Bamboestieken

Google Rating 5/5 star star star star star

Bamboestieken is een gezellige teambuildingsactiviteit. De deelnemers bouwen een piramide of een andere vorm met bamboestokken en stieken. Om tot een goed resultaat te komen is samenwerking, overleg en inzicht noodzakelijk. Het bamboestieken is leuk als ontspannen groepsuitje maar ook uitermate geschikt voor een teambuildingssessie waar kennismaking, creativiteit, leiderschap, vertrouwen en communicatie samenkomen.

check
€14,50 :
Per extra deelnemer incl. 21% btw.
check
€395 :
Starttarief workshop t/m 25 personen incl. 21% btw.
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw

Bamboestieken is een echte teambuildingsactiviteit. De deelnemers bouwen een piramide of een andere vorm met bamboestokken en stieken. Om tot een goed resultaat te komen is samenwerking, overleg en inzicht noodzakelijk. Het bamboestieken is leuk als bedrijfsuitje of groepsuitje en uitermate geschikt voor een teambuildingssessie waar kennismaking, creativiteit, leiderschap, vertrouwen en communicatie terugkomen in de activiteit. 

Highlights
check
Teambuilding
check
10 tot 300 deelnemers
check
1,5 uur
Inclusief
check
Spelleider(s)
check
Spelmateriaal
check
Prijsbeker
Optioneel
check
Lunch, diner en BBQ
check
Busvervoer
check
Feestavond
check
Andere activiteit

Alles wat u van te voren moet weten

Bamboestieken is een leuke teambuilding activiteit! Leuk als teambuildingspel of als onderdeel van een professionele teambuilding sessie.

De instructeurs van Have Fun Events bieden het Bamboestieken als spel aan of ondersteunen uw eigen teambuilding of trainer.

Bamboestieken kan op iedere locatie plaatsvinden waar ruimte is. In een sporthal, op het strand, bij een sportvereniging op de sportvelden, een open plek in het bos of een andere locatie.

Wilt u Bamboestieken combineren met een andere activiteit? Geen probleem, u kunt kiezen uit de vele andere spellen en attracties. Wij hebben alle materialen in eigen beheer waardoor we snel kunnen schakelen.

Bamboestieken is geschikt voor iedereen. Het is een rustige activiteit waar het plezier vooral in het samenwerken zit!

Vraag & Antwoord

Kan het event op onze eigen locatie plaatsvinden?

Ja, wanneer u beschikt over een grote parkeerplaats, (sport)veld of zaal komen wij graag naar u toe.

Kan Have Fun Events voor een locatie zorgen?

Ja, wij werken samen met verschillende locaties op het strand, bij meertjes, bij een appelgaarde en bij verschillende kastelen.

Kunnen we voor of na het event lunchen en/of dineren?

Ja, wij werken samen met horecagelegenheden waar zowel het event als het eten en drinken plaats kan vinden.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen. Het bamboestieken kan ook met nette kleding.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!