T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

Sportdag t/m 50 personen

Bent u op zoek naar een actief spelprogramma of sportdag waar de deelnemers met elkaar de sportieve strijd aangaan op verschillende teambuilding- en funonderdelen? Bij deze mini-zeskamp kunt u kiezen uit een opblaasbare spelattractie zoals Levend Tafelvoetbal, Gladiator, Voetbaldarten, Levend Poolen of Opblaasbaar Volleybal.

Offerte aanvragen
€33
3 uur op de FunScooter
€11
Elk uur extra
€90
Voor een hele dag
€10
Duo passagier
50
Maximaal aantal personen

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi als de bloemenvelden in de gezellige dorpjes zoals Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Sassenheim in bloei staan. In de zomermaanden kunt u heerlijk touren over de boulevard, door de duinen van Noordwijk en een bezoek brengen aan het strand.

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Bezorgen vanaf 1 persoon: Bollenstreek, Leiden, Haarlem, Zandvoort, Katwijk, Noordwijk
check
Bezorgen voor groepen: heel Nederland
check
Vanaf 2 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitleg over de FunScooter
check
Elektrische scooter
Optioneel
check
Koffie / thee met gebak van Landgoed De Olmenhorst bij ontvangst bij Have Fun Events (€5,50)
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd

Alles wat u van tevoren moet weten

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen u hartelijk op onze locatie. Uw gasten kunnen hier gratis parkeren en er is ook voldoende ruimte om met een touringcar te komen. U kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee. Onze medewerkers geven een korte instructie en vervolgens gaan de deelnemers op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten van de Elektrische FunScootertour door de Bollenstreek.

U kunt zelfstandig met een routebeschrijving op de FunScooter op pad gaan of gebruikmaken van onze gezellige routeleider. Het is ook mogelijk om in kleine groepjes een FunScooter Speurtocht te rijden. Halverwege de FunScootertour kunt u een pauze inlassen bij een gezellig terras om daarna te genieten van het tweede deel van de FunScootertour. Tot slot kunt u in de avond kiezen voor FunScooter Culinair. Met drie stops bij verschillende restaurant in drie verschillende plaatsen voor het voor-, hoofd- en nagerecht.

Wilt u dat wij naar u toe komen met de elektrische FunScooters? Bestel uw scooter voor 21.00 uur de avond ervoor en wij zorgen dat uw FunScooter de volgende dag voor 10.00 uur bij uw huis of andere verblijfplaats staat. Dit geldt alleen voor de Bollenstreek, Noordwijk, Katwijk, Leiden en Haarlem.

Bij schade aan de elektrische FunScooter geldt een eigen risico van €175,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is niet afkoopbaar. U bent als opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om op de FunScooter te rijden?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, dan is het mogelijk om achterop een scooter mee te rijden of met de TukTuk mee te rijden.

Mag ik zonder helm rijden op de E-scooter?

Ja, u bent niet verplicht een helm te dragen op de FunScooter.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden?

Vanaf 8 jaar mag een kind achterop zitten. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje op onze FunScooter City's.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met 1 accu gegarandeerd 40 kilometer rijden.

Hoe hard rijdt de elektrische FunScooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken.

Kan ik de FunScooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter zo lang huren als u wilt. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl en bieden we u een scherpe prijs aan.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, u kunt ook een nieuwe elektrische scooter bij Have Fun Events kopen. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we met zijn tweeën op een scooter rijden?

Ja, dat kan. Voor een bijrijder/duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Hoelang duurt een FunScooter tour?

De standaard FunScooter tour duurt drie uur. U kunt uw tour per uur verlengen of de E-scooter voor een dag of langere periode huren.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 50 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met Solexen en de TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik komen scooter rijden?

U kunt al vanaf één persoon komen genieten.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en geef uw wensen op. Zo kunnen wij ook voor u busvervoer, overnachting en complete (feest)avond voor u regelen.

Bekijk onze andere events!