TukTuk Tulip Experience

Google Rating 5/5 star star star star star

Gezellig bijkletsen met een hapje en drankje erbij in de 100% elektrische TukTuk. Tijdens de TukTuk Tulip Experience rij je langs de mooiste bloemenvelden met hyacinten, narcissen en tulpen en breng je een bezoek aan één van de tulpenattracties.

check
€ 195,- :
Tuktuk tour (3 uur)
check
€ 220,- :
TukTuk 4 uur
check
€ 95,- :
Chauffeur
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
6 + chauffeur :
Maximaal aantal passagiers
Highlights
check
100% elektrisch
check
1 tot 7 deelnemers
check
3 uur genieten
Inclusief
check
Huur Tuktuk
check
Ophaalservice Bollenstreek, Noordwijk, Leiden
Optioneel
check
Extra tijd
check
Ophaalservice Bollenstreek, Noordwijk, Leiden
check
TukTuk chauffeur
check
TukTuk Leiden City tour

Alles wat u van te voren moet weten

Ons personeel ontvangt u hartelijk bij Have Fun Events in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij uw verblijfplaats in de Bollenstreek, bij Keukenhof of op een andere locatie.

De TukTuk is 100% elektrisch en er kunnen zes deelnemers met een normaal postuur meerijden buiten de chauffeur om. Bent u met meer dan zes deelnemers? U kunt altijd elektrische scooters en Solexen bij huren. Uiteraard kunt u onderweg afwisselen.

De TukTuk wordt ook vaak gebruikt als pendel vervoer of voor bruidsparen. Daarnaast wordt de TukTuk vaak ingezet bij een event voor deelnemers zonder rijbewijs. U kunt ook kiezen voor TukTuk Culinair. Onze chauffeur brengt u in drie verschillende plaatsen naar drie verschillende restaurants voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Tot slot is de rondrit door Leiden populair, waarbij u langs de mooiste plekjes van Leiden rijdt en onderweg kunt stoppen om een aantal mooie locaties te bezoeken.

In het voorjaar is de streek extra mooi, wanneer de velden met hyacinten, narcissen en tulpen in bloei staan. Afhankelijk van het weer is dit vanaf eind maart t/m begin mei. Halverwege april zit u altijd goed. Ook als de bloemen niet in bloei staan is het leuk om door de streek te rijden en diverse locaties te bezoeken.

Het boeken van de TukTuk met gids is onder voorbehoud dat er een gids beschikbaar is, wanneer dit niet mogelijk is of de tijd aangepast dient te worden nemen wij contact met u op. Klanten ontvangen een volledige terugbetaling of een tegoed in geval van annulering door de operator wanneer er geen gids beschikbaar is.

Het is mogelijk om de TukTuk zelf te besturen, wanneer u hiervoor kiest krijgt u een korte uitleg en kunt u even proefrijden tot zowel wij als u er een goed gevoel bij hebben! Voor het rijden in de de TukTuk is een B-rijbewijs nodig en minimaal 5 jaar rij ervaring. Ook dient de chauffeur ouder dan 30 te zijn.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en rijdt op de weg. De elektrische TukTuk heeft een actieradius van circa 55 kilometer. Voor het rijden in de TukTuk is een B-rijbewijs nodig

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout.

Kan ik parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur, waar u gratis kunt parkeren!

Hoeveel deelnemers passen er in de TukTuk?

Er kunnen zes mensen met een normaal postuur achterin en één chauffeur voorin. In totaal zeven mensen.

Wat is de actieradius van de TukTuk?

De TukTuk heeft een actieradius van ongeveer 60 kilomete

Hebben jullie leuke routes voor de TukTuk?

Onze chauffeurs kennen alle leuke plekjes van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij de chauffeur aangeven wat u graag wilt zien of waar u heen wilt en de lol kan beginnen!

Kan ik zelf in de TukTuk rijden?

Dit kan alleen in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt geldt er een minimale leeftijd van 30 jaar oud, 5 jaar in het bezit van een rijbewijs en een eigen risico van € 750,-. De chauffeur krijgt een kleine cursus voorafgaande de TukTuk tour.

Is het mogelijk om de TukTuk te versieren?

Dit is zeker mogelijk! Neem telefonisch contact op met Have Fun Events wanneer het mogelijk is de TukTuk te komen versieren.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen, wel is er een eigen risico van €750. Deze is afkoopbaar voor €7,50, dan wordt het eigen risico €300.

.

Bekijk onze andere events!