Dahlia summer tour

Google Rating 5/5 star star star star star

Bewonder de prachtige dahlia's en andere zomerbloemen in de mooiste tuinen en velden van de Bollenstreek. Het Dahlia Festival Bollenstreek vindt plaats van augustus tot en met oktober 2022. Zodra de exacte datum bekend is vind je hier meer informatie.

check
3 :
Dahlia tuinen
check
Solex :
Vanaf €39,-
check
FunScooter Cruiser :
Vanaf €39,-
check
FunScooter City :
Vanaf €39,-
check
KickBike FunStep :
Vanaf €39,-
check
TukTuk :
Vanaf €195,-

Met welk fun-voertuig ga jij op pad? Met de E-TukTuk, Solex uit 1964, E-FunSteps of op een elektrische FunScooter? Tijdens jouw tour door de Bollenstreek kun je onderweg heerlijk pauze houden, wandelen, ontspannnen, koffie drinken en genieten van de mooiste dahlia's en zomerbloemen in de verschillende showtuinen. Naast de prachtige bloemen rij je ook door de betoverende duinen van Noordwijk waar je regelmatig hertjes rond ziet springen.

Dahliatuin Kasteel Keukenhof in Lisse

Kasteel Keukenhof is zonder dahlia's al fantastisch om te wandelen. Tijdens het Dhalia Festival is het nog mooier. Met het sprookjesachtige kasteel op de achtergrond krijg je de mooiste plaatjes. De entree voor jouw bezoek aan de showtuin van Kasteel Keukenhof is gratis.

Dahlia Showtuin De Tulperij in Voorhout

De Tulperij wordt in samenwerking met de CNB omgetoverd tot een prachtige Dahlia showtuin waar je kunt genieten van deze mooie zomerbloemen. Daarnaast kun je gezellig bijpraten met koffie en thee op het gezellige terras. Wil je meer weten over de dahlia's? Boek dan een Engelstalige of Nederlandstalige rondleiding met de kweker. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht en liefhebbers van tulpen kunnen tulpenbollen kopen die in het voorjaar voor een fleurige tuin zorgen.

Tijdens het Dahlia Festival 2021 is De Tulperij van augustus t/m oktober 2022 geopend. De openingstijden zijn momenteel nog niet bekend. Als de informatie verder bekend is, kun je dat hier terug vinden. De Tulperij is op maandag gesloten.

Dahlia Festival 2022 evenementen

In de periode van het Dahlia Festival 2022 zijn er vele bloemgerelateerde evenementen te bezoeken in de Bollenstreek.
Momenteel is hier alleen nog geen informatie over bekend. Zodra wij dit weten, kun je dat hier lezen.

Dahlia summer tour
Google Rating 5/5 star star star star star
Bekijk onze andere events!