Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Sportdag vanaf 50 personen

Google Rating 5/5 star star star star star

Met elkaar genieten van een sportdag? Tijdens de sportdag genieten uw gasten van afwisselende 6-kamp onderdelen. In overleg met u kijken we samen welke activiteiten het beste aansluiten bij uw gezelschap.

De sportdag begint met een gezamenlijke warming-up. Daarna gaan de deelnemers in teams van 6 tot 10 personen de sportieve strijd aan met elkaar op actieve, sportieve en creatieve teambuildingonderdelen. Halverwege de sportdag is er een pauze om even gezellig bij te kletsen. Na het tweede deel van de sportdag wordt het winnende team in het zonnetje gezet en de prijsbeker overhandigd.

check
€1975,- :
Starttarief workshop t/m 50 deelnemers
check
€37,50 :
Per persoon
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw

De spelleiders houden de score bij en moedigen de deelnemers aan. De sportdagcoördinator zorgt dat de dag soepel verloopt en is het aanspreekpunt voor de teamcaptains.

Deelnemers strijden op verschillende spelonderdelen zoals bijvoorbeeld Bamboestieken, Wandelende A, Katapult bouwen, Archery Tag, 6-persoons Skilatten, Vliegend tapijt en de Spijkerslaan quiz. In overleg kunnen we het event geheel op maat samenstellen.

Highlights
check
50 tot 450 deelnemers
check
3 uur
check
Minimaal 6 onderdelen
Inclusief
check
Coördinator en spelleiding
check
Wedstrijdschema en prijsbeker
check
Spelmateriaal en opblaasbare attracties
check
Op- en afbouw
Optioneel
check
Lunch, diner en BBQ
check
Busvervoer
check
Feestavond
check
Extra activiteit / wisselprogramma
check
Sportdag t/m 50 personen

Alles wat u van te voren moet weten

Top dat u kiest voor de sportdag! De sportdag is leuk voor alle deelnemers. De activiteiten bestaan uit actieve en rustige onderdelen. Per onderdeel hoeven niet alle teamleden actief deel te nemen. Zo kunnen deelnemers met een blessure ook deelnemen.

Have Fun Events zorgt voor een soepele organisatie van de sportdag. Onze coördinator stuurt de teamcaptains en de spelleiders aan, waarborgt de veiligheid van het event en zorgt dat de organisatie vlekkeloos verloopt. Uiteraard zorgt Have Fun Events voor de wedstrijdschema's en een prijsbeker voor het winnende team.

De sportdag kan op iedere locatie in Nederland plaatsvinden. In een sporthal, op het strand, bij een sportvereniging op de sportvelden of een andere locatie.

Uit onze ervaring blijkt dat de deelnemers de onderdelen die in het schema staan het leukst vinden. Wilt u liever andere activiteiten? Geen probleem, u kunt kiezen uit de vele andere spellen en attracties. Wij hebben alle materialen in eigen beheer waardoor we snel kunnen schakelen.

Veiligheid staat bij Have Fun Events hoog in het vaandel. Wij werken met goed opgeleide instructeurs, gecertificeerde en goed onderhouden materialen en zorgen dat er op de sportdag een gediplomeerde EHBO'er aanwezig is.

Heeft uzelf instructeurs? Bijvoorbeeld vrijwilligers bij de sportvereniging of (gym)docenten van school? Het is ook mogelijk om alle materialen, wedstrijdschema's en onze coördinator zonder spelleiders in te huren.

Vraag & Antwoord

Kan de sportdag op onze eigen locatie plaatsvinden?

Ja, wanneer u beschikt over een grote parkeerplaats, (sport)veld of zaal komen wij graag naar u toe.

Kan Have Fun Events voor een locatie zorgen?

Ja, wij werken samen met verschillende locaties op het strand, bij meertjes, bij een appelgaarde en bij verschillende kastelen.

Kunnen we voor of na de sportdag lunchen en/of dineren?

Ja, wij werken samen met horecagelegenheden waar zowel de sportdag als het eten en drinken plaats kan vinden. Wij helpen u graag met het zoeken van de geschrikte restaurants, die bij iedereen past!

Organiseert u ook sportdagen voor grote groepen?

Ja, wij organiseren sportdagen tot 450 deelnemers per evenement.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om sportieve of vrijetijdskleding te dragen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!