Solex Culinair

Nederlands netherlands
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Met elkaar genieten van een culinaire Solexrit in de Bollenstreek? Geniet van het typische Solexgeluid, de geur van het ouderwetse Solexmotortje, de mooie omgeving en de reacties van omstanders! Tijdens Solex Culinair bezoekt u drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen in de Bollenstreek voor een voor-, hoofd- en nagerecht.

check
€50,- :
Culinaire Solextoer
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
5 :
Aantal uur
check
2 :
Minimum aantal deelnemers
check
160 :
Maximum aantal deelnemers

Solex Culinair kan al vanaf twee personen geboekt worden en voor groepen vanaf 10 personen is het ook mogelijk vanaf een door u gekozen locatie.
In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi om op de Solex langs de inbloeistaande bloemenvelden met tulpen door de gezellige dorpen Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Sassenheim te rijden. In de zomermaanden kunt u heerlijk pruttelen over de boulevard, langs de duinen van Noordwijk en eten aan het strand.

Highlights
check
Let op! De prijs van deze toer is exclusief eten en drinken
check
Solex uit 1964
check
Drie restaurants in drie dorpen
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
2 tot 60 personen direct online boeken.
check
Startlocatie Have Fun Events Voorhout
Inclusief
check
Huur Solex uit 1964
check
Instructie
check
Routebeschrijving
check
Advies restaurants
Optioneel
check
KickBike FunSteps of TukTuk voor deelnemers zonder rijbewijs.

Alles wat u van tevoren moet weten

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen u hartelijk op onze locatie. Uw gasten kunnen hier gratis parkeren en er is ook voldoende ruimte om met een touringcar te komen. U kunt ervoor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee. Onze medewerkers geven een korte instructie en vervolgens gaan de deelnemers op de parkeerplaats even wennen aan de Solex. Wanneer iedereen zich zeker voelt is het tijd om te gaan genieten van de Solextour door de Bollenstreek.

U kunt zelfstandig met een routebeschrijving op de Solex op pad gaan of gebruikmaken van onze gezellige routeleider. Het is ook mogelijk om in kleine groepjes een Solex Speurtocht te rijden. Halverwege de Solextour kunt u een pauze inlassen bij een gezellig terras om daarna te genieten van het tweede deel van de Solextour.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout

Kan ik parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur!

Kan ik met een grote groep de Solex Culinair doen?

Ja, Have Fun Events beschikt over 160 voertuigen bestaande uit 65 Solexen en de rest uit FunScooters, KickBike FunSteps en een TukTuk. We werken samen met vele restaurants in de Bollenstreek die ook grote groepen kwijt kunnen.

Is de Solex Culinair ook op een andere locatie beschikbaar?

Ja zeker! De Solex Culinair kan voor elke locatie georganiseerd worden.

Is een helm verplicht om op de Solex te rijden?

Nee, het is niet verplicht om op de Solex een helm te dragen. Wel hebben wij wanneer gewenst echte ouderwetse helmen en leren jassen om de Solexervaring compleet te maken. De kosten hier voor zijn € 5,- per set.

Moet ik de restaurants zelf regelen?

Ja, u regelt de restaurants zelf. Have Fun Events denkt graag met u mee.

Hoe werkt het betalen van de restaurants?

De restaurants betalen jullie zelf na afloop van het eten. In overleg met de restaurants is het ook mogelijk om alles op factuur te zetten.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan de een voertuig geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Het kan zijn dat er hele kleine spettertjes brandstof op uw broek terecht komen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Have Fun Events denkt hierbij graag over mee!

Bekijk onze andere events!