Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Spijkerslaan Quiz

Google Rating 5/5 star star star star star

De Spijkerslaan & boomstamzaagquiz kan op iedere gezellige locatie zowel indoor als outdoor worden opgezet. De vragen zullen voor iedereen te beantwoorden zijn, de quizmaster zal namelijk de vragen op de leeftijd van de groep aanpassen. Welk team beantwoordt de meeste vragen en is behendig genoeg om de spijker op zijn kop te slaan?

check
€450 :
Starttarief Spijkerslaanquiz t/m 20 deelnemers
check
€15,- :
Prijs per extra deelnemer
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
Circa 1 uur :
Duur van de Quiz

De Spijkerslaan & boomstamzaagquiz is leuk als onderdeel van een evenement of als een op zichzelfstaande activiteit bij een gezellige borrel met hapjes, lunch of diner. Tussen de vragen door wordt de samenwerking van de teamleden op de proef gesteld met ouderwets boomstamzagen. Have Fun Events beschikt over een aantal toplocaties waarmee leuke arrangementen zijn opgesteld. 

Highlights
check
Duur 60 minuten
check
2 tot 100 deelnemers
Inclusief
check
Quizmaster
check
Quizvragen
check
Spijkerslaan materialen
Optioneel
check
Combineer de spijkerslaanquiz met een andere activiteit.

Alles wat u van te voren moet weten

De spijkerslaan quiz is een korte quiz waarbij ieder team een teamlid naar voren schuift om een vraag te beantwoorden. Degene die het snels reageert mag de vraag beantwoorden. Is het antwoord juist? Dan mag er een poging worden gewaagd om de spijker met de Oostenrijkse hamer op de kop te raken. Uiteraard wel met de smalle kant. Is het antwoord onjuist? Dan mogen de andere teams een poging wagen om de spijker te raken.

De spijkerslaan quiz duurt circa een half uur en is ook leuk als onderdeel van een sportdag. De Spijkerslaanquiz is geschikt als korte vergaderbreak of als extra onderdeel na een andere activiteit.

Vraag & Antwoord

Kan de quiz op onze eigen locatie plaatsvinden?

Ja, onze quizmaster komt met de materialen naar de door u gekozen locatie.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. U kleding blijft schoon tijdens de spijkerslaan quiz. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event. Het is altijd iets frisser dan u denkt

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig diner. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!