Tuk Tuk Culinair

Google Rating 5/5 star star star star star

Gezellig eten bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen in de Bollenstreek? Onze chauffeur rijdt u langs de mooiste bollenvelden en plekjes van de Bollenstreek naar het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

check
€240,- :
5 uur
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
6 + chauffeur :
Maximaal aantal personen

Tuk Tuk Culinair start vanaf Have Fun Events in Voorhout of u kunt zich optioneel thuis of vanaf uw vakantie-adres op laten halen in de Bollenstreek. U kunt zelf aangeven waar en hoe chique u wilt eten en het dineren kan al vanaf 20 euro per persoon. Wanneer u met een groter gezelschap bent, kunt u de TukTuk Culinair combineren met elektrische FunScooters en/of Solexen.

Highlights
check
Huur tuktuk
check
1 tot 7 personen
check
100% elektrisch
Inclusief
check
Huur TukTuk
check
5 uur TukTuk plezier
Optioneel
check
Geluidsspeaker
check
TukTuk zelf rijden

Alles wat u van te voren moet weten

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen u hartelijk op onze locatie. Uw gasten kunnen hier gratis parkeren. We kunnen u en uw gasten ook thuis of op uw logeeradres ophalen in de Bollenstreek, Noordwijk of Leiden.

De TukTuk is 100% elektrisch en rijdt circa 50 kilometer per uur. Die actieradius is circa 60 kilometer. De TukTuk rijdt op de weg en heeft een autokenteken.

TukTuk Culinair is inclusief chauffeur. In uitzonderlijke gevallen en in overleg kan de TukTuk ook zonder chauffeur gehuurd worden.

Naast TukTuk Culinair wordt de TukTuk ook veel gebruikt voor bruiloftsvervoer, sightseeing langs de tulpenvelden of de mooiste plekjes van Leiden. We kunnen de TukTuk op een aanhanger ook naar andere plekjes in het land brengen.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout

Kan ik parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur!

Mag ik ook zelf rijden?

Dit kan alleen in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt geldt er een eigen risico van € 750,- en krijgt u een kleine cursus voorafgaande de TukTuk tour.

Kunnen we zelf de route bepalen?

Wanneer u dit wilt dan kunt u zelf aangeven waar u heen wilt rijden en welke locaties u in de Bollenstreek of Leiden wilt bezoeken.

Hoeveel mensen passen er in de TukTuk?

Er kunnen zes volwassen mensen met een normaal postuur in. Wij adviseren maximaal vier volwassenen en twee kinderen.

Moeten we de restaurants zelf regelen?

Ja, u regelt de restaurants zelf. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Hoe werkt het betalen van de restaurants?

De restaurants betalen jullie zelf na afloop van het eten. In overleg met de restaurants is het ook mogelijk om alles op factuur te zetten.

Is het mogelijk om de TukTuk te versieren?

Dit is zeker mogelijk! Neem telefonisch contact op met Have Fun Events wanneer het mogelijk is de TukTuk te komen versieren.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies

Wij raden u aan om vrijetijdskleding te dragen. U kunt uiteraard ook in nette kleding komen.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!