TukTuk verhuur Bollenstreek 5

Google Rating 5/5 star star star star star

TukTuk huren? Ontdek met de 100% elektrische TukTuk de highligts van de Bollenstreek! Rijd over de boulevard van Noordwijk en Katwijk, ga herten spotten in de duinen en rijd langs de dahlia- en tulpenvelden en bloemenattracties. Naast de chauffeur kunnen er in deze TukTuk nog vier passagiers meerijden. Met wie komt u genieten van de TukTuk tour?

check
€ 195,- :
3 uur
check
€ 240,- :
4 uur
check
€ 250,- :
Hele dag
check
€ 95,- :
Chauffeur
check
Prijzen :
Incl. 21% btw
check
4 + chauffeur :
Max. aantal passagiers

TukTuk huren in Noordwijk, Katwijk of in de Bollentreek? Wil je de mooiste plekjes van de Bollenstreek ontdekken? Huur dan deze 100% elektrische 5-persoons TukTuk. In het voorjaar is het fantastisch om langs de bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen te rijden. Breng in het voor- en najaar een bezoek aan de bloemenattracties van de Bollenstreek met de betoverende tulpen- en dahliatuinen.

Ook in de rest van het jaar is het fantastisch om met de elektrische TukTuk langs de kust en over de boulevard van Noordwijk, Katwijk en het landelijke gebied van de Bollenstreek te toeren. Je krijgt een kaart mee met daarop de leukste bezienswaardigheden en higlights van Katwijk, Noordwijk en de Bollenstreek! Verzekeringstechnisch is het alleen mogelijk om onze vaste routes te rijden met de TukTuk.

Highlights
check
100% elektrisch
check
1 tot 5 deelnemers
check
vanaf 3 uur genieten
Inclusief
check
Huur TukTuk
Optioneel
check
Extra tijd
check
Gids/chauffeur
check
TukTuk culinair
check
Ophaalservice Keukenhof, Noordwijk, Bollenstreek € 25,-
check
TukTuk versieren

TukTuk verhuur Katwijk, Noordwijk, Bollenstreek

Alles wat je van tevoren moet weten voor jouw TukTuk belevenis!

Wilt u een TukTuk huren bij Have Fun Events? Ons personeel ontvangt u hartelijk bij Have Fun Events in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden in de Bollenstreek. Bijvoorbeeld bij Keukenhof of bij uw verblijfplaats.

TukTuk Tulpen experience Bollenstreek
In het voorjaar, tijdens de opening van Keukenhof, is het extra mooi in de Bollenstreek. Vanaf half maart tot begin mei staan de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Onze gids laat je de mooiste velden van de streek zien en daarnaast ge je op bezoek bij een tulpenattractie. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor een hapje en drankje! Je kunt zelf bij de chauffeur aangeven wat je wilt zien en bezoeken of onze chauffeur verrast jullie met een mooi programma in de TukTuk door de Bollenstreek.

Het boeken van de TukTuk met gids is onder voorbehoud dat er een gids beschikbaar is, wanneer dit niet mogelijk is of de tijd aangepast dient te worden nemen wij contact met u op. Klanten ontvangen een volledige terugbetaling of een tegoed in geval van annulering door de operator wanneer er geen gids beschikbaar is.

TukTuk Culinair
U kunt de TukTuk ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen van de Bollenstreek tijdens TukTuk Culinair. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij drie restaurants die u zelf kunt boeken.

Verjaardag in de TukTuk
Wil je de jarige verrassen met een origineel verjaardagsfeest? Rijd met de TukTuk langs uw vrienden en familie en lever een lekker gebakje af! Laat uw gast op iedere locatie verrassen met een leuk cadeautje en gezellig bezoek!

Origineel trouwvervoer
Heeft u de eer om een bruiloft te organiseren en zoekt u origineel trouwvervoer? De elektrische TukTuk is ideaal om het bruidspaar naar het gemeentehuis of de feestlocatie te brengen.

Hoeveel mensen passen er in de TukTuk?
Er passen inclusief chauffeur vijf mensen in de TukTuk. Wil je met meer mensen TukTuk rijden? Huur dan de 6-persoons TukTuk of een DAF 33 erbij.

De TukTuk zelf besturen
Het is mogelijk om de TukTuk zelf te besturen. Wanneer u hiervoor kiest krijgt u een korte uitleg en kunt u even proefrijden tot zowel wij als u er een goed gevoel bij hebben! Voor het rijden in de de TukTuk is een B-rijbewijs nodig en minimaal 5 jaar rijervaring. Ook dient de chauffeur ouder dan 30 te zijn.

Actieradius TukTuk
Afhankelijk van je rijstijl kun je een route van circa 40 kilometer rijden met de TukTuk.

Snelheid en positie op de weg
De TukTuk rijdt maximaal 50 kilometer per uur en rijdt op de weg. Het gaat hier om de wegen waar je maximaal 40 kilometer per uur mag rijden.

Kunnen kinderen meerijden in de TuKTuk?
In de TukTuk gelden dezelfde regels als in de auto. Je kunt een kinderzitje meenemen en in de TukTuk vastmaken met de gordels.

Borg en eigen risico
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade aan de TukTuk geldt een eigen risico van € 750,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 25,- per voertuig wordt het eigen risico verlaagd naar € 300,-.

Vraag & Antwoord

Kan ik opgehaald worden bij mijn huis, Keukenhof of hotel?

Ja, in de Bollenstreek kun je met de TukTuk opgehaald worden voor € 25- extra.

Hoeveel deelnemers passen er in de E-TukTuk?

Er kunnen vier mensen met een normaal postuur achterin en één chauffeur voorin. In totaal kunnen er vijf mensen mee met de TukTuk.

Wat is de actieradius van de E-TukTuk 5?

De E-TukTuk 5 heeft een actieradius van ongeveer 40 kilometer.

Hebben jullie leuke routes voor de E-TukTuk 5?

Onze chauffeurs kennen alle leuke plekjes van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij de chauffeur aangeven wat u graag wilt zien of waar u heen wilt en de lol kan beginnen!

Kan ik zelf in de E-TukTuk rijden?

Dit kan alleen in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt, geldt er een minimum leeftijd van 30 jaar oud, 5 jaar in het bezit van een rijbewijs en een eigen risico van € 750,-. De chauffeur krijgt een kleine cursus voorafgaande aan de TukTuk tour.

Is het mogelijk om de TukTuk te versieren?

Dit is zeker mogelijk! Neem telefonisch contact op met Have Fun Events wanneer het mogelijk is de TukTuk te komen versieren.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen, wel is er een eigen risico van €750. Deze is gedeeltelijk afkoopbaar voor €25,- dan wordt het eigen risico € 300,-.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand aan het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies TukTuk Tour

U kunt vrijetijds- of nette kleding dragen in de TukTuk.

Bekijk onze andere events!