TukTuk Tulpentour Bollenstreek met gids

Google Rating 5/5 star star star star star

TukTuk huren met gids? Stap in de 100% elektrische TukTuk en rijd samen met onze gids langs de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Onderweg zijn er diverse stops om foto's te maken van de prachtige velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Daarnaast breng je een bezoek aan een tulpentuin en ga je op bezoek bij een echte kweker. Met wie stap jij in de vijf- of zevenpersoons elektrische TukTuk?

check
€ 195,- :
3 uur
check
€ 150,- :
Gids - chauffeur
check
4 + chauffeur :
TukTuk 5
check
6 + chauffeur :
TukTuk 7
check
Incl. 21% btw :
Prijzen
check
€ 25,- :
Pick-up Keukenhof

Stap in de TukTuk en ontdek de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Onze enthousiaste chauffeurs / gidsen brengen je naar de mooiste velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Daarnaast breng je een bezoek aan een tulpentuin waar je door de prachtige tulpentuin kunt wandelen. Geniet van een lekker drankje met een stroopwafel, appeltaart of andere lekkernij. Tot slot breng een uniek bezoek bij een echte tulpenkweker! Uiteraard vertelt de gids leuke weetjes over de Bollenstreek en de bollenteelt.

Highlights
check
Huur TukTuk
check
100% elektrisch
check
1 tot 10 deelnemers
check
3 uur genieten
check
Leuke weetjes over de Bollenstreek
Inclusief
check
TukTuk tulpentour
check
Gids / chauffeur
check
Pauze bij tulpentuin
check
Bezoek kwekerij
Optioneel
check
Bezoek kasteeltuin
check
Bezoek strand
check
Ophaalservice Keukenhof, Noordwijk, Bollenstreek € 25,-

Informatie TukTuk tulpentour Bollenstreek + gids!

Alles wat je van tevoren moet weten voor jouw TukTuk belevenis!

Je wordt hartelijk ontvangen door de gids. Bij Have Fun Events in Voorhout, Keukenhof in Lisse of op een andere locatie in Noordwijk, Katwijk of in de Bollenstreek. Onze enthousiaste gids verrast je met een mooie tour maar je kunt natuurlijk ook je wensen aangeven. Het is tijd om te genieten van een onvergetelijke tour langs de bollenvelden.

TukTuk Tulpen experience Bollenstreek
In het voorjaar, tijdens de opening van Keukenhof, is het fantastisch mooi in de Bollenstreek. Vanaf half maart tot begin mei staan de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Onze gids laat je de mooiste velden van de streek zien.

Welke bloemen er op welk moment in bloei staan is sterk afhankelijk van het weer. Moeder natuur bepaalt, maar het seizoen start rond half maart met narcissen. Iets later komen daar de hyacinten bij en daarna ergens begin april ook de prachtige tulpen.

Nederland staat natuurlijk bekend om haar tulpen maar de velden met hyacinten hebben ook prachtige geuren en kleuren!

Hoeveel mensen passen er in de TukTuk?
We beschikken over twee TukTuk's. De TukTuk's zijn beide even groot maar door veranderde wetgeving mogen er in de TukTuk 5 vier en in de TukTuk 7 zes passagiers plaatsnemen. We kunnen van 1 tot 10 passagiers meenemen in TukTuk's.

Overdekt en droog
In de TukTuk zit je door het dichte dak altijd droog. Afhankelijk van het weer kunnen we zijschermen in de TukTuk plaatsen. Bij heel warm weer halen we de zijschermen eruit zodat je kunt genieten van een warme bries.

Gaat de rit altijd door?
Het boeken van de TukTuk met gids is onder voorbehoud dat er een gids beschikbaar is, wanneer dit niet mogelijk is of de tijd aangepast dient te worden, nemen wij contact met u op. Klanten ontvangen een volledige terugbetaling of een tegoed in geval van annulering door de operator wanneer er geen gids beschikbaar is.

Ik wil de TukTuk zelf besturen
Het is mogelijk om de TukTuk zelf te besturen. Wanneer je hiervoor kiest, dan krijg je een korte instructie. Daarna kun je proefrijden op de parkeerplaats van Have Fun Events tot we er beide een goed gevoel bij hebben! Voor het rijden in de de TukTuk is een B-rijbewijs nodig en minimaal 5 jaar rijervaring. Ook dient de chauffeur ouder dan 30 te zijn. Als je zelf rijdt dan dien je een vaste route af te leggen. Uiteraard hebben wij een prachtige route klaar liggen die langs de mooiste plekjes komt. In verband met de verzekering mag je niet van de route afwijken. Boek hier de TukTuk zonder gids / chauffeur. Als u zelf rijdt kunnen er maximaal 12 deelnemers meerijden.

Kunnen kinderen meerijden in de TuKTuk?
In de TukTuk gelden dezelfde regels als in de auto. Je kunt een kinderzitje meenemen en in de TukTuk vastmaken met de gordels.

Vraag & Antwoord

Kan ik opgehaald worden bij mijn huis, Keukenhof of hotel?

Ja, in de Bollenstreek kun je met de TukTuk opgehaald worden voor € 25- extra. Dit geldt voor Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout en Lisse. Voor ophalen in Hillegom, Katwijk en Warmond rekenen we € 45,- extra.

Hoeveel deelnemers passen er in de E-TukTuk?

Er kunnen één tot 10 deelnemers met een normaal postuur meerijden in de TukTuk's met gids. Als u zelf rijdt dan kunnen er maximaal 12 deelnemers meerijden met in de twee TukTuk's.

Is er een pauze onderweg tijdens de TukTuk Tour?

Ja, bij de tulpentuin heb je minimaal een half uur de tijd om door de tulpentuin te wandelen en te genieten van koffie en gebak.

Is de TukTuk tour inclusief drankjes en hapjes?

Nee, u kunt zelf drankjes en lekkernijen bestellen en deze zelf afrekenen. U kunt ook zelf hapjes en drankjes meenemen in de TukTuk. Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken mee de tulpentuin in te nemen.

Kan ik zelf in de E-TukTuk rijden?

Dit kan in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt, geldt er een minimum leeftijd van 30 jaar, 5 jaar in het bezit van een rijbewijs en een eigen risico van € 750,-. De chauffeur krijgt een kleine cursus voorafgaande aan de TukTuk tour.

Is het mogelijk om de TukTuk te versieren?

Dit is zeker mogelijk! Je dient de TukTuk dan zelf te versieren en ook weer alle versierselen weg te halen.

Kunnen we foto's maken onderweg?

Ja, we stoppen regelmatig bij een bollenveld om foto's te maken. Let wel op dat je niet tussen de bloemen mag lopen.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand aan het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Bij annulering gelden de annuleringsvoorwaarden.

Bekijk onze andere events!