Ik hou van Holland Quiz

Google Rating 5/5 star star star star star

Ik hou van Holland quiz, leuk en gezellig! Beleef de hilarische Ik hou van Holland quiz zelf en geniet met elkaar van een onvergetelijke Hollandse feestavond vol quiz, gezelligheid, sportieve strijd, lekker eten, drankjes, meezingen, feesten en heel veel lachen. Welk team weet het meeste over de Nederlandse geschiedenis, muziek, film & tv, topografie en de actualiteiten?

Op dit moment kunnen wij dit nu niet aanbieden. Kijk hieronder voor onze meest geboekte events!
check
€900 :
Tot en met 75 deelnemers
check
€12 :
Per extra deelnemer

De Ik hou van Holland quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder een ronde met vragen over uw bedrijf, vereniging of familie. Tussen de rondes door kunt u gezellig bijkletsen, de strategie aanpassen en genieten van lekkere (Hollandse) gerechten. U kunt natuurlijk ook zelf voor de hapjes en drankjes zorgen en de Ik hou van Holland quiz zonder eten en drinken boeken.

Onze Ik hou van Holland quizmaster neemt de quizvragen, professioneel geluid, feestelijke Hollandse aankleding, humor, slingers, de gigantische prijsbeker en het Ik hou van Holland rad mee.

Highlights
check
Entertainment uitje
check
30 tot 100 personen
check
6 uur
Inclusief
check
Quizmaster
check
Aankleding ruimte
check
Quizvragen
check
Muziek installatie
check
Organisatie
check
Prijsbeker
Optioneel
check
Diner & drankjes
check
DJ feestavond
check
Busvervoer
check
Overnachting

Alles wat u van te voren moet weten

Uw gasten worden op locatie hartelijk ontvangen door de Ik hou van Holland quizpresentatoren. De teams nemen plaats aan hun eigen tafel en de feestavond kan beginnen.

Na iedere ronde houden we even pauze zodat de deelnemers kunnen bijkletsen en van een gang van het diner of hapjes kunnen genieten.

De Ik hou van Holland quiz bestaat uit onder andere algemene-, film & tv-, geschiedenis-, topgrafie- en muziekvragen. Na afloop wordt er uiteraard ook uit volle borst gezongen door de teams!

Na afloop wordt het winnende team geëerd met een prachtige prijsbeker!

U kunt zelf een locatie uitzoeken of gebruik maken van een van de locaties van Have Fun Events partners. Houd wel rekening met andere mensen in de omgeving in verband met versterkte geluid.

Vraag & Antwoord

Is de Ik hou van Holland quiz leuk voor iedereen?

Ja, we hebben makkelijke en moeilijke vragen met vele thema's. Er is altijd wel iemand in een team die het antwoord weet.

Kledingadvies

Om het geheel nog feestelijker te maken kan ieder team in zijn eigen stijl of kleur komen.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en geef uw wensen op. Zo kunnen wij ook voor u busvervoer, overnachting en complete (feest)avond regelen.

Ik hou van Holland Quiz
Google Rating 5/5 star star star star star
Op dit moment kunnen wij dit nu niet aanbieden. Kijk hieronder voor onze meest geboekte events!
Bekijk onze andere events!