Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Solex Speurtocht

Google Rating 5/5 star star star star star

Met de Solex Speurtocht genieten van een actief dagje uit! Geniet met elkaar van het rijden op de Solex, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje. Met cryptische aanwijzingen van Have Fun Events gaan u en uw gezelschap in aparte teams op zoek naar alle leuke plekjes in de Bollenstreek. Per opdracht zijn er punten te verdienen. Wie van het gezelschap is de kenner van de Bollenstreek? Tijdens de Solex Speurtocht kunnen u en uw gezelschap genieten van de omgeving en gezellige dorpjes, terwijl u op zoek gaat naar de locatie van de opdracht.

check
€39,- :
3 uur durende Solex Speurtocht
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw

Bij Have Fun Events kunt u al vanaf twee personen onze goed onderhouden Solexen uit 1964 huren. U kunt zelfstandig met een routebeschrijving op pad gaan op een  Solex of gebruik maken van onze gezellige routeleider. In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi als de bloemenvelden in de gezellige dorpjes zoals Noordwijkerhout, Voorhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Sassenheim in de bloei staan. In de zomermaanden kunt u heerlijk pruttelen over de boulevard, langs de duinen van Noordwijk en een bezoek brengen aan het strand. De Solexen zijn uitgerust met een fietstas zodat u uw spullen mee kunt nemen.

Highlights
check
Rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Vanaf 2 tot 60 personen direct online boeken
check
3 uur
Inclusief
check
Gratis Speurtocht in de Bollenstreek
check
Fietstas op de Solex voor uw spullen
check
Uitgebreide instructie over de Solex
check
Huur Solex uit 1964
Optioneel
check
Extra activiteit/wisselprogramma
check
Solex culinair
check
Solextour bollenstreek met routebeschrijving

Alles wat u van te voren moet weten

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen u hartelijk op onze locatie. Uw gasten kunnen hier gratis parkeren en er is ook voldoende ruimte om met een touringcar te komen. Onze medewerkers geven een korte instructie en vervolgens gaan de deelnemers op de parkeerplaats even wennen aan de Solex. Wanneer iedereen zich zeker voelt is het tijd om te gaan genieten van de Solex Speurtocht door de Bollenstreek.

Halverwege de Solex Speurtocht kunt u een pauze houden bij een gezellig terras om daarna te genieten van het tweede deel van de Solextour Speurtocht.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout

Kan ik parkeren op eigen terrein?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur!

Heb je een rijbewijs nodig op Solex te kunnen rijden?

Ja, je hebt minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, is het mogelijk om achterop een FunScooter te gaan of met de TukTuk mee te rijden.

Hoelang duurt een Solextour?

De standaard Solextour duurt drie uur.

Kan ik met een grote groep Solex komen rijden?

Ja, Have Fun Events beschikt over 160 voertuigen bestaande uit 65 Solexen en de rest uit FunScooters, KickBike FunSteps en een TukTuk. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. Tijdens de Speurtocht zullen er groepjes van ongeveer 10 personen gemaakt worden.

Is een helm verplicht om op de Solex te rijden?

Nee, het is niet verplicht om op de Solex een helm te dragen. Wel hebben wij wanneer gewenst echte ouderwetse helmen en leren jassen om de Solexervaring compleet te maken. De kosten hier voor zijn € 5,- per set. U kunt ook bij ons op locatie nog ervoor kiezen om zo'n set te dragen!

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Het kan zijn dat er hele kleine spettertjes brandstof op uw broek terecht komen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Wij geven hierbij graag advies!

Bekijk onze andere events!