenvelden. In het voorjaar langs de tulpenvelden en in het najaar langs de dahliavelden. Op de routekaart staan de highlights van Noordwijk en de Bollenstreek. Daarnaast ook de leukste plekjes van de streek om pauze te houden. De route duurt 2,5 uur en je hebt een half uur de tijd om foto's te maken en pauze te houden.

Huur een FunStep voor een dag!

Wil je echt genieten van een dagje Noordwijk en de Bollenstreek? Dan is het een aanrader om de FunSteps, E-choppers of E-scooters voor een dag te huren. In verband met de actiradius van de accu rijdt je de zelfde afstand alleen heb je meer tijd! Bijvoorbeeld om lekker te lunchen, van een High tea te genieten, te wandelen over het strand, te picknicken bij de bloemenvelden en om de bloemenattracties zoals bijvoorbeeld The Tulip Barn of Keukenhof te bezoeken. De daghuur van de FunSteps, E-choppers of E-scooters is van 9.00 tot 18.00 uur. Je bepaalt zelf wanneer je start of de fun-voertuigen weer inlevert. De huur voor een dag kost € 59,- per step.

Vraag & Antwoord

Moet ik mee steppen op de KickBike FunStep

U hoeft niet mee te steppen, de KickBike FunStep rijdt volledig geruisloos en automatisch op een elektrische motor.

Hoe hard rijdt de E-step?

De step rijdt 25 kilometer per uur.

Wat is de actieradius van de KickBike Funstep?

U kunt een afstand van 40 kilometer afleggen.

Mag ik zonder rijbewijs rijden op de KickBike FunStep?

Ja, je mag zonder rijbewijs op de FunStep rijden. Je mag vanaf 16 jaar of ouder op de FunStep rijden.

Kan ik de KickBike FunSteps combineren met andere voertuigen?

Ja, u kunt een combinatie maken met elektrische FunScooter Cruisers, FunScooter City's en E-TukTuk. Je kunt de voertuigen per voertuig boeken via de website.

Hoeveel personen kunnen er op één step?

Er kan maximaal één persoon op een KickBike FunStep.

Er gaat iemand mee zonder rijbewijs. Wat nu?

Deelnemers van 16 jaar en ouder hebben geen rijbewijs nodig. Heeft u deelnemers die jonger dan 16 jaar oud zijn dan kun je een elektrische FunScooter huren en de deelnemers zonder rijbewijs achterop een FunScooter meenemen met iemand die wel een rijbewijs heeft. Bij meerdere deelnemers zonder rijbewijs kunt u ook de E-TukTuk huren.

Kunnen kinderen meerijden op de KickBike FunStep?

Nee, kinderen van 3 t/m 8 jaar kunnen achterop een FunScooter City. Oudere kinderen kunnen op zowel de FunScooter City als FunScooter Cruiser achterop meerijden. Bij meerdere kinderen kunt u ook voor de E-TukTuk kiezen.

Voor hoe lang kan ik een FunStep huren?

De FunStep tour duurt drie uur. Je kunt de FunStep ook voor een dag of langere periode huren.

Mag de KickBike FunStep door de duinen rijden?

Ja, de KickBike FunStep mag over de fietspaden door de duinen rijden. Over het strand is helaas niet toegestaan.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Hoeveel elektrische steps kan ik huren?

Bij Have Fun Events kun je 40 steps huren. Is dat te weinig? Combineer dan met onze FunScooters. Deze E-choppers rijden net als de steps 25 km/h.

Kan ik ook een eigen route rijden op de FunSteps?

Ja, als je maar tussen Katwijk, De Zilk en Lisserbroek in blijft.

Hebben jullie ook andere routes?

Ja, de Pontjes & molentocht is ook een aanrader om te rijden.

Bekijk onze andere events!