Dahlia summer tour

Google Rating 5/5 star star star star star

Bewonder de prachtige Dahlia's en andere zomerbloemen in de mooiste tuinen en velden van de Bollenstreek. Het Dahlia festival Bollenstreek 2021 vindt plaats van dinsdag 10 augustus tot en met 17 oktober 2021.

Met welk fun-voertuig ga jij op pad? Met de E-TukTuk, Solex uit 1964, E-FunSteps of op elektrische FunScooter. Tijdens jouw tour door de Bollenstreek kun je onderweg heerlijk pauze houden, wandelen, ontspannnen, koffie drinken en genieten van de mooiste dahlia's en zomerbloemen in de verschillende showtuinen. Naast de prachtige bloemen rij je ook door de betoverende duinen van Noordwijk waar je regelmatig hertjes rond ziet springen.

Showtuin Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof is zonder Dahlia's al fantastisch om te wandelen. Tijdens het Dhalia Festival is het nog mooier. Met het sprookjesachtige kasteel op de achtergrond krijg je de mooiste plaatjes. De entree voor jouw bezoek aan de showtuin van Kasteel Keukenhof is gratis.

Showtuin De Tulperij

De Tulperij wordt in samenwerking met de CNB omgetoverd tot een prachtige Dahlia showtuin waar je kunt genieten van deze mooie zomerbloemen. Daarnaast kun je gezellig bijpraten met koffie en thee op het gezellige terras. Wil je meer weten over de Dahlia's? Boek dan een engelstalige of Nederlandstalige rondleiding met de kweker. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht en liefhebbers van tulpen kunnen tulpenbollen kopen die in het voorjaar voor een fleurige tuin zorgen.

Tijdens het Dahlia Festival 2021 is De Tulperij van dinsdag 10 augustus t/m zondag 17 oktober 2021 geopend. De openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag van 9.30 tot 17.00 uur. De Tulperij is op maandag gesloten.

Dahlia Festival 2021 evenementen

In de periode van het Dahlia Festival 2021 zijn er vele bloemgerelateerde evenementen te bezoeken in de Bollenstreek. 

14 augustus
Zomerse Bloemencorso Flower Parade Rijnsburg (Geannuleerd)

14 augustus
Bollenstreek in Bedrijf (Geannuleerd)

21 augustus
Open Tuinendag in Rijnsburg

27 augustus t/m 29 augustus
Dahlia Mozaïeken (onder voorbehoud)

5 september
Excursie naar het grootste bloemencorso van Nederland het Corso Zundert


18 september
Open Monumentendag

8 en 9 oktober
Bollenmarkt Keukenhof

Dahlia summer tour
Google Rating 5/5 star star star star star
Bekijk onze andere events!