Beach Volleybal

Google Rating 5/5 star star star star star

Wilt u beachvolleyballen tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Katwijk of Noordwijk? Geniet tijdens het beachvolleyballen van de ondergaande zon en het geluid van de brekende golven. De instructeurs van Have Fun Events zorgen voor professionele volleybalvelden en volleyballen, een wedstrijdschema en begeleiden het volleybaltoernooi.

Op dit moment kunnen wij dit nu niet aanbieden. Kijk hieronder voor onze meest geboekte events!
check
€360,- :
Starttarief workshop t/m 20 deelnemers
check
€18,- :
Prijs per extra deelnemer
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw

Het beachvolleybal kan vanuit ieder strandpaviljoen op het strand van Noordwijk, Wassenaar, Katwijk, Scheveningen, Kijkduin, Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, IJmuiden, Schoorl, Bergen of ander strand plaatsvinden. Buiten het strand om bieden we ook beachvolleybal in Amsterdam en bieden we de mogelijkheid om Indoor beachvolley te spelen. In beide gevallen op echte zandvolleybalvelden.

Highlights
check
Actief programma
check
10 tot 150 deelnemers
check
1,5 uur
Inclusief
check
Spelmaterialen
check
Spelleider
check
Wedstrijdschema
check
Prijsbeker
Optioneel

Alles wat u van te voren moet weten

Uw gasten worden hartelijk ontvangen op het strand van Noordwijk, Scheveningen, Katwijk, Wassenaar of Zandvoort.

Onze instructeur zorgt voor professionele materialen, een wedstrijdschema en een prijsbeker om het winnende team te eren.

Beachvolleybal is een actieve sport. Voor de deelnemers die om wat voor reden niet kunnen deelnemen aan het actieve deel kunnen we kronen tot teamcaptain, scheidsrechter of een alternatieve activiteit inbouwen.

Het beach toernooi duurt circa 60 minuten. Wilt u uw gezelschap langer laten genieten van activiteiten? Kies dan voor een extra activiteit. Bent u met een heel groot gezelschap? Kies dan voor het wisselprogramma.

Wilt u meer variatie? We kunnen het volleyballen afwisselen met een voetbalattractie of een andere leuke teambuildingsactiviteit.

Vraag & Antwoord

Kan het beach volleybal op ieder strand in Nederland?

Ja, alleen beperken wij ons tot het strand van Noordwijk, Katwijk en Zandvoort.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om sportieve- of vrijetijdskleding te dragen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Beach Volleybal
Google Rating 5/5 star star star star star
Op dit moment kunnen wij dit nu niet aanbieden. Kijk hieronder voor onze meest geboekte events!
Bekijk onze andere events!