Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bubble voetbal

Google Rating 5/5 star star star star star

Bubble Voetbal! Wat is er nou leuker dan met elkaar lachen, gieren en brulllen? Tijdens de nieuwste trend in Nederland het bubble voetbal gaat dat zeker lukken! Have Fun Events verzorgt Bubble voetbaluitjes in heel Nederland op een (sport)veld of in een sporthal.

check
€350,- :
Losse huurprijs voor 10 Bubblevoetballen
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
Bezorgen :
Op aanvraag
check
Spelleider :
Op aanvraag

Met wie komt u genieten van het bubble voetbal? Voetbal op zich is natuurlijk al erg leuk, maar voetballen in een bubblebal maakt het spel nog leuker. Tijdens dit hilarische uitje gaan jullie de strijd met elkaar aan en er zijn er geen regels! De bubblebal vangt de grootste klap op, dus een duwtje kan geen kwaad. Bubble voetbal is een en al plezier waar jullie veel om zullen lachen.

Highlights
check
Losse verhuur Bubble voetballen
check
Inclusief pomp
check
4 t/m 30 deelnemers
Inclusief
check
Bubble voetballen
check
Wedstrijdschema
check
Prijsbeker
check
Pomp
check
Verlengsnoer
Optioneel
check
Extra activiteit
check
Bezorgen op aanvraag
check
Spelleider op aanvraag

Alles wat u van te voren moet weten

Het Bubble voetbal is een fantastisch leuke activiteit om te spelen maar zeker ook om naar te kijken. De Bubble voetbal zit steunt net als een rugzak op de rug van de deelnemers. In totaal heeft Have Fun Events de beschikking over 10 Bubble voetballen in twee maten.

Het Bubble voetbal is een leuke maar actieve bezigheid. Hierdoor dient er regelmatig gewisseld te worden zodat de deelnemers even kunnen rusten. Tijdens de workshop kunnen meerdere deelnemers één bal gebruiken. U kunt ook een wedstrijdschema gebruiken zodat er ook meerdere team ingedeeld kunnen worden met een beperkt aantal Bubble voetballen.

De Bubble voetballen dienen opgeblazen te worden met een handblower. Hiervoor is stroom nodig en een verlengsnoer. De Bubble voetballen zullen af en toe bijgeblazen dienen te worden.

U kunt het Bubble voetbal met begeleiding huren of u kunt de ballen los huren. De Bubble voetballen kunnen als workshop worden ingezet of als onderdeel van een sportdag.

Het Bubblevoetballen kan op een (kunst)grasveld of in een sporthal worden gespeeld. In verband met het behoud van de Bubblevoetballen kan er niet op het strand, straat of terrein met scherpe onderdelen op een ondergrond gespeeld worden.

Het Bubble voetbal is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar oud en volwassenen.

De kosten voor de losse huur van de Bubble voetballen kost € 35,- exclusief 21% btw per Bubble voetbal.

Voor meer vragen of opmerkingen over het uitje Bubble voetbal / Bumper voetbal kunt u contact opnemen met het Have Fun Events team in Voorhout in de Bollenstreek in Zuid Holland via 085 4874400 of mailen naar info@havefunevents.nl.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Het adres van Have Fun Events is Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW in Voorhout.

Kan ik de Bumper voetballen ophalen bij Have Fun Events?

Ja, u kunt de Bumper voetballen ophalen bij Have Fun Events.

Heeft Have Fun Events een eigen Bubblevoetbal terrein?

Have Fun Events heeft geen eigen terrein. Wij maken gebruik van sportverenigingen, sporthallen of openbare terreinen.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding of sportkleding te dragen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw evenement.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!