Expeditie Robinson aan Tafel

Google Rating 5/5 star star star star star

Expeditie Robinson aan tafel! Maak je klaar voor een spannende strijd tijdens onze fantastische Expeditie Robinson aan Tafel beleving. Dit avontuurlijke uitje is bekend van tv en kan gewoon thuis, op kantoor of op locatie tijdens de vergadering worden gespeeld. Durven jullie de uitdaging aan?

Informatie Expedition Robinson aan Tafel

We organiseren al meer dan 10 jaar succesvol de Expeditie Robinson als stranduitje. Nu is ook Expedition Robinson aan Tafel toegevoegd! En dat met groot succes! Expeditie Robinson aan tafel is nu al een echte hardloper! Dit populaire uitje is eenvoudig op locatie of binnen op uw feest- of vergaderlocatie te organiseren.

Teambuilding activiteiten

Expedition Robinson aan Tafel wordt door onze ervaren instructeurs begeleid. Het spel begint met het maken van teams en vervolgens maken zij hun eigen bandana. Daarna storten de teams zich op verschillende uitdagende opdrachten zoals het bouwen van een kamp met bamboe, het oplossen van het magische vierkant, visvangen en nog veel meer. Laat je verrassen tijdens dit leuke uitje!

De Expedition Robinson aan Tafel is uitermate geschikt voor samenwerking en de teamgeest. Tijdens het spelen van dit leuke spel is er competitie, spanning en ruimte voor creativiteit. Belangrijke kwaliteiten zoals strategiebepalingbehendigheid en het oplossen van raadsels, puzzels en breinbrekers worden tijdens Expedition Robinson aan Tafel uitgebreid getest.

Waar kun je Expedition Robinson aan Tafel spelen?

De Expedition Robinson aan Tafel zijn spellen, gebaseerd op Expeditie Robinson en kun je inclusief begeleiding huren. Het teambuildingsspel is overal te spelen. Op het werk in de kantine, kantoor, in de sportkantine, in de feestzaal, aan tafel in een restaurant, bij congressen, vergaderruimtes of ergens op een terras.

Highlight
check
Teambuilding aan Tafel
check
Zowel binnen als buiten te spelen
check
Gewoon aan tafel
check
Overal in Nederland
check
Voor groepen tot 500 deelmers
Inclusief
check
Enthousiaste instructeur / spelleider
check
Expedition Robinsonspel
Optioneel
check
Extra activiteit

Vraag & Antwoord

Met hoeveel mensen kun je Expedition Robinson aan Tafel spelen?

Je kunt Expedition Robinson aan Tafel met 500 deelnemers tegelijk spelen.

Hoe lang duurt Expedition Robinson aan Tafel?

Expedition Robinson aan tafel duurt twee uur. Uiteraard kunnen we de tijden ook aanpassen.

Kan Expedition Robinson aan Tafel ook met slecht weer door gaan?

Ja, Expedition Robinson aan Tafel kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld.

Boek deze leuke teambuilding activiteit of een ander event bij Evenementenbureau Have Fun Events in Voorhout. Have Fun Events heeft al 25 jaar ervaring in het organiseren van events, groepsuitjes en bedrijfsuitjes.

Expedition Robinson aan Tafel is een geschikt uitje voor teambuildingsdagen, verenigingsdagen, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en vriendenuitjes.

Expedition Robinson aan Tafel kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld. Hierdoor is Expedition Robinson aan Tafel een niet-weersafhankelijk uitje dat altijd door kan gaan.

Of u nou een groepsuitje, teambuildingsdag of personeelsuitje zoekt in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Haarlem, Delft, Gouda of ergens daartussen? We kijken er naar uit om Expedition Robinson aan Tafel ook voor uw gezelschap te organiseren!

Bekijk onze andere events!