Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Ik hou van Holland Quiz op locatie

Google Rating 5/5 star star star star star

Ik hou van Holland quiz, leuk en gezellig! Beleef de hilarische Ik hou van Holland quiz zelf en geniet met elkaar van een onvergetelijke Hollandse feestavond vol quiz, gezelligheid, sportieve strijd, lekker eten, drankjes, meezingen, feesten en heel veel lachen. Welk team weet het meeste over de Nederlandse geschiedenis, muziek, film & tv, topografie en de actualiteiten? De Ik hou van Holland quiz wordt gepresenteerd op locatie!

check
€1.100,- inclusief 21% btw :
Tot en met 75 deelnemers
check
€14,50 :
Per extra deelnemer
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
30 t/m 100 :
Personen

Ben je op zoek naar een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje op locatie? Boek dan de Ik Hou van Holland quiz. De Ik hou van Holland quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder een ronde met vragen over uw bedrijf, vereniging of familie. Tussen de rondes door kunt u gezellig bijkletsen, uw strategie aanpassen en optioneel genieten van lekkere (Hollandse) gerechten.

Onze 'Ik hou van Holland quizmaster' neemt de quizvragen, professioneel geluid, feestelijke Hollandse aankleding, humor, slingers, de gigantische prijsbeker en het Ik hou van Holland rad mee.

Wanneer kunnen we bij u op uw gekozen locatie een Ik hou van Holland quiz komen presenteren?

Highlights
check
Entertainment uitje
check
30 tot 100 personen
check
3 uur
check
Spelquiz
Inclusief
check
Quizmaster
check
Organisatie
check
Quizvragen
check
Muziekinstallatie
check
2 microfoons met standaards
check
Aankleding ruimte
check
Prijsbeker
Optioneel
check
Diner & drankjes
check
DJ feestavond
check
Karaoke set
check
Overnachting
check
Busvervoer advies

Alles wat u van te voren moet weten

Bent u op zoek naar een leuk groepsuitje of personeels uitje? Dan is de Ik hou van Holland Quiz zeker een aanrader! Uw gasten worden hartelijk ontvangen op een door u gekozen locatie door de Ik hou van Holland quizpresentator(en). De teams nemen plaats aan hun eigen tafel en de feestavond kan beginnen.

Na iedere ronde houden we even pauze zodat uw deelnemers kunnen bijkletsen en van een gang van het diner of hapjes kunnen genieten.

De Ik hou van Holland quiz bestaat uit onder andere algemene-, film & tv-, geschiedenis-, topgrafie- en muziekvragen. Na afloop wordt er uiteraard ook uit volle borst gezongen door de teams!

Na afloop wordt het winnende team geëerd met een prachtige prijsbeker!

U kunt zelf een locatie uitzoeken of gebruik maken van een van de locaties van Have Fun Events partners in Katwijk, Noordwijk, Leiden of een andere plek in de Bollenstreek. Houd wel rekening met andere mensen in de omgeving in verband met versterkte geluid.

Tussen de rondes van de Ik hou van Holland quiz door is het leuk om de deelnemers met lekkere hapjes te verwennen. Bijvoorbeeld met een voor-, hoofd- en nagerecht maar het kan uiteraard ook met gebak, hapjes en drankjes. De kosten voor de catering is exclusief en u kunt hier zelf afspraken over maken met de feestlocatie. Uiteraard geven we u graag advies.

Vraag & Antwoord

Is de Ik hou van Holland quiz leuk voor iedereen?

Ja, we hebben makkelijke en moeilijke vragen met vele thema's. Er is altijd wel iemand in een team die het antwoord weet.

Wordt de Ik hou van Holland quiz alleen in het Nederlands gepresenteerd?

Ja, de presentatoren spreken wel Engels maar de vragen worden in het Nederlands voorgelezen.

Kan ik de Ik hou van Holland quiz op mijn eigen locatie organiseren?

Ja, u kunt de Ik hou van Holland quiz op uw eigen locatie of een eigen gekozen locatie houden. Houd wel rekening met het geluid. Er wordt flink gezongen en muziek afgespeeld met versterkt geluid.

Hoe lang duurt de Ik hou van Holland quiz?

De Ik hou van Holland quiz duurt ongeveer drie uur. Wanneer u dineert tussen de rondes door dan zal dit langer worden. U kunt na afloop van de quiz nog een karaoke set huren of een DJ inhuren om de feestavond te verlengen.

Kunnen we ook vragen over onze eigen organisatie toevoegen?

Ja, U kunt circa 10 originele, leuke en grappige vragen aanleveren.

Mogen de teams verkleed komen?

Ja, om de Ik hou van Holland quiz nog feestelijker te maken kan ieder team in zijn eigen stijl of kleur komen. Dan geven wij het team dat het leukst is aangekleed extra punten!

Ik hou van Holland quiz op locatie

Have fun Events is al bijna 25 jaar het evenementenbureau van Noordwijk, Katwijk, Leiden en de Bollenstreek. U kunt bij Have Fun Events terecht voor personeelsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, Familiedagen, personeelsfeesten en ander groepsuitjes. Kleinere gezelschappen bedienen we graag op onze elektrische FunScooter- of Solextour door Noordwijk en de Bollenstreek. Dus bent u op zoek naar een leuk uitje! Het Have Fun Events team staat voor uw als organisator klaar om een succesvol, gezellig en geslaagd uitje te bieden waar uw deelnemers u dankbaar voor zullen zijn.

Bekijk onze andere events!