FunScooter Tulpen Tour

Google Rating 5/5 star star star star star

Huur in de lente een FunScooter en tour langs de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Tijdens de FunScooter Tulpentour rijd je met een routebeschrijving op de E-scooter langs de mooiste velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Onderweg kom je genoeg gezellige terrassen tegen om bij te kletsen. Wil je een bloemenattractie bezoeken? Tijdens de route kom je langs Keukenhof, De Tulperij, Tulip Experience Amsterdam en Museum de Zwarte Tulp.

check
€39 :
3 uur op de E-scooter
check
€59 :
huur voor een dag
check
50 :
maximaal aantal personen

Huur een FunScooter, een stoere E-chopper met brede banen, en rij geruisloos langs de prachtige kleuren van de Bollenstreek? Ervaar zelf waarom mensen uit de hele wereld naar de Bollenstreek komen om de geuren en kleuren van de Bollenstreek te bewonderen. Vanaf de derde week van maart komen de velden met narcissen in bloei. Kort daarna kun je genieten van de geuren en kleuren van de hyacinten. Half april komen de tulpenvelden in bloei in vele prachtige kleuren. Na de eerste week van mei is het bloemenseizoen voorbij maar blijft het nog steeds prachtig om op de E-scooter door de gezellige dorpjes van de Bollenstreek en door de duinen van Noordwijk te rijden.

Informatie E-scooter verhuur Bollenstreek

Als je een elektrische FunScooter huurt krijg je een routebeschrijving mee voor een tour van drie uur. Onderweg heb je genoeg tijd om selfies en foto's van de tulpenvelden te maken en om gezellig bij te kletsen op een terras. De E-scooter Tulpenroute gaat langs de bollenvelden van Voorhout, Lisse, Hillegom, De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk.

De E-scooters hebben een actieradius van gegarandeerd 40 kilometer. De maximale snelheid van de elektrische FunScooter is 25 km/h.

Er kunnen twee personen meerijden op de elektrische scooter. Een duo passagier kost € 10,- extra op de veehuurprijs van de E-scooter. Kinderen kunnen vanaf drie jaar meerijden. Tussen de drie en acht jaar moeten de kinderen in een kinderzitje meerijden. Dit is allen mogelijk als u een FunScooter City huurt. Vanaf acht jaar mogen de kinderen ook op de FunScooter Cruiser meerijden.

Als u de E-scooter cruiser langer wilt huren dan kan dat voor € 11,- inclusief 21% btw per extra uur of voor € 59,50 voor een hele dag. De FunScooter City kost € 49,50 voor een hele dag.

Om een E-scooter te huren is een (brommer)rijbewijs verplicht. Alle bestuurders van de huurscooter dienen hun rijbewijs mee te nemen. U heeft een eigen risico van € 175,- per scooter. U hoeft van tevoren geen borg te betalen.

Bezoek Tulpenattracties tijdens je E-scooter tour

Heb je een scooter gehuurd en wil je onderweg een van de Tulpen attracties van de Bollenstreek bezoeken? Het is zeker de moeite waard om één van de Tulip Festival attracties van de Bollenstreek te bezoeken. Halverwege je FunScooter Tulpen route een bezoek aan Keukenhof, Museum de Zwarte tulp, De Tulperij in Voorhout, The Tulip Barn en/of Tulip Experience Amsterdam.

Inclusief
check
Huur E-chopper
check
Routebeschrijving tulpen tour
check
Instructie E-scooter
Highlights
check
(brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
1 tot 50 personen direct online boekbaar
Optioneel
check
Toegangskaarten Keukenhof

Vraag & Antwoord

Wat is het adres van Have Fun Events E-Scooter verhuur Bollenstreek

Je vindt ons op de Jacoba van Beierenweg 97 in Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen bij Have Fun Events voor auto's of touringcars.

Wanneer staan de Tulpen in bloei?

Afhankelijk van het weer start het bloemenseizoen van 20 maart tot begin mei. Eerst komen de narcissen, daarna de Hyacinten en tot slot de tulpen. In de 2e tot laatste week weer van april staan de tulpen het mooist. Wanneer precies is afhankelijk van de zon en temperatuur.

Kan je met twee personen op één E-scooter huren?

Ja, er kan een bijrijder of duo passagier achterop de E-FunScooter voor € 10,- inclusief 21% btw extra op het huurbedrag van de scooter.

Kan ik kaarten voor Keukenhof bestellen bij Have Fun Events?

Ja, je kunt via de site van Have Fun Events Keukenhof tickets bestellen.

FunScooter Tulpen Tour
Google Rating 5/5 star star star star star
Bekijk onze andere events!