TukTuk Tulip Experience

Google Rating 5/5 star star star star star

Gezellig bijkletsen met een hapje en drankje erbij in de 100% elektrische TukTuk. Tijdens de TukTuk Tulip Experience rij je langs de mooiste bloemenvelden met hyacinten, narcissen en tulpen en breng je een bezoek aan één van de tulpenattracties.

check
€ 195,- :
Tuktuk tour (3 uur)
check
€ 240,- :
Tuktuk tour hele dag
check
6 + chauffeur :
Maximaal aantal passagiers
Highlights
check
100% elektrisch
check
1 tot 7 deelnemers
check
Inclusief chauffeur
check
3 uur genieten
Inclusief
check
Huur Tuktuk
check
Chauffeur
check
Ophaalservice Bollenstreek, Noordwijk, Leiden
Optioneel
check
Extra tijd
check
Ophaalservice Bollenstreek, Noordwijk, Leiden

Alles wat u van te voren moet weten

Onze TukTuk chauffeur ontvangt u hartelijk bij Have Fun Events in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij uw verblijfplaats in de Bollenstreek, bij Keukenhof of op een andere locatie.

De TukTuk is 100% elektrisch en er kunnen zes deelnemers met een normaal postuur meerijden buiten de chauffeur om. Bent u met meer dan zes deelnemers? U kunt altijd elektrische scooters en Solexen bij huren. Uiteraard kunt u onderweg afwisselen.

De TukTuk wordt ook vaak gebruikt als pendel vervoer of voor bruidsparen. Daarnaast wordt de TukTuk vaak ingezet bij een event voor deelnemers zonder rijbewijs. U kunt ook kiezen voor TukTuk Culinair. Onze chauffeur brengt u in drie verschillende plaatsen naar drie verschillende restaurants voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Tot slot is de rondrit door Leiden populair, waarbij u langs de mooiste plekjes van Leiden rijdt en onderweg kunt stoppen om een aantal mooie locaties te bezoeken.

In het voorjaar is de streek extra mooi, wanneer de velden met hyacinten, narcissen en tulpen in bloei staan. Afhankelijk van het weer is dit vanaf eind maart t/m begin mei. Halverwege april zit u altijd goed. Ook als de bloemen niet in bloei staan is het leuk om door de streek te rijden en diverse locaties te bezoeken.

In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om zelf met de TukTuk te rijden. U krijgt dan een korte cursus. Dit gaat altijd in overleg met Have Fun Events.

U kunt bij Have Fun Events gratis parkeren. U kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee. Onderweg is uiteraard ook voldoende gelegenheid om wat lekkers te eten en te drinken.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en rijdt op de weg. De elektrische TukTuk heeft een actieradius van circa 55 kilometer. Voor het rijden in de TukTuk is een B-rijbewijs nodig.


TukTuk Tulip Experience
Google Rating 5/5 star star star star star
Bekijk onze andere events!