Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Sportdag t/m 50 personen

Google Rating 5/5 star star star star star

Bent u op zoek naar een actief spelprogramma of sportdag waar de deelnemers met elkaar de sportieve strijd aangaan op verschillende teambuilding- en funonderdelen? Bij deze mini-zeskamp kunt u kiezen uit verschillende (beach)Games.

check
€520,- :
Starttarief workshop t/m 20 deelnemers
check
€26,- :
Per persoon
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw

Deelnemers strijden op verschillende spelonderdelen zoals bijvoorbeeld Bamboestieken, Wandelende A, Katapult bouwen, 6-persoons Skilatten, Vliegend tapijt en de Spijkerslaan quiz. In overleg kunnen we het event geheel op maat samenstellen.

Highlights
check
2 tot 50 deelnemers
check
5 tot 6 onderdelen
check
1,5 uur
Inclusief
check
Coördinator en spelleiding
check
Wedstrijdschema en prijsbeker
check
Spelmaterialen en opblaasbare attracties
check
Op- en afbouw
Optioneel
check
Lunch, diner, BBQ
check
Busvervoer
check
Feestavond
check
Extra activiteit / wisselprogramma

Alles wat u van te voren moet weten

Top dat u kiest voor de sportdag! De sportdag is leuk voor alle deelnemers. De activiteiten bestaan uit actieve en rustige onderdelen. Per onderdeel hoeven niet alle teamleden actief deel te nemen. Zo kunnen alle deelnemers deelnemen.

Have Fun Events zorgt voor een soepele organisatie van de sportdag. Onze coördinator stuurt de teamcaptains en de spelleiders aan, waarborgt de veiligheid van het event en zorgt dat de organisatie vlekkeloos verloopt. Uiteraard zorgt Have Fun Events voor de wedstrijdschema's en een prijsbeker voor het winnende team.

De sportdag kan op iedere locatie in Nederland plaatsvinden. In een sporthal, op het strand, bij een sportvereniging op de sportvelden of een andere locatie.

Uit onze ervaring blijkt dat de deelnemers de onderdelen die in het voorbeeldschema staan het leukst vinden. Wilt u liever andere activiteiten? Geen probleem, u kunt kiezen uit de vele andere spellen en attracties. Wij hebben alle materialen in eigen beheer waardoor we snel kunnen schakelen.

Veiligheid staat bij Have Fun Events hoog in het vaandel. Wij werken met goed opgeleide instructeurs, gecertificeerde en goed onderhouden materialen en zorgen dat er op de sportdag een gediplomeerde EHBO'er aanwezig is.

Heeft uzelf instructeurs? Bijvoorbeeld vrijwilligers bij de sportvereniging of (gym)docenten van school? Het is ook mogelijk om alle materialen, wedstrijdschema's en onze coördinator zonder spelleiders in te huren.

Vraag & Antwoord

Kan de sportdag op onze eigen locatie plaatsvinden?

Ja, wanneer u beschikt over een grote parkeerplaats, (sport)veld of zaal komen wij graag naar u toe.

Kan Have Fun Events voor een locatie zorgen?

Ja, wij werken samen met verschillende locaties op het strand, bij meertjes, bij een appelgaarde en bij verschillende kastelen.

Kunnen we voor of na de sportdag lunchen en/of dineren?

Ja, wij werken samen met horecagelegenheden waar zowel de sportdag als het eten en drinken plaats kan vinden.

Organiseert u ook sportdagen voor grote groepen?

Ja, Have Fun Events biedt sportdagen tot 450 deelnemers per 6-kamp.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om sportieve of vrijetijdskleding te dragen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig en lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!