FunStep Kagerplassen Pontjes- en molenroute

Google Rating 5/5 star star star star star

Maak een fantastische tour rondom de Kagerplassen op de elektrische FunStep. Onderweg geniet je van de vele bootjes, prachtige molens en de grazende koeien in het waterrijke polderlandschap. De FunSteps zijn 100% elektrisch, waardoor je niet hoeft te steppen. Superleuk en relaxed om met elkaar te genieten van het prachtige uitzicht en de vele terrassen aan het water!

check
€39,- :
3 uur KickBike FunSteppen
check
Prijs :
Inclusief 21% btw
check
10 :
Maximaal aantal personen
check
Nee :
(brommer)rijbewijs nodig
check
Vanaf 16 jaar :
Leeftijd

Met wie kom jij genieten van de Kagerplassen Pontjes- en Molenroute? De FunSteps zijn 100% elektrisch, waardoor je niet hoeft te steppen. Onderweg geniet je van het uitzicht op de vele bootjes op de Kagerplassen, de molens in het landschap en de grazende koeien. Zelf vaar je ook nog eens met drie pontjes over en kun je onderweg genieten op een van de vele terrassen aan het water! Of wat denk je van een ijsje bij De Kaagse Boer?

De FunSteps zijn 100% elektrisch en rijden 25 km/h. Dit betekent dat je niet hoeft te steppen en volop kunt genieten van het prachtige polderlandschap rondom De Kaag en de Kagerplassen.

Omdat je rechtop staat kun je nog meer zien van de prachtige omgeving! Uiteraard krijgen wij vaak de vraag of dat staan niet vermoeiend is. Iedereen die terugkomt vertelt dat het staan helemaal niet vermoeiend is in tegenstelling tot waar zij van tevoren een beetje ongerust over waren. In plaats daarvan alleen maar enthousiaste reacties!

Groepsuitje Kagerplassen Pontjes- en Molenroute

Have Fun Events beschikt over tien FunSteps. Ben je met meer deelnemers? Combineer de FunSteps dan met onze elektrische FunBikes en tandems. Deze kunnen ook mee met de verschillende fietspontjes die je onderweg tegenkomt.

Route Kagerplassen

De route rondom de Kagerplassen start bij Have Fun Events in Voorhout. Via een afwisselende route rijd je via de gezellige hoofdstraat van Warmond richting de Kagerplassen. Via twee pontjes kom je op Kaageiland waar je een ijsje kunt eten bij De Kaagse Boer of kunt bijkletsen op een gezellig terras aan het water. Via de pont naar Buitenkaag rijd je weer via de Bollenstreek naar Have Fun Events. Afhankelijk van hoe druk het is bij de pontjes duurt de route tussen de drie en vier uur. Hoe warmer het is hoe gezelliger en dan zul je iets langer dienen te wachten bij de pontjes. Gelukkig zit er een heel gezellig terras bij het pontje zodat je gezellig bij kunt kletsen tijdens het wachten.

Hoe lang duurt de Kagerplassen Pontjes- en Molenroute?

De duur van de Kagerplassen Pontjes en Molenroute is afhankelijk van het weer. Bij mooi weer duurt het wat langer bij de pontjes om over te varen. Hierdoor verhuren we de FunSteps alleen voor vier uur of voor een hele dag. Wanneer u voor de Kaagroute kiest dan raden wij u aan om lekker de tijd te nemen en geen strakke planning voor een ander programma aan te houden.

Highlights
check
Vanaf 16 jaar
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
Rijbewijs niet nodig
check
100% elektrisch
check
Meesteppen is niet nodig!
Inclusief
check
Huur elektrische FunStep
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitgebreide uitleg
check
Slot
Optioneel

Elektrische stepverhuur rondom de Kagerplassen

Geniet van de mooiste vergezichten op deze step met stoere brede banden. Je kunt de step al vanaf één persoon boeken. Wil je met een groep op pad gaan en ben je met meer dan 10 deelnemers? Combineer de FunStep dan met FunBikes en tandems. Ook leuk om onderweg van voertuig te wisselen zodat je de fun van alle voertuigen kunt ervaren.

Eigen risico huur FunSteps

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico verlaagd naar € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Vraag & Antwoord

Moet ik mee steppen op de KickBike FunStep?

De FunStep rijdt vanzelf. Je hoeft niet mee te steppen.

Hoe hard rijdt de FunStep?

De step rijdt 25 kilometer per uur.

Wat is de actieradius van de FunStep?

U kunt een afstand van 40 kilometer afleggen.

Mag ik zonder rijbewijs op de FunStep?

Ja, als je 16 jaar of ouder bent dan mag je zonder (brommer)rijbewijs op de FunStep rijden.

Kan ik de FunSteps combineren met andere voertuigen?

Ja, je kunt een combinatie maken met de elektrische FunBikes en met de tandems. Deze voertuigen kunnen ook met de fietspontjes mee!

Hoeveel personen kunnen er op één step?

Er kan maximaal één persoon op een step.

Moet ik borg betalen?

Je hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Er gaat iemand mee zonder rijbewijs. Wat nu?

Vanaf 16 jaar mag je zonder rijbewijs op de FunStep rijden. Deelnemers jonger dan 16 kunnen alleen mee op een ouder/kind tandem.

Kunnen kinderen meerijden op de FunStep?

Nee dit is niet mogelijk. Kinderen vanaf circa vier jaar kunnen mee op een ouder/kind tandem.

Voor hoe lang kan ik een FunStep huren?

U kunt de FunStep alleen voor een dag huren voor de Kagerplassen Pontjes- en Molenroute. Op deze manier heeft u alle tijd om te genieten van de route.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand aan het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren, dan gelden de annuleringsvoorwaarden.

Bekijk onze andere events!