Puzzelrit Noordwijk - Bollenstreek

Google Rating 5/5 star star star star star

Puzzelen, een mooie route rijden, sightseeing, leuke dingen doen en gezellig bijkletsen. Heb je een Heb je een tandem, Elektrische Step, FunBike, E-scooter of E-chopper gehuurd bij Have Fun Events en wil je onderweg puzzelen? Boek dan de Have Fun Events puzzeltocht met één groep of met verschillende teams. Met wie ga jij deze leuke puzzeltocht rijden?

check
Aantal deelnemers :
circa 5 per puzzeltocht
check
Prijs per puzzeltocht :
€ 22,50 per puzzeltocht

Met wie kom jij genieten van een puzzeltocht? Je bepaalt zelf of je de puzzeltocht met één groep of met meerdere teams komt rijden! Huur een E-chopper, Elektrische step, E-scooter, FunBike of tandem bij Have Fun Events en boek hier jouw puzzeltocht van Puzzeluitje.

Have Fun Events Puzzeltocht: Duin & Dorpen Bollenstreek

Huur een E-chopper, tandem, Elektrische step, E-scooter en/of E-bike bij Have Fun Events en boek hier online jouw puzzeltocht. De Puzzeltocht start en eindigt bij Have Fun Events in Voorhout.

Hoe lang duurt de Puzzeltocht?

De puzzelrit duurt zonder pauze circa 2,5 uur. Boek je een FUN-voertuig voor drie uur dan heb je onderweg een half uur pauze en de tijd om lekker wat te drinken. Wil je onderweg lunchen, een strandwandeling maken, een museum bezoeken, wandelen door de kasteeltuin, jeu de boules spelen etc. Boek jouw E-chopper, Elektrische Step, E-scooter, FunBike of tandem dan voor een hele dag!

Hoe werkt de Puzzeltocht?

Je koopt de puzzeltocht zelf online en ontvang een code. Met deze code kun je voordat je met de puzzeltocht gaat starten inloggen op je telefoon. De telefoon plaats je in de houder die je gemakkelijk op je FUN-voertuig van Have Fun Events of op je eigen fiets kunt plaatsen. Nu kun je van start gaan met de puzzeltocht.

Highlights
check
Puzzelopdrachten
check
Prachtige route
check
Zien en doen tips
Inclusief
check
Puzzeltocht
Optioneel
check
Huur E-chopper, tandem, E-bike, Elektrische step of E-scooter
check
Bezoek museum
check
Jeu de boules
check
Eten en drinken

Informatie puzzeltocht Bollenstreek

De Bollenstreek staat bekend om de teelt van de tulpen. In het voorjaar, van half maart tot begin mei, is het mooi om langs de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen te rijden.

Vanaf halverwege augustus staan de dahliatuinen in bloei. De zomerse periode ertussen is het ook heerlijk toeren door de gezellige dorpen van de Bollenstreek en door de duinen, het natuurgebied tussen Noordwijk en De Zilk.

Alleen al het toeren door de streek is fantastisch maar het wordt natuurlijk nog leuker als je onderweg puzzels kunt oplossen! Tijdens de puzzeltocht geven we je ook tips waar de leukste pauzeplekken zijn en wat er te doen is onderweg!

De beleving van de puzzeltocht is het grootst als u per 4 personen boekt. Zo kan iedereen mee spelen!

Met wie kom jij genieten van de puzzeltocht door de Bollenstreek?

Hoe lang duurt de Puzzeltocht?

Als je de route rijdt, een pauze houdt en de puzzels oplost dan ben je circa drie uur onderweg. Wil je er echt een dagje uit van maken? Maak onderweg een strandwandeling, ga uitgebreid lunchen, beklim het uitkijkpunt, bezoek een museum en speel een potje jeu de boules. Bepaal zelf wat je wel en niet doet en deel je dag in zoals jij dat wilt!

Boek gemakkelijk online

1. KIEZEN MAAR!
Start met het uitkiezen van de puzzeltocht.

2. DOWNLOAD, BRIEVENBUS OF APP
Kies je of je de route meteen vanuit de app wilt downloaden of wilt laten opsturen.
Klik op “koop nu” en daarna op “afrekenen”.

3. AFREKENEN
Ga naar de winkelwagen om te betalen. Vul de gegevens in en betaal je puzzeltour.

4. BEVESTIGING
Controleer na betaling het overzicht van je bestelling op de bevestigingspagina.

5. DOWNLOADEN
Scroll verder naar beneden en je ziet de oranje download button. Klik hierop en de route wordt meteen zichtbaar. Heb je voor de app gekozen? Dan krijg je hier een uitleg en een bingokaart om te downloaden.

6. EMAIL
Tot slot ontvang je een mail met daarin nogmaals de downloadlink voor het roadbook en de app uitleg.

Eigen vervoer of FUN-voertuig huren?

De Puzzeltocht is los te boeken. Je bepaalt zelf of je de puzzeltocht met je eigen fiets of auto rijdt of dat je een voertuig wilt huren. Have Fun Events verhuurt E-choppers, tandems, E-bikes, Elektrische steps, E-scooters, DAF33 's en elektrische TukTuk's waarmee je de puzzeltocht kunt rijden.

Waar start de puzzeltocht?

De puzzelrit start bij evenementenbureau Have Fun Events op de Jacoba van Beierenweg 97 in Voorhout. Dat ligt ter hoogte van Noordwijk tussen Haarlem en Leiden op de grens van Noord-Holland en Zuid-Holland.

Gratis parkeren

Je kunt gratis parkeren bij Have Fun Events. Er is voldoende ruimte voor zowel auto's als touringcars. Woon je in de buurt? Dan raden we je aan om met de fiets te komen! Beter voor je conditie en voor het milieu.

Kan ik de speurtocht cadeau geven?

Zoek je een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders? Nadat je de speurtocht hebt besteld, blijft deze een half jaar geldig. Je bepaalt zelf wanneer je de speurtocht gaat rijden. Een super leuk idee om kado te geven.

Vraag & Antwoord

Hoe lang zijn de puzzeluitjes geldig?

De puzzeluitjes zijn een half jaar geldig. Je kunt de puzzeltocht ook bij aankomst bij Have Fun Events online boeken.

Hoelang duurt een puzzeluitje?

Het puzzeluitje duurt circa 3 uur. Wilt u onderweg nog genieten van een heerlijke strandwandeling of cultuur snuiven in een museum, maak er dan een heel dagje uit van!


Bekijk onze andere events!