Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

FunScooter Tulpen Tour

Google Rating 5/5 star star star star star

Huur in de lente een FunScooter en tour langs de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Tijdens de FunScooter Tulpentour rijd je met een routebeschrijving op de E-scooter langs de mooiste velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Onderweg kom je genoeg gezellige terrassen tegen om bij te kletsen. Wil je een bloemenattractie bezoeken? Tijdens de route kom je langs Keukenhof, De Tulperij, Tulip Experience Amsterdam en Museum de Zwarte Tulp.

check
€39,- :
3 uur op de E-scooter
check
€50,- :
4 uur op de E-scooter
check
€59,- :
huur voor een dag
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
50 :
maximaal aantal personen

Huur een FunScooter, een stoere E-chopper met brede banden, en rijd geruisloos langs de prachtige kleuren van de Bollenstreek! Ervaar zelf waarom mensen uit de hele wereld naar de Bollenstreek komen om de geuren en kleuren van de Bollenstreek te bewonderen. Vanaf de derde week van maart komen de velden met narcissen in bloei. Kort daarna kun je genieten van de geuren en kleuren van de hyacinten. Half april komen de tulpenvelden in bloei in vele prachtige kleuren. Na de eerste week van mei is het bloemenseizoen voorbij maar blijft het nog steeds prachtig om op de E-scooter door de gezellige dorpjes van de Bollenstreek en door de duinen van Noordwijk te rijden.

Informatie E-scooter verhuur Bollenstreek

Als je een elektrische FunScooter huurt krijg je een routebeschrijving mee voor een tour van drie uur. Onderweg heb je genoeg tijd om selfies en foto's van de tulpenvelden te maken en om gezellig bij te kletsen op een terras. De E-scooter tulpenroute gaat langs de bollenvelden van Voorhout, Lisse, Hillegom, De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk.

De E-scooters hebben een actieradius van gegarandeerd 40 kilometer. De maximale snelheid van de elektrische FunScooter is 25 km/h.

Er kunnen twee personen meerijden op de elektrische scooter. Een duo passagier kost € 10,- extra op de verhuurprijs van de E-scooter. Kinderen kunnen vanaf drie jaar meerijden. Tussen de drie en acht jaar moeten de kinderen in een kinderzitje meerijden. Dit is alleen mogelijk als u een FunScooter City huurt. Vanaf acht jaar mogen de kinderen ook op de FunScooter Cruiser meerijden.

Als u de E-scooter cruiser langer wilt huren dan kan dat voor € 11,- inclusief 21% btw per extra uur of voor € 59,50 voor een hele dag. De FunScooter City kost € 49,50 voor een hele dag.

Om een E-scooter te huren is een (brommer)rijbewijs verplicht. Alle bestuurders van de huurscooter dienen hun rijbewijs mee te nemen.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade aan de geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Bezoek de tulpenattracties tijdens je E-scooter tour

Heb je een scooter gehuurd? Dan is het zeker de moeite waard om onderweg één van de tulpenattracties van de Bollenstreek bezoeken. Tijdens de FunScooter rit tour je langs Keukenhof, Museum de Zwarte tulp, De Tulperij in Voorhout, The Tulip Barn en Tulip Experience Amsterdam. Deze locatie kun je tijdens de pauze bezoeken of na afloop van de tulpentour.

Inclusief
check
Huur E-chopper
check
Routebeschrijving tulpentour
check
Instructie E-scooter
Highlights
check
(brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
1 tot 50 personen direct online boekbaar
Optioneel
check
Toegangskaarten Keukenhof

Vraag & Antwoord

Wat is het adres van Have Fun Events E-Scooter verhuur Bollenstreek?

Je vindt ons op de Jacoba van Beierenweg 97 in Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor auto's of touringcars bij Have Fun Events.

Wanneer staan de Tulpen in bloei?

Afhankelijk van het weer start het bloemenseizoen van eind maart tot begin mei. Eerst bloeien de narcissen, daarna de Hyacinten en tot slot de tulpen. In de tweede en derde week van april staan de tulpenvelden het mooist in bloei. Wanneer precies is afhankelijk van de hoeveelheid dagen met zon en de temperatuur.

Kan je met twee personen één e-scooter huren?

Ja, er kan een bijrijder of duo passagier achterop de E-scooter. De kosten voor de bijrijder bedragen € 10,- inclusief 21% btw extra op het huurbedrag van de scooter.

Kan ik kaarten voor Keukenhof bestellen bij Have Fun Events?

Ja, je kunt via de site van Have Fun Events Keukenhof tickets bestellen.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Bekijk onze andere events!